Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 171.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Μήνυμαναι και σαν ρούτερ θα το χρησιμοποιήσω το xiaomi, δεν θα το ενώσω σαν αρχικό μόντεμ. απλώς το thomson να το κάνω bridge και να ενώσω το xiaomi πάνω ή απλώς να κλείσω το wifi του thomson; το ίδιο είναι σε γενικές γραμμές αυτό που λέω, απλώς στην πρώτη περίπτωση έχει καθαρά profile για bridge το thomson (σε περίπτωση βλάβης του xiaomi δεν θα έχω wifi μέχρι να φύγει από bridge πχ). =============== Φεβ 2nd 2017, 10:58am =============== Καλημέρα, το συνέδεσα και προχωράω με το application. Μου ζητάει…
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΕυχαριστώ! Γενικότερα εννοώ τι θα ήταν καλύτερο, η dev είναι official της xiaomi; Αλλάζει κάτι όσον αφορά το interface ή απλώς είναι dev βασικά; Επίσης, άλλη τεχνική ερώτηση. Έχω σύνδεση από πάροχο στην Κύπρο με modem thomson tg 585 v8. Υπάρχει δυνατότητα να γίνει το μόντεμ bridge με το profile που θα παίρνει από τον πάροχο και να συνδέσω με pppoe το xiaomi στο μόντεμ μου. Προτείνεται σαν επιλογή ή όχι; Ο λόγος για τον οποίο ρωτώ είναι διότι τώρα το setup στο σπίτι είναι: αρχικό modem (thomson) …
-
ΜήνυμαΧαίρετε, έχω παραγγείλει το mi router 3c και έχει φτάσει στο ταχυδρομείο. Μάλλον αύριο θα το έχω στα χέρια μου. Διαβάζοντας στην πρώτη σελίδα τους οδηγούς του maddoctor ισχύει και για το 3c ότι γράφει. Μια απορία όσον αφορά τη rom, όταν το ενώσω για να το σετάρω πρώτη φορά, αν κάνω απλώς update μέσω του interface είναι εντάξει ή προτείνετε να περάσω τη dev; Τα υπόλοιπα θα σεταριστούν μετά τη rom.
-
Μήνυμαέχει δοκιμάσει κανείς το mi router 3C; βλέποντας λίγο τις διαφορές με το 3 απλώς δεν υποστηρίζει 5GHz; rom κτλ είναι τα ίδια; μπορώ να χρησιμοποιήσω το app που έχει και το 3 σωστά; Xiaomi Mi WiFi Router 3C White | xiaomi-mi.com
-
καλημέρα, έχω την xtrv 6.11.3 στο mi3. για να περάσω την 7.1.5 κάνω μόνο wipe dalvik cache / cache και την περνάω μέσω twrp;
-
+1 ως aloutos και είμαστε πρώτοι προς το παρών!
-
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Σε Mi3 έχω την XTRVb1-6.11.3. Μπορώ να περάσω με απλό clear cache/dalvik την 6.12.29 ή χρειάζεται κάτι άλλο;
-
κάποιος που την πέρασε σε Mi3 να μας ενημερώσει πως πάει από μπαταρία/ραμ;
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
aloutos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαδεν λειτουργεί πλέον το link για την developer.eu (xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4.zip) και γενικά για να κάνουμε τη διαδικασία υπάρχει άλλη καινούρια ελληνική developer ή χρησιμοποιούμε την 6.3.17; είναι αυτό το link λογικά; xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other
-
έκανα restore από twrp και επανήλθε το κινητό όπως ήταν, τελικά μόνο σε μένα δεν δούλεψε το update ακόμα και με factory reset; έτυχε σε κανένα άλλο αυτό που ανάφερα;
-
Παράθεση από aloutos: “Παράθεση από aloutos: “Έκανα τελικά wipe --> advanced wipe --> davlik / art cache, cache και data, μετά reboot και μετά ξαναμπήκα σε twrp και πέρασα τη rom. Έκανε επανεκκίνηση το κινητό, στην οθόνη φαίνεται το backlight αλλά είναι όλα μαύρα, δεν έχει κάτι να επιλέξω. Αν πατήσω το power button έχω τις επιλογές κανονικά. Ξαναπερνάω τη rom μέσω twrp ή έκανα καμία λαλακία; ” πέρασα τη rom ξανά, μετά από wipe dalvik, cache και έχω το ίδιο θέμακάνει εγκατάσταση και μετά όταν προ…
-
Παράθεση από aloutos: “Έκανα τελικά wipe --> advanced wipe --> davlik / art cache, cache και data, μετά reboot και μετά ξαναμπήκα σε twrp και πέρασα τη rom. Έκανε επανεκκίνηση το κινητό, στην οθόνη φαίνεται το backlight αλλά είναι όλα μαύρα, δεν έχει κάτι να επιλέξω. Αν πατήσω το power button έχω τις επιλογές κανονικά. Ξαναπερνάω τη rom μέσω twrp ή έκανα καμία λαλακία; ” πέρασα τη rom ξανά, μετά από wipe dalvik, cache και έχω το ίδιο θέμα κάνει εγκατάσταση και μετά όταν προσπαθεί να κάνει boot β…
-
Έκανα τελικά wipe --> advanced wipe --> davlik / art cache, cache και data, μετά reboot και μετά ξαναμπήκα σε twrp και πέρασα τη rom. Έκανε επανεκκίνηση το κινητό, στην οθόνη φαίνεται το backlight αλλά είναι όλα μαύρα, δεν έχει κάτι να επιλέξω. Αν πατήσω το power button έχω τις επιλογές κανονικά. Ξαναπερνάω τη rom μέσω twrp ή έκανα καμία λαλακία;
-
Για να περάσω καθαρή τη rom με factory reset, επιλέγω wipe --> advanced wipe --> davlik / art cache, cache και data μόνο;
-
Καλημέρα, από GTV 6.5.1 beta θα χρειαστεί μόνο dalvik cache και dalvik από wipes, ή και factory reset;
-
Καλημέρα, έχουμε ένα παλιό Hongmi RedRice 1s (Model: HM 1SW). Αυτή τη ROM βάζουμε --> "13.Redmi1s Armani" ή είναι άλλο μοντέλο κινητό αυτό;
-
Καλημέρα, υπάρχει κάποια λύση στο θέμα του "4g lte" όταν ενεργοποιείται το wifi; Το έχω κι εγώ επιλεγμένο σε 2g (battery saver) και όταν ενωθεί με wifi γράφει "4g lte". Είναι bug ή όντως ενώνεται σε 4g; Αν είναι bug δεν μας πειράζει, αλλά αν όντως ενώνεται σε 4g θα καταναλωνει και μπαταρία. Η ρομ είναι αυτή: RedMi 3S (Land) => xiaomi-miui-hellas-5.1_land_V8_Stable-V8.0.5.0.zip
-
Παράθεση από geoanto555: “Στο ξεκλείδωμα καλά είναι να έχεις developer rom... Να ξαναπεράσεις την stable σίγουρα δεν χρειάζεται.. ” ναι ξαναδιάβασα τον οδηγό τώρα, δεν πρόσεξα το "dev".. οπότε κατεβάζω τώρα την Version: 6.9.15 (MIUI8) κατεβάζω για το Redmi 3S/Prime/3X σωστά; γιατί σαν redmi 3s pro το παράγγειλα αλλά στο status redmi 3s το παρουσιάζει.