Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-451 από 451.
-
Ειδοποιηση στα κινεζικα για την προεγκατεστημενη εφαρμογη/εικονιδιο "Μουσικη"
longus - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚαι εμένα το κάνει αυτό, και δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Μην φοβάσαι. Και να σβησεις τα αρχεία. zip (που είναι οι roms) δεν παθαίνεις κάτι. Άσε την τελευταία (gtv 5.9.11) που είναι καλή, μήπως και την χρειαστείς μελλοντικά και σβήσε τις άλλες να απελευθερώσεις χώρο. From caeser's Redmi 1s” Μόλις το εκανα. Εσβησα τρια zip με συνολικό χώρο 1,5 gb.Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου. Καλημέρα. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από longus: “Καλημέρα σε όλους. Μια χαζή ερώτηση, τα αρχεία απο τις παλιές αναβαθμίσεις τι τα κάνουμε; Τα διαγράφουμε ή όχι; Επειδή πιάνουν χώρο το ρωταω. Δηλαδή το αρχείο από την gtv 5-8-20 το διαγραφών; Τώρα έχω την gtv 5-9-11. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλό είναι να κρατάς μία rom μέσα στο κινητό σου, την τελευταία καλή...” Δηλαδή εγώ έχω μέσα στη μνήμη την gtv 5-8-20 την gtv 5-9-1 την gtv 5-9-11 και μια που είχε βάλει το …
-
Καλημέρα σε όλους. Μια χαζή ερώτηση, τα αρχεία απο τις παλιές αναβαθμίσεις τι τα κάνουμε; Τα διαγράφουμε ή όχι; Επειδή πιάνουν χώρο το ρωταω. Δηλαδή το αρχείο από την gtv 5-8-20 το διαγραφών; Τώρα έχω την gtv 5-9-11. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Antutu score από τα xiaomi
longus - - Ο καφενές μας
Μήνυμα209b7035e77b8d8d97bb937ebdb7bf37.jpg Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Antutu score από τα xiaomi
longus - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε τη GTV 5-9-1 έτρεξα ένα antutu και ορίστε το αποτέλεσμα Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από longus: “Παιδιά καλημέρα σε όλους. Έχω την 5-8-20 developer , τι πρέπει να κάνω για να περάσω την 5-9-1; Είναι η πρώτη φορά που πέρασα Ρομ (είχε άλλη από το vickmall) αλλά με τη βοήθεια σας ξεπέρασα όλους μου τους ενδοιασμούς. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όπως είσαι τώρα, θα την περάσεις από πάνω (δεν χρειάζεται να σβύσεις τίποτα από το κινητό σου) με τον ίδιο τρόπο που πέρασες την 5.8.20. Πήγαινε στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος και…
-
Δηλαδή θα κάνω ακριβώς ότι έκανα και με την 5-8-20; Την κατεβαζω στο τηλ ή στον υπολογιστή; Αν θέλεις Γράψε μου λίγο ποιο αναλυτικά μην κάνω καμία @#@#κια.
-
Παιδιά καλημέρα σε όλους. Έχω την 5-8-20 developer , τι πρέπει να κάνω για να περάσω την 5-9-1; Είναι η πρώτη φορά που πέρασα Ρομ (είχε άλλη από το vickmall) αλλά με τη βοήθεια σας ξεπέρασα όλους μου τους ενδοιασμούς. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καινούργια ρομ
longus - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΈνα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο φόρουμ για την καινούργια Ρομ που έφτιαξαν. Σήμερα την πέρασα γιατί το Τηλέφωνο μου ήρθε μόνο με αγγλικά και κινεζικα(έγινε λάθος από το vickmall). Το τηλ μεταμορφώθηκε εντελώς. Το έχω ερωτευτεί. Είναι τέλεια. Σας ευχαριστώ όλους και συνεχίστε την παρά μα παρά πολύ καλή δουλειά που κανετε. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk