Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 87.

• Εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις και δεν αλλαξε τιποτα αν ξερεις κανεις τιποτε ας μου στειλει, το αγορασα για να μην εχω προβληματα-κολληματα και τελικα ολο προβληματα ειναι και οχι τιποτα αλλο ειναι εργαλειο δουλειας! Ειμαι τελειως απογοητευμενος απο το xiaomi mi5 που το χρυσοπληρωσα 400€!

• Παράθεση από michael: “Θα πληκτρολογησεις * # * # 64663 # * # * και θα μπεις στο hardware test και θα κάνεις τα τεστ 6,7,8 και πες μας τα αποτελέσματα. ” Στο 5. Main mic speaker feedback test δεν ακουω κατι ενω μου λεει να κανω τα ιδια με το 6. Simulation call test στο οποιο ακουω κανονικα... τι παιζει;;; λες να κανω εργοστασιακες ρυθμισεις για μια ακομη φορα;(καθε φορα που παθαινει κατι αυτο κανω...)

• Pass και στα 3 Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Οπως γραφω και στον τιτλο δεν με ακουνε... Ουτε στο τηλεφωνο ουτε σε κληση ιντερνετ. Εγινε ξαφνικα εννοω δεν εκανα καποιο update τωρα. Παρεμπιπτόντως εχω το mi5 miui 8 6.7.14 ειναι η official developer.

• Mi5 πρόβλημα με Chrome

kyriakos_romanos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Το εχω κανει δεν αλλαζει κατι, και reboot εχω κανει και εργοστασιακες αλλα δν αλλαξε τίποτα Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Mi5 πρόβλημα με Chrome

kyriakos_romanos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Καλησπέρα, εχω mi5 με miui 8 6.6.30 developer, εχω το εξής πρόβλημα. Εχω το Chrome και οταν ανοιγω καποιο link απο αναζητηση στο google κλείνει και ανοίγει το link με τον default browser. Γενικα γινεται αυτο, απο οτι εχω παρατηρησει οταν ανοιγει νεο link... Στον Mozilla που το δοκιμασα δεν το κανει...

• χμ ισως εχεις δικιο, αλλα αρκετα για σημερα... το αλλο σκ παλι Στην ελληνικη θα εχω προεγκατεστημενα τα google play-services-contacts-... θελω να πω θα γινει ευκολα ο συγχρονισμος των επαφων και ημερολογιου;

• Οχι ακομη, εχουν σημαντικα προβληματα ακομη, τουλαχιστον ετσι δηλωνανε οι χρηστες οταν την εβαλαν (για την miui8 λεω)

• Την τελευταια official develop εχω. Κατα τυχη το βρηκα και το ελυσα, απλα αφαιρεσα τον λογαριασμο google απο το κινητο και ξαναμπηκα στο google play και ολα οκ. Ο λογος που εκανα τις εργοστασιακες ειναι γιατι συνεχως μου εβγαζε οτι το google play και google services stopped και ειχα και θεματα με την συνδεση στο ιντερνετ ειτε απο wifi ειτε απο δεδομενα. Ελπιζω να μην τα εχω παλι... Α και ολα ξεκινησαν με τo update στο miui 8 της xiaomi (οχι την ελληνικη), και εχω ηδη κανει τα μικρα update που μο…

• Καλησπερα, εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις γιατι ειχα κατι θεματακια και προσπαθω παλι να βαλω το google play... καπως το καταφερα και μου εβγαζε error οταν προσπαθησα να κανω εγκατασταση καποια εφαρμογη, και εκανα clear data & cache αλλα το μονο που πετυχα ειναι να μου ζηταει redeem your code το οποιο δεν εχω ιδεα τι ειναι... τι να κανω; παλι εργοστασιακες ή παλι το ιδιο θα μου βγαλει;

• RE:

kyriakos_romanos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από astrah: “Settings / system fonts κανε αναζήτηση helvetical και κατέβασε το και βάλτο. Θα κάνει επανεκκίνηση και οκ. Edit : Αλλη μια που λειτουργεί είναι η zegoe. Αλλά δεν ξέρω γιατί στο Gmail δεν εμφανίζονται σκούρα τα αδιάβαστα και αχνα τα διαβασμένα... Νομίζω είναι θέμα font. Official dev για λίγες μέρες ακομα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Ευχαριστώ φιλε μου, διορθώθηκε! Αν και ειχα συνηθισει την προηγούμενη εμφάνιση των fonts μου θυμιζει την γραμματοσειρά που εχω στο …

