Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 294.
-
Όπως σας είχα υποσχεθεί ανεβάζω στατιστικά χρήσης μπαταρίας μετά από μια 100% φόρτιση με την 6.10.29 Hydrogen THUNDER . . . Λέω να την αφήσω για κανένα μήνα αφού δεν βγάζει προβλήματα εκτός από μια λειτουργία που χρειάζεται να περνάω στο Mi ui από το Nova Launcher όταν χρειάζεται να αλλάξω ταπετσαρία.
-
Παράθεση από gkalen: “UPDATE σε 6.10.27 THUNDER ... 6.10.27 Hydrogen THUNDER Hydrogen THUNDER MiUi8-6.10.27 DOWNLOAD ROM Hydrogen_THUNDER_MiUi8-6.10.27.zip | by gkalen for Mi Max ” Μια χαρά φαίνεται . . . σε κάνα δύο μέρες εντυπώσεις για μπαταρία . Ευχαριστώ πολύ
-
Παράθεση από fighter: “@gkalen φίλε μου ... αλλά σε αυτό το just a second μας τα έχει κάνει τσουρέκια και με τα κουμπιά κάτω που για την γνώμη μου είναι άχρηστα ” Εγώ πάλι λέω να μην ξαναβαλω άλλη rom στο kenzo της γυναίκας μου γιατί αυτό το ' just a second' ήταν αιώνας όταν ζητούσα καφέ...
-
Μπαταρια>Χρήση μπαταρίας>υλικό>Οθόνη>Χρήση οθόνης
-
@gkalen να ξέρεις φίλε ότι ή 6.10.20 στο hydrogen τα σπάει... 82% υπόλοιπο μπαταρίας 2& 10' sot σέρφαρωντας στέλνοντας 2-3 φωτός με viber που τράβηξα μόλις. Χθες πρώτη μέρα 9 ώρες sot στο 15% με ένα restore και ένα backup Edit: ξέχασα το σπουδαιότερο 13 ώρες από την φόρτιση. 1
-
Παράθεση από alvin1983: “Γιατί αυτό το supersu κάνει 3 ώρες να εμφανίσει το παράθυρο για δικαιώματα?? Πρέπει να ανοίξω το supersu , να βγω αρχική οθόνη να μπω στο άλλο πρόγραμμα που θέλω να δώσω δικαιώματα και εκεί μια χαρά εμφανίζεται το παράθυρο. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Εγώ το απεργοποίησα από τις εφαρμογές και το εγκατέστησα ξανά από το recovery ( το zip βρίσκεται στο root dir της εσωτερικής μνήμης) Από τότε και μετά ανοίγει αμέσως.
-
Παράθεση από gkalen: “UPDATE σε 6.10.20 THUNDER ... 6.10.20 Hydrogen THUNDER DOWNLOAD ROM Hydrogen_THUNDER_MiUi8-6.10.20.zip | by gkalen for Mi Max ” Ευχαριστώ πολύ... Όλα παίζουν μία χαρά , μόνο ίσως ένα αισθητικό πρόβλημα όταν πατάς power button τα γράμματα είναι ίσως λίγο μεγαλύτερα και φαίνονται όπως στην συννημενη...
-
Καλημέρα στην παρέα, @gkalen Για το hydrogen έχει βγεί και δεν το πηρα είδηση, ή είναι στα σκαριά;
-
Παράθεση από maikmaik: “Έχεις το supersu περασμένο Στάλθηκε από το Mi4c με Tapatalk ” Μετά από ακόμη μία παρθενική εγκατάσταση στο hydrogen, μία από τα ίδια, όλες μα όλες οι άλλες που παίζουν με root παιζουν μια χαρα τι να πω. Είναι το γαμώτο όμως γιατί το root explorer παίζει μια χαρά όπως και το Titanium backup, adaway, κτλ Ευχαριστώ για την προσπάθεια βοηθείας φίλε...
