Μια ακομα ερωτηση αν ξερει καποιος να μου απαντησει. Εκανα ενα τοπικο αντιγραφο μεσω της επιλογης που εχει το κινητο. Εκανα backup καποια δεδομενα εφαρμογων και καποιες ρυθμισεις μου. Που μπορω να το βρω στον εσωτερικο χωρο, να το κρατησω στον υπολογιστη και μετα την αλλαγη της ρομ να το επαναφερω?
Το στικακι το σεκφτηκα περισσοτερο για την περιπτωση που θα εκανα wipe το system. Επειδη παω απο miui 7 σε 8. Αλλα απο τη στιγμη που δεν θα το κανω θα την βαλω στον εσωτερικο χωρο.
Χρονια Πολλα σε ολους. Για να παω απο 6.5.12 σε καποια απο τις τελευταιες Dev ή Stable μπορω μεσω twrp? Να κανω Wipe Dalvic/Cache/Data/System και να την περασω απο στικακι για να ειναι οσο πιο καθαρη η εγκατασταση?
Το ίδιο πρόβλημα και εγώ ακριβώς. Από εκεί που σταθερά έβγαζα πάνω από 4 ώρες μέσα στο καλοκαίρι πήγα στις 3 και τώρα με 80% είμαι σε 10 λεπτά οθόνη. Όλα αυτά μετά από πλήρη φόρτιση και το είχα αφήσει και πάνω από μια ώρα ενώ ήταν στο 100%. Θέμα wakelock δεν υπάρχει γιατί με το που το έβγαλα από τη φόρτιση και το έπιασα στα χέρια μου αμέσως πήγε 80%. Η πρόταση δηλαδή είναι να πάω σε καινούργια μπαταρία; Η ρομ είναι η 6.5.12.
6.1.29 φοράει το κινητό @LoukG. Απλά δεν την έχω αλλάξει γιατί μου πάει καλά από άποψη μπαταρίας. Θα το σκεφτώ να αναβαθμίσω μόνο και μόνο για το pokemon.
Σε μενα ακριβως το ιδιο. Θυμηθηκα να μπω μετα απο μερες που την τελευταια φορα μου βρηκε κανονικα την τοποθεσια και σημερα εδω και κανενα διωρο τιποτα. Εχω δοκιμασει επανεγκατασταση του παιχνιδιου, restart το τηλεφωνο και τιποτα. Φιλος με το ιδιο κινητο επαιζε κανονικα διπλα μου.
Σε Redmi note 3 το ιδιο γινεται (με rn2 δεν εχω δοκιμασει). Σε 2Α φορτιστη αυτοκινητου δεν φορτιζει. Τις επομενες μερες θα δοκιμασω με usb tester να δω το ρευμα που περναει (ως γνωστο περιπου 1,3-1,5Α στο συγκεκριμενο κινητο). Παντως ουτε με noname φορτιστη τοιχου δεν φορτιζει. Με Xiaomi και Lg εχω καταφερει να φορτισω.
Κατά τη διάρκεια της φόρτισης και μόλις φτάσει στο 100% (καμία φορά και στο 90%) το κινητό κλείνει. Είναι ενοχλητικό γιατί αν κοιμάμαι χάνω κλήσεις και όχι μόνο. Τι παίζει; Προχθές έβαλα 6.5.12 μήπως και αλλάξει κάτι αλλά τίποτα.
Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 4000mAh Android Smartphone το έχω ήδη παραγγείλει από το yeso521 αλλά για δώρο το redmi 3 της κλήρωσης δεν θα με χάλαγε. Καλή επιτυχία.
Ηθελε απλα επανεκκινηση το μηχανημα μου. Φλασαρε κανονικα αφου ανοιξα το κινητο και επανελαβα τη διαδικασια απο το cmd commands και μετα. Περιμενω να ανοιξει τωρα. Σε αρκετο κοσμο βγαζει τους drivers με τηνονομασια που εστειλα πριν. Αν θελετε βαλτε το στον οδηγο. Thanks για τη βοηθεια και θα επανελθω να επιβεβαιωσω και την εγκατασταση gtv. Edit: Ολα πηγαν καλα. Τριτη διαφορετικη συσκευη που φλασαρω gtv με τη βοηθεια σας και τους οδηγους σας. Μπραβο σε ολους να ειστε καλα.
@Bodai δεν παιζει να ειναι θεμα με drivers. Το εψαξα και στο en.miui.com λενε οτι αυτοι ειναι οι drivers απλως με αλλη ονομασια. Το μηχανημα μου θελει restart λογικα και απλως θελω να μαθω αν ετσι οπως ειναι το κινητο αν το ξεσυνδεσω και το ξαναβαλω θα ειναι οκ ή θα εχω θεμα και θα πρεπει να κανω τα βηματα απο την αρχη? Επισης με ενδιαφερει να μην brickαρει προφανως.