Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-53 από 53.
-
Βλεπω αυτο στο συννημενο
-
@Bodai ναι ειμαι σε αυτο το βημα.
-
ετσι οπως ειναι τωρα με το κινητο σε φαση να αναβοσβηνει το κοκκινο φωτακι? παιζει να θελει επανεκκινηση το μηχανημα λογω των νεων drivers. αν κανω επανεκκινηση και ξανασυνδεσω με το κινητο ετσι θα παει κατι στραβα?
-
Open serial port COM3 failed και κανει try again καμποσες φορες και μετα σταματαει. γιατι ετσι? προσπαθω να περασω την τριτη ρομ απο τον οδηγο.
-
@Bodai Global λέει ότι είναι. Άρα ο οδηγός του νήματος για China Dev δεν είναι ο κατάλληλος έτσι ώστε να κάνω unlock και να βάλω gtv;
-
Καλησπέρα. Με τον οδηγό αυτό μπορώ να πάω από 7.1.99.99 (LHOCNCL) κινεζομαγαζου στην China Dev κατευθείαν; χωρίς να φλασαρω Stable δηλαδή; Και μετά ακολουθώ αυτό; Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool Απιστευτα σταθερο το RN2 μου αλλα δεν θα με χαλαγε ενας snapdragon. Καλη επιτυχια σε ολους.
-
Επανερχομαι και θελω να ρωτησω κατι απλο και τελειως newbieκο. Οταν ερθει η ωρα και ανοιξουμε το cmd με το adb κλπ το κινητο το συνδεουμε ανοικτο κανονικα ή σε fastboot? Ρωταω γιατι ετσι το εχω συνδεσει αλλα στη λιστα adb devices κατω απο το attached devices δεν μου εχει τιποτα. Επισης για να μεινει μονιμα το twrp μεσα στο κινητο για να φλασαρω ετσι τις νεες ρομ απο το σαιτ μας τι κανω? edit: Μου το εβγαλε στη λιστα με τα χιλια ζορια και οταν εκτελω την εντολη fastboot boot redminote3_twrp.img μ…
-
Καλησπερα σε ολους και συγχαρητηρια για τη δουλεια που γινεται στο φορουμ. Με το RN2 ηταν απλα τα πραγματα. Με ενα RN3 που εχω στα χερια μου τωρα ειναι λιγο πιο δυσκολα και θελω να κανω ορισμενες ερωτησεις. Καταρχην μου ηρθε μηνυμα οτι εγινε approved το αιτημα για ξεκλειδωμα. Απο κει και περα ο οδηγος στο φορουμ λεει να περαστει Κινεζικη dev. Εγω αυτη τη στιγμη εχω περασμενη τη ρομ του κινεζομαγαζου 7.0.919.0(LHNCNCJ) Stable. Γινεται να περαστει dev πανω σε stable γιατι διαβαζα οτι δεν γινεται (…