Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 369.
-
Μόλις το πήρα.
ΜήνυμαΆρα αν είναι κλειδωμένο προχωράω στην διαδικασία ξεκλειδωματος χωρίς να φλασαρω άλλη ρομ. Αυτό βασικά με ενδιαφέρει. Αν η ρομ που φοράει είναι ΟΚ η θέλει άλλαγμα με μια άλλη για να μπορέσει να ξεκλειδωθεί ώστε να περάσω την ελληνική. Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις το πήρα.
ΜήνυμαΔηλαδή; Μια εξήγηση; Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις το πήρα.
ΜήνυμαΆρα official είναι; Για να ξέρω πως να χειριστώ το όλο θέμα. Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις το πήρα.
Μήνυμαb32d0c901bbc058c812c439491a3656d.jpg Μόλις παρέλαβα το καινούργιο PRO. Πριν είχα το mi3 . Επειδή λίγο μπερδεύτηκα, ποια ROM φοράω και ποιες διαδικασίες θέλει. Π.Σ ο υπολογιστής μου είναι 34 . Πρέπει να βρω 64; Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενα καινούργιο πρόβλημα που διαπίστωσα είναι ο εσθητιρας οταν κάνεις κληση. Δεν σβήνει η οθόνη. Το εκανα καλιμπραρισμα απο τα εργαλεία αλλά τίποτα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από dimpet: “Παράθεση από pasxalis: “Το ανοιγμα του τηλεφωνου απο την οθόνη κλειδώματος στην καινούργια αναβάθμιση γιατί έφυγε ;Ηταν βολικό. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Με swipe προς τα δεξιά δεν σε πάει στο τηλέφωνο (κλήσεις); Οχι. Μονο για φωτογραφική έχει συντόμευση. RedRice” Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το ανοιγμα του τηλεφωνου απο την οθόνη κλειδώματος στην καινούργια αναβάθμιση γιατί έφυγε ;Ηταν βολικό. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
true dual boot
ΜήνυμαΤο έκανα δύο φορές και ολα ΟΚ. Απλά όταν γυρίσω απο system 1 σε system 2 που είναι η miui κολλάει στο boot γιατι; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απο stable σε developer αν επαναφέρω τα δεδομένα συστήματος θα έχω πρόβλημα; πχ WiFi και ρυθμίσεις συστήματος. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι με περνούν τηλέφωνο και τους λέει οτι θα ειδοποιηθω όταν ανοίξω το τηλέφωνο ενω έχω φουλ σήμα. Και δεν φαίνεται ούτε στις αναπαντητες σε κόκκινο χρώμα όπως θα έπρεπε αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι κάποιος με πήρε. Είναι απο την κινητή ή από το τηλέφωνο; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από geo221: “Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από Kalmichalis: “Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από apollo_il: “μηπως με τη νεα ρομ εχει παρατηρηθεί τιποτα περιεργο στις κλησεις?χθες βραδυ σηκωνοντας το τηλ σε κληση δεν ακουγα τιποτα απολυτως,νεκρο..προσπαθησα 5-6 φορες εκανα κ επανεκκινηση τιποτα.σημερα όλα οκ.πριν λιγο με πηραν τηλ,ηταν η τριτη φορα οι άλλες 2 δεν ειχαν ακουστει.κοιταζω στην οθονη ειχε ειδοποιηση κ όταν την πατησα μου εδειξε απλα ποιος με καλεσε,χωρις να είναι κοκκ…
-
Σε redmi 1s τι λέει; Αξίζει από ν5 μετάβαση; Μπαταρία καλή; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
V6
ΜήνυμαΟκ θα περιμένω. Ούτως η άλλως εγώ ποιο πολύ καίγομαι απο εκείνη να αλλάξω rom. Ξέρετε η μανία του flash. Θα δούμε. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
V6
ΜήνυμαΟκ δεν διαφωνώ, αλλά είναι σταθερή για καθημερινή χρήση; Δουλεύουν ολα δηλαδή κανονικά; Από μπαταρία τι λέει; γιατί σε αυτό το θέμα το τηλεφωνακη εχει ενα θέμα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
V6
ΜήνυμαΤελικά αξίζει να βάλω την v6; Την θέλω για το τηλέφωνο της κόρης μου και δεν θέλω να έχει προβλήματα. Αξίζει ή θα τα ακούσω; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
2c5d63bce9eb9e075765c1d1b5f95d68.jpgτου λόγου το αληθές. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ξέρω αν είναι το gps αλλά η μπαταρία δεν μας τα λέει καλά. Πως γυρνάω στην προηγούμενη έκδοση; Απλό wipe cache και dalvin; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά δύο μέρες με την καινούργια rom παρατήρησα οτι όντως έχει πρόβλημα η μπαταρία. Μια μέρα με το ζόρι. Κάποια ψιλό κολλήματα και η διαχείριση ram χειρότερη απο την προηγούμενη. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν λέω ότι δεν συμβαίνει αλλά βρε παιδιά τίποτα από όλα αυτά τα άσχημα δεν συμβαίνουν σε μένα. Η rom φυσάει. Η μπαταρία άψογη και μάλιστα διορθώθηκε και το πρόβλημα με τα εικονίδια στον ήλιο. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk