Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 249.
-
Σε RedMi 4 Pro όλα εντάξει ...
-
Παράθεση από Thracia: “@manol80 Έφαγε,έφαγε χόρτασε η άτιμη. Πώς θα εμφανιστεί στην παραλία! ” Γυμνή σίγουρα και χωρίς calibration ...
-
Υπάρχει αυτό για την δουλεία που θες Link2SD, μεταφορά Εφαρμογών στην SD αλλά νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα από χώρο απλώς μεταφέρεις τον φάκελο του titanium που υπάρχει στον εσωτερικό χώρο του τηλεφώνου στον υπολογιστή κάθε φορά που παίρνεις backup. Έτσι διατηρείς και μια βάση δεδομένων από τα backup σου.
-
Α... σόρρυ αλλά ποιο κινητό πλέον δεν συνδέεται με έναν λογαριασμό google ή άλλον ;
-
Μέσα .... Κατηγορηματικσ .... Πότε και που ;... =============== Μαι 21st 2017, 4:12pm =============== 1 άτομα my self...
-
Νομίζω ναι αλλά δεν χρειάζεται αφού μετά από clean install (factory reset) σου ζητάει λογαριασμό gmail η mi για να επαναφέρει τις επαφές που υποτίθεται ότι έχουμε αποθηκεύσει.
-
Και σε Redmi 4 Pro όλα οκ ...
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
george_1 - - Recoveries
Μήνυμαok...
-
george_1 - - Recoveries
ΜήνυμαΜπαινοντας στο app μου βγάζει current device F1F και το αντίστοιχο twrp για download...
-
george_1 - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 Από το official Twrp app βρήκα το παρακάτω : Download twrp-3.1.0-0-f1f.img Μήπως είναι το καινούργιο Twrp για το RedMi 4 Pro: