Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.

• Παράθεση από fog: “Το split screen είναι χαρακτηριστικό του android 7, δεν τίθεται θέμα "κλειδώματος". ” Επειδή πρόσφατα αγόρασα συσκευή για γνωστό μου (nubia m2, android 6 ) είχε κανονικά split screen, δεν ξέρω μην ονομάζεται αλλιώς του στυλ “multi window”, αλλά έτρεχε κανονικά παράλληλα δυο εφαρμογές. Πώς κατάφερε η zte και το έβαλε σε android 6;

• Πάντως μιας και αναφέρθηκε το Split Screen, υπάρχουν συσκευές με android 6 (με την μαμά ROM)που το υποστηρίζουν κανονικά, λογικά ηxiaomi το έχει κλειδωμένο στην συσκευή μας.

• Παράθεση από Loksias: “Μόλις μερικά μηνύματα πιο πάνω, λέω ότι την πέρασα εγώ. Και προς το παρόν, δεν έχω σημειώσει κάτι το αρνητικό. Το κινητό συνεχίζει να πηγαίνει σφαίρα χωρίς κανένα λαγκάρισμα και μάλιστα έχει και μερικές μικροβελτιώσεις. Π.χ. στην λίστα των επαφών, τώρα μπορείς να πας απ' ευθείας στο γράμμα Σ, ας πούμε, απλά πατώντας πάνω του. Πριν δεν γινόταν αυτό και έπρεπες να σκολάρεις μέχρι να βρεθείς στο Σ. Κάποιες ρυθμίσεις έχουν αλλάξει θέση, ενώ έχουν προστεθεί κάποιες νέες. Για τη…

• @blackm76 το priority direct του banggood ειναι 100% χωρίς τελωνείο και ναί είναι το ίδιο με αυτο του Gearbest

• Παράθεση από mixkant: “Καλησπερα,εχει παρει κανεις update σε miui 9 που να εχει την global stable 8.5.3.0(redmi note 3 se)?? ” Δεν έχει βγεί ακόμα miui 9 global stable για το συγκεκριμένο.

• προβλημα wifi

thanosgk13 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από jokerinio: “έχω ένα Redmi note 4 snapdragon global rom. Από την πρώτη μέρα έαν κάποιος άλλος είναι συνδεδεμένος μέσω wifi το κινητό δεν συνδέεται σε αυτό. Με χρήση δεδομένων είναι οκ. Εάν πάλι συνδεθώ πρώτος όλα λειτουργούν οκ και ακόμα και αν κάποιος άλλος χρησημοποιήσει το wifi δεν έχω θέματα. Τι μπορεί να φταίει; έκδοση android: 7.0 NDR90M έκδοση MIUI: Global 9.0 9.0.3.0 (NCFMIEI) ” Δοκίμασε να βάλεις στατική ip για το κινητό σου.

• Παράθεση από polfan: “Έχω σίγουρα το Kate. Ποια είναι η καλύτερη stable σήμερα δίχως να κατέβω σε προηγούμενη έκδοση; ” Η τελευταία V8.2.4.0 είναι αρκετά καλή, τουλάχιστον εμένα μου βελτίωσε και την μπαταρία και άλλα μικρα bugs που μου είχε δημιουργήσει η 8.2.3.0 (την οποία έχουν αποσύρει).

• Καλό μήνα και καλή τύχη σε όλους

• Στο miui.com βλέπω απέσυραν την 8.2.3.0 και για το kate και έχουν αφήσει την 8.1.3.0. Είχε παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα; Γιατί εγώ που την έχω δεν διαπίστωσα κάτι.

• Καμία shockproof θηκούλα για το κινητό μας παίζει, εχει βρεί κανες; Μόνο για το Kenzo βρίσκω.

• Παράθεση από BUCK: “Αντιμετωπιζει ενας φίλος μου ένα θέμα με το ξεκλείδωμα χρησιμοποιώντας το δακτυλικό αποτύπωμα. Τις περισσότερες φορές δεν ενεργοποιείται το τηλέφωνο. Συγκεκριμενα ανοίγει για ένα δευτερόλεπτο και μετά κλείνει.Έβαλα επαννελειμμενα νέο αποτύπωμα και το πρόβλημα συνεχίζεται. =============== Μαρ 31st 2017, 9:10pm =============== Επίσης επανέρχομαι όταν κάνει κλήσεις ή οθόνη είναι μαύρη χωρίς κάποια ένδειξη.Ευχαριστώ προκαταβολικά , αν μπορούμε να βοηθήσουμε ” Αν φοράει official r…

• Καλή επιτυχία σε όλους

• Καλησπέρα σε όλους. Το τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το GPS του κινητού, το οποίο φαίνεται ότι δεν λειτουργεί πάντα. Χρησιμοποιώ πλοηγό και συγκεκριμένα το sygic μόνο με χρήση GPS ( χωρίς wifi /data) και με δείχνει σε τελείως άκυρα σημεία, για να σιγουρευτώ ότι δεν είναι θέμα πλοηγού κατέβασα το GPS test και παρατήρησα και εκεί ότι ενώ μου δείχνει δορυφόρους και χρησιμοποιεί πάνω από 8 δεν μπορεί να βρει που είμαι, να κλειδώσει την θέση μου δηλαδή και το GNSS status παραμένει με τ…

