Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
thank's
-
Την Κυριακή άλλαξα από 7.5.11 σε 7.5.18 και παρατήρησα μεγάλη απώλεια σήματος (vodafone), που συνεχίστηκε και τη Δευτέρα το πρωί. Ξαναέκανα καθαρή εγκατάσταση της ίδιας rom και το πρόβλημα λύθηκε.
Επαναφέρω ένα παλαιότερο θέμα αν το έχει παρατηρησει κανείς, δεν έχω πάρει απάντηση ακόμη, συμβαίνει και με vodafone και wind στο markw. Ενώ το προτεινόμενο δίκτυο είναι σε 2G, χωρίς να ενεργοπιοήσεις δεδομένα, μόλις ενεργοποιήσεις το WiFi και σύρεις τη γραμμή κατάστασης βλέπεις πως αλλάζει αυτόματα τη σύνδεση σε 4G LTE. Καμία ιδέα; Το κάνει σε ολες τις rom. -
-
-
Δοκιμασε κανεις την καινουρια 7.5.25 Αρωμα?...μου βγαζει error απο την αρχη της διαδικασιας
-
έστειλαν fix email σε όλους!
-
Ο/H firedrake έγραψε:
Καλησπέρες σε όλους! είχα κι εγώ το πρόβλημα με την σύνδεση σε mtp mode και έφτιαξε με την διαδικασία στο συνημμένο..Δοκιμάστε το αν θέλετε και πείτε μου..
Να πω οτι δοκιμασα τη λυση αυτη και δουλεψε ετσι ωστε να μπει και αυτη στη "λιστα" με τις προτεινομενες λυσεις. Δυστυχως δεν ειχα χρονο να δοκιμασω μερικες απο τις λυσεις που προτειναν καποια παιδια οπως το να βαλω παλιοτερη εκδοση SuperSU η να απεγκαταστησω ολους τους drivers λογω ελλειψης χρονου και υποχρεωσεων, πιθανον και αυτες να λειτουργουν.Ευχαριστω παιδια!
Edit : Επειδη δε φαινεται το συννημενο στην παραθεση, προσθετουμε τις εξης γραμμες στο αρχειο build.prop στο φακελο /system στο τελος του αρχειου :
ro.adb.secure=0
persist.adb.notify=1
persist.service.adb.enable=1
persist.service.debuggable=1
persist.sys.usb.config=mtp,adb
και αφου το σωσουμε κανουμε επανεκινηση. -
-
απλά είναι θέμα recompile. Δεν έχεις θέμα με την εγκατάσταση.
-
-
Καλησπέρα και παλι..Εχω ένα θεματάκι και θα ήθελα την βοήθειά σας. Στις πρόσφατες κλήσεις, δεν δείχνει σε ποιά κάρτα sim απο τις δύο με έχουν καλέσει και απο ποιά έχω καλέσει εγώ. Υπάρχει κάποια ρύθμιση γι αυτό και δεν την έχω βρεί, ή είναι έλλειψη της ρόμ; Είμαι με την τελευταια global stable (8.2.4).
Edit: Άκυρο, το βρήκα..Απλά, είναι τόσο αχνό το σηματάκι, που δεν φαινεται.. (Μπορεί και στραβωμάρα δική μου..)
Ξανα edit: Παίζει να αλλάξουμε το εικονιδιο σε έγχρωμο, διαφορετικου χρώματος για την κάθε κάρτα; Είχα ένα Motorola που το είχε αυτό στην εργοστασιακή του ρόμ.. (Ότι θυμάμαι χαίρομαι τώρα, αλλα είπαμε..Η στραβωμάρα μου τα φταίει..)If there's no solution, then there is no problem..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα