Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 171.

• ERROR: 6 [FIXED]

aloutos - - Mi-Pad 4 (Clover)

Μήνυμα

θα το δοκιμάσω απόψε και θα προσπαθήσω να κάνω save το log για να βρούμε τη λύση. πάντως, αν παίζει κάποιο ρόλο, με το ίδιο twrp έκανα flash κανονικά τη rom από εδώ Xiaomi European Community --> xiaomi.eu_multi_MIPAD4_9.1.3_v10-8.1.zip αλλά σίγουρα θέλω να περάσω την ελληνική.

• θέλω κι εγώ να κάνω update rom σε ένα 3s pro που έχω. είχα ξεκλειδώσει πριν 2-3 χρόνια bootloader και πέρασα ελληνική rom, δεν θυμάμαι αν ήταν dev ή stable. ο bootloader παραμένει ξεκλείδωτος ή χρειάζεται ξανά η διαδικασία ξεκλειδώματος; δεν το έχω τώρα μαζί μου για να ελέγξω.

• ERROR: 6 [FIXED]

Μήνυμα

Δοκίμασα κι εγώ να κάνω flash με αυτό το recovery StackPath αλλά μου βγάζει κι εμένα error: 6. Καμία ιδέα να δοκιμάσω με κάποιο άλλο TWRP version ή αν τα κατάφερες @vassilo και πώς;

• @tsopirs φίλε για κοίταξε στο plug-ins --> settings --> select region --> μήπως έχεις επιλέξει Europe; γιατί εμένα το 3C που το πήρα από Gearbest αν θυμάμαι πριν 2 χρόνια, με το τελευταίο update, αν του βάλω Europe έχω το ίδιο θέμα. αν επιλέξω Other λειτουργεί μια χαρά. εγώ έχω άλλο θέμα, δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος. ενεργοποιώ το wifi guest και βάζω qos πχ 50% download speed / 50% upload speed για τις συσκευές που ενώνονται εκεί αλλά πιάνουν full ταχύτητα ενώ αν είναι ενωμένοι στο κανονικό wifi…

• Mi max 3 6gb global rom

aloutos - - Mi Max 3 (Nitrogen)

Μήνυμα

μπήκε και επίσημα εδώ MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum οπότε προχωράμε αν ο bootloader είναι ήδη ξεκλείδωτος με την κινέζικη, κλειδώνουμε πρώτα και κάνουμε αίτηση για επίσημο ξεκλείδωμα σωστά;

Μήνυμα

δες την σε παρακαλώ και αν βρεις κάποιο πρόβλημα ενημερώνεις αλλιώς θα προχωρήσουμε κι εμείς σε update. την κατέβασες από το link που έβαλα ή από κάπου αλλού;

Μήνυμα

αν και μέχρι πριν κάποιες μέρες / μήνα έγραφαν για ψεύτικη "global rom", βρίσκω πλέον και links για official global. η αλήθεια δεν είχα κάπου επίσημη ακόμα. αυτές δεν θεωρούνται επίσημες ή είναι της ομάδας του forum; [ROM][NITROGEN][RECOVERY][FASTBOOT] Official… | Xiaomi Mi Max 3

Μήνυμα

έχει ο αδερφός μου το mi max 3 αλλά με κινέζικη stable όπως φαίνεται στη φωτογραφία (κινέζικο version κινητό από honorbuy). για να περάσει τη global rom, ελέγχουμε πρώτα αν είναι κλειδωμένος/ξεκλείδωτος ο bootloader, ξεκλειδώνουμε, περνάμε τη rom από το mi flash με clean all (χωρίς επιλογή lock) και είναι εντάξει ή έχει κάτι άλλο να προσέξουμε κτλ;

• Πολύ καλή η ΡΟΜ, έγινε πιο γρήγορο το κινητό! Η μπαταρία σε εξαιρετικά επίπεδα (όπως ήταν και προηγουμένως φυσικά). Μια παρατήρηση/απορία που δεν ξέρω αν είναι γενικό θέμα ή μόνο σε μένα. Στο whatsapp τουλάχιστον (επειδή το χρησιμοποιώ συνέχεια σε σχέση με το viber, messenger), 7/10 φορές όταν έρθει μήνυμα, ενώ εμφανίζεται στη μπάρα πάνω αριστερά το σηματάκι του app ή notification στο lock screen, πάνω στο εικονίδιο του app στο home screen δεν βγάζει τον αριθμό των μηνυμάτων που υπάρχουν. Εννοεί…

• @gkalen @spideman3 @amavroudis πέρασα την XTRV και όλα καλά τελικά. ευχαριστώ!

• να μην δοκιμάσω να βάλω και την xtrv που την κατεβάζω τώρα; δεν με πειράζει να κάνω και πολλές εξατομικεύσεις πάντως, οπότε και η xtrv μου κάνει. την aroma δεν την είχα δοκιμάσει ποτέ.

• Παράθεση από spideman3: “@aloutos Κατέβασε το twrp twrp_cancro_3.2.1-1_miui-hellas Θα το βάλεις χύμα στην συσκευή σου, θα μπεις σε λειτουργία twrp, πατώντας ταυτόχρονα power+volume up. Πας εκεί που λέει Instail πατάς επάνω κάτω δεξιά λέει Instail Image. Θα βρει το αρχείο το τσεκάρεις και προχωράς στην εγκατάσταση, θα σε ρωτήσει αν θέλεις boot ή recovery βάλε το recovery. Μόλις γράψει succeful θα σε ζητήσει αν θέλεις εκκίνηση συστήματος ή να μπει σε recovery, βάλε το σε recovery. Κατεβάσεις την r…

• για το mi pad 4 θα βγει κάποια rom; θέλετε να δοκιμάσω κάποια μιας και το έχω;

• @spideman3 μάλιστα! ήδη έκανα update το twrp από εχτές οπότε έμεινε η rom! ευχαριστώ πολύ. ελπίζω να γίνουν όλα ομαλά

• @gkalen τα γράφω αναλυτικά γιατί δεν είχαμε μπει σε λεπτομέρειες που είναι σημαντικές. γι αυτό έκανα τις απορίες που έχω (τη διαδικασία βασικά) γιατί δεν θυμάμαι τα βήματα από την τελευταία φορά που έκανα update αν μπορείς να απαντήσεις

• Καλησπέρα, κάποιες ερωτήσεις πριν προχωρήσω στην αναβάθμιση και κάνω κανένα λάθος, αν και μου έδωσε κάποιες απαντήσεις ο spideman η αλήθεια και ευχαριστώ. Έχω την Miui 8.3 XTRV-7.5.4 | Beta και το 3.1.0.0 TWRP στο Mi3. 1. Κατεβάζω το ΤWRP 3.2.1.1; 2. Σε συνέχεια του 1, για να κάνω update τo TWRP απλώς το περνάω στη μνήμη (αφού είναι .iso) και το κάνω "install" (βρίσκοντας το από τη μνήμη του κινητού μέσω του παλιού TWRP) ; 3. Αφού κάνω αυτά και είμαι έτοιμος για φλασάρισμα της νέας rom --> ΤWRP …

• Latest global rom V9.5.7.0.MXDMIFA

aloutos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Ωραία οπότε είναι εύκολη διαδικασία μέσω Mi Flash. Δηλαδή μόνο τη fastboot κατεβάζω και κάνω flash; Μετά δεν χρειάζεται να περάσω και τη global rom ή είναι η ίδια; Πχ αυτή θα κατεβάσω ( Xiaomi Mi 3 Latest Global Stable Version Fastboot File Download από εδώ Xiaomi MIUI Official Forum ) , θα ακολουθήσω τα βήματα του Mi Flash και αυτό ήταν;

• Latest global rom V9.5.7.0.MXDMIFA

aloutos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Καλησπέρα, έχω το Mi3 με Rom (XTRV- 7.5.4 | Beta) και θέλω να αναβαθμίσω στην τελευταία global rom (V9.5.7.0.MXDMIFA). Κάνω factory reset (ποια επιλέγω από dalvik, cache, data, internal storage, system;), περνάω fastboot και μετά flashάρω τη global rom; Το TWRP που έχω πάνω είναι το 3.1.0.0 by geoanto555. Χρειάζεται αναβάθμιση και αν ναι πώς γίνεται; Έχει δοκιμάσει κανείς τη συγκεκριμένη rom να δούμε τι λέει;

• Ελληνική Rom

Μήνυμα

Mi Pad 4 (4/64) - WiFi version φίλε

• Ελληνική Rom

Μήνυμα

Δεν βρήκα ώρα να απαντήσω ενδιάμεσα και να γράψω ότι δούλεψε με αυτά που αναφέρεις. Διάβασα το topic και ότι χρειάζεται να ενεργοποιήσω τα permissions και βασικά το κυριότερο αυτό που αφήνει το play store να έχει πρόσβαση στη μνήμη του κινητού για να μπορεί να αποθηκεύει ή να κάνει αλλαγές. Οπότε κατάφερα να κατεβάσω το CSR2. Τώρα, κάποια άλλα app, ακόμα γράφουν "not optimized for your device" γιατί φαντάζομαι επειδή είναι καινούρια συσκευή ακόμα και δεν έχουν ανανεώσει όλοι τα apps με την ανάλυ…