-
Παράθεση από maikmaik: “Παράθεση από LoukG: “Παράθεση από nikpoth: “Είναι κάποιος με es explorer να επιβεβαιώσει ότι δουλεύουν τα δικαιώματα root? Κάποια ρύθμιση χρειάζεται εκτος από ενεργοποίηση της εφαρμογής documents ” Δουλεύει κανονικά. Και δεν έχω ούτε τα documents ενεργοποιημένα. ” Τον πέρασα να τον δοκιμάσω για να σου πω, και από τι βλέπεις και σε μένα δουλεύει καλά. Στάλθηκε από το Mi4c με Tapatalk ” Maik μπορείς να μου κάνεις μια χάρη; Πάτα πάνω στο root ώστε να πάς να του δώσεις δικαιώ…
-
Παράθεση από nikpoth: “Είναι κάποιος με es explorer να επιβεβαιώσει ότι δουλεύουν τα δικαιώματα root? Κάποια ρύθμιση χρειάζεται εκτος από ενεργοποίηση της εφαρμογής documents Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ούτε και σε μένα δουλεύει το root στον es explorer (kenzo & hydrogen) έβαλα το root explorer που δουλεύει άψογα. Για όλες τις άλλες λειτουργίες συνεχίζω με τον es...
-
- Σήμερα είχα την πρώτη δυσλειτουργία στο hydrogen. Δεν δούλεψε το vol+,- μετά από χρήση του youtube και cast (chromecast) στην tv. Thunder 6.10.13
-
Παράθεση από gkalen: “UPDATE σε 6.10.13 .. 6.10.13 Land THUNDER DOWNLOAD ROM Land_THUNDER_MiUi8-6.10.13.zip | by gkalen for Redmi 3 DOWNLOAD BuildFix για 2g ram Land_BuildFix-2gRam-6.10.13.zip | by gkalen for Redmi 3 6.10.13 Leo THUNDER DOWNLOAD ROM Leo_THUNDER_MiUi8-6.10.13.zip | by gkalen for Mi Note 6.10.13 Helium THUNDER DOWNLOAD ROM Helium_THUNDER_MiUi8-6.10.13.zip | by gkalen for Mi Max 6.10.13 Hydrogen THUNDER DOWNLOAD ROM Hydrogen_THUNDER_MiUi8-6.10.13.zip | by gkalen for Mi Max ” Φίλε μ…
-
Η νέα έκδοση της ROM για Mi max Ηydrogen φαίνεται μιά χαρά...
-
Μετά από δύο δοκιμές ξανά πίσω στην 6.9.29 GTV με το που ξεκικά έχω ένα συνεχές μήνυμα "Οι Ρυθμίσεις έχουν σταματίσει" EDIT: Αναφέρωμαι για το Mi MAX
-
Παράθεση από xristos1277: “Παράθεση από jgougos: “@gkalen Η επιλογή 'τρία δάκτυλα στιγμιότυπο' δεν δουλεύει στο kenzo , ίσως βέβαια να φταίει το τζάμι που έχω βάλει. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Ή rom είναι ή 29 ” @jgougos Μαλλον εχεις πειραξει καποια ρυθμιση οταν το ψαχουλευες..!Κανε μια δοκιμη να πας ρυθμισεις-προσθετες ρυθμισεις-προσβασιμοτητα...εκει εχει επιλογη να ενεργοποιησεις τις χειρονομιες μεγεθυσης..απο μαμα ειναι απενεργοποιημενο..αν το εχεις ενεργοποιημενο για καποιο λογο δεν δουλε…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από jgougos: “φυσικά και είναι... ” χαχαχα... οκΔεν νομίζω να έχει σχέση το τζάμι... Μήπως το κάνεις λάθος; ” μια χαρά το κάνω φίλε... Στο ΜΑΧ παίζει μία χαρά!
-
φυσικά και είναι... Άρα μάλλον φταίει το τζάμι
-
@gkalen Η επιλογή 'τρία δάκτυλα στιγμιότυπο' δεν δουλεύει στο kenzo , ίσως βέβαια να φταίει το τζάμι που έχω βάλει. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Ή rom είναι ή 29