Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 249.
-
θα με πήρε ο ύπνος ... =============== Ιουλ 25th 2017, 11:26am =============== Έναν υπνάκο πήρα αλλά με ξύπνησε ο @George Kaggelaris Τι να κάνουμε; =============== Ιουλ 25th 2017, 11:30am =============== τελικά δεν μου είπατε ... Αν το Note 4 υποστηρίζει την λειτουργία να ανοίγει η οθόνη αυτόματα (όπως το Note 3) όταν χρησιμοποιούμε θήκη τύπου flip ... Ευχαριστώ...
-
Παράθεση από Matis: “Παράθεση από george_1: “ ” Υπομονή.... ” Παράθεση από Matis: “Παράθεση από george_1: “Παράγγειλα από eglobalcentral.eu την Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 και ακόμα καμιά ανταπόκριση... Είναι νορμάλ αυτό; Ευχαριστώ... ” Εγώ παρήγγειλα Παρασκευή 14 άφησα να περάσει το σκ δευτέρα τπτ... Μόνο η επιβεβαίωση της παραγγελίας τπτ άλλο τρίτη κατάφερα να βρω τρόπο επικοινωνίας Τετάρτη μου απάντησαν ότι δεν έχουν το κινητό που παρήγγειλα και ότι σε 2-3 μέρες θα παραλάμβαναν νέο εμπόρευμα Σάββατ…
-
Δεν έχω καμιά σχετική απάντηση για την παραγγελία ... =============== Ιουλ 24th 2017, 1:01am =============== Παράθεση από demakhs: “Ξύπνησες άγρια χαράματα κ περιμένεις μεσημεριανό!!! Άραξε κ περίμενε...στο 20-ημερο θα το χεις, εκτός κ αν είσαι από τους τυχερούς κ παραλάβεις νωρίτερα. ” Χα χα χα ... Να σηκωθώ νωρίς το πρωί για να παραλάβω ε; =============== Ιουλ 24th 2017, 1:05am =============== Παράθεση από ktlk21: “Όταν λες καμία ανταπόκριση, τι εννοείς? Οτι δεν έχεις παραλάβει, ή ότι δεν σου …
-
Παράθεση από 8@nos: “Παράθεση από george_1: “Καλημέρα ... Σε developer rom δεν υπάρχει η επιλογή Double Tap to Wake ; ” Όχι φίλε δεν υπάρχει σε Miui Dev, έχω την 7.7.13 και δεν βλέπω κάτι αλλά ούτε και στις προηγούμενες εκδόσεις είδα.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40124/ Σε άλλες custom ROMs δεν ξέρω δεν έχω δοκιμάσει.... ” Τελικά υπάρχει κάτι βρήκα αλλά όχι σε ελληνικά: Repacked MIUI8 7.5.28 MIUIPRO - Redmi 4X - Xiaomi MIUI Official Forum Ευχαριστώ...