• Παράθεση από amalag: “Παράθεση από thanosgk13: “Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό κάθε φορά που κάνω reboot την συσκευή, όταν πάω να δω τις κλήσεις μου, μου τις εμφανίζει χωρίς τα ονόματα σκέτο οι αριθμοί, ενώ στις επαφές υπάρχουν κανονικά. Βέβαια αυτο διορθώνεται αν ξανα καλέσω εγω κάποιον η με καλέσει αυτός. Μήπως φταίει το οτί αποθηκεύω τους αριθμους στην SIM; (8.1.1.0 Global stable) ” Μάλλον δεν βάζεις το +30 μπροστά από τους αριθμούς κλήσης. Απλά κάντο.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μ…

• Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό κάθε φορά που κάνω reboot την συσκευή, όταν πάω να δω τις κλήσεις μου, μου τις εμφανίζει χωρίς τα ονόματα σκέτο οι αριθμοί, ενώ στις επαφές υπάρχουν κανονικά. Βέβαια αυτο διορθώνεται αν ξανα καλέσω εγω κάποιον η με καλέσει αυτός. Μήπως φταίει το οτί αποθηκεύω τους αριθμους στην SIM; (8.1.1.0 Global stable)

• Παράθεση από gerrybezhani: “Παράθεση από thanosgk13: “Παράθεση από gerrybezhani: “Καλημέρα.Έχω ένα πρόβλημα με το redmi note 3(kate) μου με το proximity sensor.ΜΕρικέσ φορές δεν δουλέυει και δεν ανάβει η οθόνη κατά την διάρκεια μιας κλήσης όταν απομακρύνεις το κινητό.Άμα κάνω calibrate στο test menu το πρόβλημα διορθώνεται μέχρι το επόμενο restart.Μερικές φορές στρώνει και με restart.Απότι διάβασα είναι γενικό πρόβλημα.Το έχει αντιμετωπήσει κανείς άλλος? ” Και εμένα μου το έκανε συνέχεια (ίδιο κ…

• Παράθεση από gerrybezhani: “Καλημέρα.Έχω ένα πρόβλημα με το redmi note 3(kate) μου με το proximity sensor.ΜΕρικέσ φορές δεν δουλέυει και δεν ανάβει η οθόνη κατά την διάρκεια μιας κλήσης όταν απομακρύνεις το κινητό.Άμα κάνω calibrate στο test menu το πρόβλημα διορθώνεται μέχρι το επόμενο restart.Μερικές φορές στρώνει και με restart.Απότι διάβασα είναι γενικό πρόβλημα.Το έχει αντιμετωπήσει κανείς άλλος? ” Και εμένα μου το έκανε συνέχεια (ίδιο κινητό, ίδια rom), αν θες μπορείς να το απενεργοποιήσει…

• Παράθεση από Souits: “@thanosgk13 Μόλις άλλαξες έκδοση android από 5 πήγες 6...Οπότε κάνε ένα factory reset... Χάνεις τα πάντα αλλά το κινητό γίνετε σαν καινούριο... Είναι μάλιστα recommended το factory reset μετά από αναβάθμιση βάσης android. ” Σε ευχαριστώ φίλε μου για την συμβουλή σου, απλά να αναφέρω ότι όταν μου ήρθε το κινητό και πριν περάσω οτιδήποτε μου είχε βγάλει ενημέρωση για miui 8.0.6.0 και android 6 marshmallow, την οποία έκανα και μετά άρχισα να «δουλεύω» το κινητό για μια βδομάδα…

• Παράθεση από kolakokas: “ 1) αστο να κανει 1-2 κυκλους φορτισης-αποφορτισης να στρωσει και βλεπεις...2) δοκιμασε ισως αλλη cammera app απο το store3) ρυθμισεις-εφαρμογες-επιλογη συγκεκριμενης εφαρμογης-προβολη ειδοποιησεων-led ειδοποιησης το τσεκαρες? global stable updates βγαζει περιπου καθε 2 μηνες.... ” Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, έφτιαξα μολις το (3) όπως μου είπες. Κυρίως η μπαταρία με ενδιαφέρει ελπίζω να στρώσει με τον καιρο, όσο για την κάμερα δοκιμάσα και άλλες εφαρμογές αλλά δεν βλέπω …

• Καλήσπερα σε όλους, ειμαι καινούριους στο φόρουμ σας και νέος κάτοχος του xiaomi redmi note 3 pro. Έχω το κινητό περίπου μια βδομάδα με την επίσημη Global Rom και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Χθές αποφάσισα να περάσω την αναβαθμισή που μου έβγαζε( 8.1 Global Stable -8.1.1.0 MHRMIDI) και εχω κάποια θεματα: 1) Άρχισε να καταναλώνεται η μπαταρία του κινητού πιο γρήγορα σε σχέση με πριν. 2) Όταν βγάζω φωτογραφίες, εχω την εντύπωση οτι το κινητό τις βγάζει πιο θολές και κατώτερης ποιότητας απο πρίν …