Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-196 από 196.
-
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
-
Είναι η πρώτη φορά που θα το κάνω και έχω μπερδευτεί λίγο θέλει ξεκλείδωμα ή ο όχι τελικά.
-
Πια είναι η διαδικασία για να κάνω την εγκατάσταση;
-
Κάτοχος για πρώτη φορά κινητού xiaomi redmi 4x και επειδή βλέπω ότι πολλοί κάνουν αυτήν την αλλαγή ρωτάω για να μάθω αν αξίζει να την κάνω και εγώ. Έχει τόσο μεγάλη διαφορά η ελληνική έκδοση;
-
ποια είναι η διαδικασία για να κάνουμε downgrade firmware????
-
Δεν κατάλαβα Τι εννοείς σύνδεση στον υπολογιστή
-
Το τηλέφωνο το βλέπει πάντα η εφαρμογή άλλες φορές το βλέπει άλλες φορές όχι και όταν το βλέπει με βγάζει και τη διεύθυνση του το mac και μετά μου λέει Τα γνωστά δεν συνδέθηκε Κλείστε το Bluetooth κάντε επανεκκίνηση το τηλέφωνο αλλά τίποτα!
-
Έκανα τα πάντα δεν μπορώ να το συνδέσω με το τηλέφωνο με τίποτα ενώ το βλέπει δεν συνδέεται!!
-
Δηλαδή την πάτησα να πάω να πάρω ένα άλλο Γιατί αυτό από ότι κατάλαβα Δεν νομίζω να ξανά συνδεθεί!
-
Δεν θυμάμαι να έκανα κάτι τέτοιο που λες ούτε Καμία εφαρμογή άλλη Εκτός την επίσημη έχω περασμένη! Υπάρχει τρόπος να το δω αυτό κάπως;
-
Ναι εννοείτε βλέπει το βαντ και τον αριθμό του αλλά δεν συνδέετε με τίποτα!! Και το κακό είναι ότι με ζαλίζει συνέχεια ότι δεν είναι συνδεδεμένο!
-
καλησπέρα εδώ και 2 εβδομάδες είμαι κάτοχος και εγώ του band αλλά έχω το έξεις πρόβλημα εδώ και 3 μέρες δεν μπορώ να το συνδέσω με το τηλέφωνο έχω δοκιμάσει πολλά από αυτά που λένε αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι ενώ μου λέει ότι δεν είναι δυνατή η σύζευξη κάθε φορά χτυπάει η δόνηση και το εικονίδιο ότι δεν είναι συνδεδεμένο το ίδιο και όταν κλείνω την εφαρμογή καμία ιδέα κανείς;;;