Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-86 από 86.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
akilleas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΟκ. Το έβαλα να φορτίσει, το προσπαθώ σε λίγο και επανέρχομαι.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
akilleas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα στην παρέα. Μου έφερε φίλος ένα κινητό το οποίο κολλάει στο logo του Μι και δεν προχωράει παρακάτω. Βασικά επειδή είχε προβλήματα με την δεύτερη σιμ και κατόπιν επικοινωνίας με την Σελίνα του έστειλε αυτόν τον οδηγό. Δεν ολοκληρώθηκε όμως από ότι μου είπε και έκτοτε μένει στο λόγκο. Τώρα προσπαθώ να χρησιμοποιήσω τον οδηγό της πρώτης σελίδας, αλλά μιας και το κινητό δεν μπουτάρει δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το USB debugging (μάλλον ο κάτοχος δεν το έχει κάνει) όπως και στο 5ο βήμα εκεί πο…
-
Έχει περάσει κάνεις από 6 σε 7 με Xposed Framework και κύλησαν όλα ομαλά; Να το τολμήσω; sent from my Amstrad CPC6128
-
Να κάνω μια χαζή ερώτηση σαν νέος που είμαι στο MIUI;;; Το κινητό μου (ΜιNote 4G Snapdragon) βγάζει να κάνω update στην τελευταία ρομ. Την κάνω μέσα από το κινητό ή πρέπει να την κατεβάσω από την αρχή και να την φλασάρω από τον updater; Φοράω developer έκδοση. Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα κάνει μόνο του αναβάθμιση του Google Play στην νέα Version, και μετά από μία επανεκκίνηση, εφ'όσον έβαλες τον σωστό λογαριασμό θα βρεθούν και οι πληρωμένες σου εφαρμογές.” Όντως. Μετά από λίγη ώρα έκανε update τα Google play services και μου ήρθαν και οι επαφές. Εξακολουθεί όμως να μην προσθέτει τον Google λογαριασμό μου όταν πηγαίνω Settings>Accounts>Add>Google και βάζω τα στοιχεία μου και αμέσως μετά παίρνω το παρακάτω μήνυμα.
-
Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα το Redmi Note 4g Snapdragon και αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα. Καταρχάς πέρασα την τελευταία developer και ενώ πέρασα τον Google λογαριασμό μου στο Play δεν μπορώ να τον περάσω στους λογαριασμούς του κινητού για να συγχρονίσω επαφές. Επίσης στο Play αγορασμένες εφαρμογές μου τις βγάζει να τις ξαναπληρώσω. Τι μπορεί να φταίει; Και τι να κάνω τώρα;