Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 171.
-
Παιδιά πότε βλέπετε να βγάζετε την καινούργια παρτίδα με τις 8.5.10 Global; Θα είναι και το Redmi Pro στην επόμενη παρτίδα; Τέλος πάντων ήθελα να αναφέρω ότι η Google Camera έχει προβλήματα στο Redmi Pro. Στις προηγούμενες εκδόσεις της Developer ROM δεν δούλευε σχεδόν καθόλου ενώ στην τελευταία μέχρι στιγμής Dev Aroma 8.4.26 δουλεύει μόνο το βίντεο ενώ δεν βγάζει φωτογραφίες. Αυτα... Ευχαριστούμε για τον κόπο σας
-
Ευχαριστούμε πολύ. Είστε υπέροχοι όπως πάντα.
-
Θα σας πριξω άλλο λίγο Όταν βγει ρομ με Global Source για το Redmi Pro και την εγκαταστήσω χωρίς να έχω κάνει factory reset τι πρόβλημα θα υπάρχει; Θα κάνει bootloop και δεν θα δουλεύει καθόλου ή μπορει και να δουλεύει μια χαρά; Ευχαριστώ
-
Λίγο τα μπέρδεψα... Εγώ είχα κάνει complete wipe τα πάντα όταν για πρώτη φορά εγκατέστησα ελληνική ρομ. Από εκεί και πέρα τις καινούργιες εκδόσεις που έβγαιναν τις εγκαθιστούσα και έκανα wipe μόνο το Dalvik Cache και το απλό Cache. Δεν έκανα τότε Factory Reset. Το ξέρω ότι η 8.5.3 δεν έχει βγει ακόμη για το Redmi Pro αλλά ετοιμάζεται ωστόσο. Λοιπόν γιατί χρειάζεται να κάνω Factory Reset πριν την εγκαταστήσω όταν βγει; Στις παλιές εκδόσεις δεν έκανα Factory Reset. Και το Factory Reset τι ακριβώς …
-
Σε περίπτωση που δεν κάνω format data πριν την εγκατάσταση της 8.5.3 στο Redmi Pro υπάρχει κάποιος κίνδυνος; Αυτό συμβαίνει λόγω της μετάβασης από China σε global; Γιατί τις προηγούμενες φορές που φλασαρα τις αναβαθμισμενες ρομ δεν έκανα format data.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Kefalas99: “το Redmi Pro (Omega) δεν θα πάρει την έκδοση 8.5.3; ” Ετοιμάζουμε μία Port ROM από το Mido με Global Source, και μόλις περάσει με επιτυχία τα Test θα έχετε και νέα ROM με Global Source που δεν έχει ούτε η ίδια η Xiaomi. ” Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Kefalas99: “το Redmi Pro (Omega) δεν θα πάρει την έκδοση 8.5.3; ” Ετοιμάζουμε μία Port ROM από το Mido με Global Source, και μόλις περάσει με επιτυχία τα Test θα έχετε και νέα ROM με Global So…
-
το Redmi Pro (Omega) δεν θα πάρει την έκδοση 8.5.3;
-
Η φαση που δεν μπορω να ανεβάσω το screenshot ουτε απο την εφαρμογή ούτε και από browser... Τελος πάντων θα προσπαθήσω να βρω κάποιο τρόπο. *Ενημέρωση : Τα ανεβασα online Screenshot by Lightshot Screenshot by Lightshot Επίσης εχω κάνει και καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής μουσικής και δεν είδα κάποια διαφορά.
-
- Γεια σε ολους. Παρατηρησα ενα bug στην rom 8.4.13 με το που την εγκατεστησα στο Redmi Pro και εχει να κανει με την εφαρμοφη αναοαραγωγης μουσικης. Καθως την ανοιγω και παταω ενα τραγουδι να παιξει ξαφνικα η μπαρα ειδοποιησης πανω πανω διπλασιαζεται και αλλαζουν τα χρωματα στα εικονιδια. Την μια ειναι και τα δυο εικονιδια ειδοποιησεων με κοκκινο χρωμα αλλωτε αλλαζουν και τα δυο σε μαυρο και αλλωτε αλλαζει χρωμα νονο το ενα. Παραλληλα αυτες οι διπλες μπαρες ειδοποιησεων με δυσκολευουν στο να στα…
-
Λοιπον παιδιά εγκατέστησα με επιτυχια την 8.3.15 dev για Omega .Αλλά ωστόσο πριν να εγκαταστήσω το zip όταν πήγα να απεγκαταστησω το supersu πάτησα στην εφαρμογή πλήρης κατάργηση πρόσβασης root και μου έλεγε σε μήνυμα ότι η απεγκατασταση απέτυχε .Οπότε δεν μπόρεσα να το βγάλω και όταν πήγα να εγκαταστήσω το zip επέλεξα να εγκατασταθεί το supersu.Ολα δούλεψαν κανονικά μετά και είχα πρόσβαση root αλλά για κάποιον περίεργο λόγο δεν χρειαζόταν να παραχωρήσω άδειες από το supersu για τις root εφαρμογ…
-
Ουπς και κάτι άλλο μου διέφυγε Στην παρούσα έκδοση έχω πρόσβαση root .Καατ την αναβάθμιση να επιλέξω από το aroma να εγκατασταθεί το root ή όχι; Επειδή έχω ήδη root στη συσκευή.Πρεπει να ξαναπεράσω το root γιατί μετά την αναβάθμιση θα έχει χαθεί ή επειδή το έχω ήδη δεν το ξαναεπιλεγω για εγκατάσταση ; Ευχαριστώ για τη βοηθεια