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από astrah: “Παράθεση από kyriakos_romanos: “αν δεν μου εβγαζε περιεργους χαρακτηρες στο facebook (στα κοινοποιημενα αρθρα) δεν θα σκεφτομουν να την αλλαξω, ” Φαντοζομαι το ξέρεις ότι μπορείς να αλλάξεις fonts. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Οχι δεν το ξερω... Πως γίνεται;

• Παράθεση από mixaliscy: “Όχι αλλά μη σκεφτείς πως είναι φασαρία Απλά την κατεβάζεις από το κινητό και πατάς κάπου να την κάνεις install... Τίποτα άλλο ” Λοιπον, μου ηρθε το μηνυμα απο xiaomi για το unlock. Αλλα θα το αφησω για κανα μηνα ακομη... Μεχρι στιγμης η official developer ειναι ΑΨΟΓΗ, αν δεν μου εβγαζε περιεργους χαρακτηρες στο facebook (στα κοινοποιημενα αρθρα) δεν θα σκεφτομουν να την αλλαξω, αλλα ειδα οτι βγηκε και η νεα rom miui v8 και διαβαζω οτι εχει κατι bugs. Οποτε περιμενω να δι…

• Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από kyriakos_romanos: “Τι ειναι το ΟΤΑ; ” On The Air Είναι η αναβάθμιση που απλά πατάς το κουμπί Δεν θέλεις να κατεβάζεις να μεταφέρεις και λιπά κουμπιά και προγράμματα” Και με την ελληνικη δεν παιζουν τετοια ε;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Άντε ρίξε ένα ΟΤΑ μιας και μετά δεν θα έχεις χεχεχε :thumbup:” Τι ειναι το ΟΤΑ; Παράθεση από filthydwarf: “@kyriakos_romanos ναι την τελευταία developer” Κακο αυτο... Θελω να φαίνονται ολα στο άλμπουμ εστω οπως ειναι σε εμενα να τα εχει σε ξεχωριστο. Λογικα θα διορθωθεί αυτο.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από kyriakos_romanos: “μου ηρθε update 6.5.30 αλλα τι να το κανω αφου περιμένω να βαλω την ελληνικη ” Αν θέλεις κάνε το.. θα δεις και πρώτος τι έχει. Λογικά κανένα fix θα είναι παρά Ρομ. Δεν βγάζουν Δευτέρα Ρομ” Ναι δεν ειναι τωρα το ειδα. Αυτα γραφει: Miui 6.5.30 | Weekly | 133M Cleaner Optimization - Accessibility support (05-24) Fix - FC issues (05-24)

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από filthydwarf: “δυστυχώς εμένα δεν βλέπει όλους τους φακέλους. π.χ. στον downloads” Δεν τους εμφανιζει;; ποια rom εχεις την ελληνική;

• Παρεμπιπτόντως μου ηρθε update 6.5.30 αλλα τι να το κανω αφου περιμένω να βαλω την ελληνικη (υπαρχει επιλογη απο το Tapatalk να μην ανεβαίνουν μεγαλες οι φωτο αλλα να ανεβαινουν σε thumbnail; )

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Οκ ωραία Προσέχετε λίγο τις φωτογραφίες να μπαίνουν ως Thumbnail και όχι έτσι μεγάλες που είναι τώρα Στο θέμα της μπαταρίας πάντα λέμε πως θέλει 2-3 μέρες μετά από αλλαγή Ρομ για να αρχίσει να δείχνει τις πραγματικές της δυνάμεις... Άρα σε 3 μέρες να δεις την μπαταρία πως λειτουργεί” Οκ με τις φωτο, απλα δεν ειδα καποια επιλογή μεσω του Tapatalk που απανταω. Και με την μπαταρια οντως το ιδιο ειχε συμβει και με το meizu που ειχα, μετα απο 2-3 μερες εστρωσε.