Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 482.
-
Παράθεση από kmeles: “Μέσω gateway.μπορω να την χρησιμοποιήσω και σαν αυτόνομη συσκευή ?δεν το γνωρίζω” Άρα έχεις την zigbee, η αυτόνομη βγήκε τώρα τελευταία κοστίζει 19€ περίπου και έχει και 2 USB ports έξτρα !!! Θα την έχω στα χέρια μου την Δευτέρα παρεπιπτόντως !!! Το ότι είναι όλα στα κινεζικά μπορεί να φταίει και το Android App, βλέπεις στο iOS είναι 90% αγγλικά τα πάντα !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Παράθεση από psybill: “Παιδιά τι θα λέγατε, αν το επιτρέπει βέβαια και η διαχείριση, αν βρει κάποιος μια πραγματικά καλή προσφορά για mi home gadgetακια εν όψει 11/11 να τη βάζουμε εδώ. Μη γεμίσουμε βέβαια και το θέμα γιατί οι προσφορές είναι σίγουρα πολλές. Εγώ ενώ έχω αποφασίσει να πάρω επιτέλους την yeelight 650 που τόσο θέλω, αλλά πχ στο Ali έχει καλή τιμή αλλά πανάκριβα μεταφορικά και χωρίς ασφαλή μέθοδο για τελωνείο, ενώ το gb λέει ότι πλέον δεν στέλνει αυτό το προϊόν στη χώρα μας” Έχει δυ…
-
Παράθεση από kmeles: “Παιδιά η έξυπνη πρίζα εχει κινέζικα μέσα στο μενού της.εβαλα γλώσσα αγγλικά στις ρυθμίσεις του mi home αλλά παραμένουν βτα κινέζικα.γινεται να αλλάξει σε αγγλικά?” Όχι δεν αλλάζει, βγάλε screenshoots και μετέφρασε με το Microsoft Translator που μεταφράζει και εικόνες !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Παράθεση από Vega: “καλησπέρα αγριμια ειμαι καινούργιος και προσπαθώ να φτιάξω και εγω το έξυπνο σπιτι αγόρασα την Xiaomi Aqara Security Camera και προσπαθω να συνδεθώ στο Mihome και δεν συνδέεται αναβοσβήνει μόνιμα ενα κόκκινο λαμπάκι και δεν το βρίσκει η εφαρμογή εχω κανει reset αλλα τιποτα, εχω επιλεξει mainland china” Βεβαιώσου ότι το δίκτυο που προσπαθείς να το συνδέσεις δεν είναι 5Mhz αλλά 2,4Mhz !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro
-
Παράθεση από Vega: “καλησπέρα αγριμια ειμαι καινούργιος και προσπαθώ να φτιάξω και εγω το έξυπνο σπιτι αγόρασα την Xiaomi Aqara Security Camera και προσπαθω να συνδεθώ στο Mihome και δεν συνδέεται αναβοσβήνει μόνιμα ενα κόκκινο λαμπάκι και δεν το βρίσκει η εφαρμογή εχω κανει reset αλλα τιποτα, εχω επιλεξει mainland china” Σε ποιον server προσπαθείς να συνδεθείς ;;; Sent from my iPad using Tapatalk Pro
-
Παράθεση από kmeles: “Το aqara gateway τι διαφορες εχει απο το δικο μας?αξιζει η αγορα του??” Αν δεν σκοπεύεις μετάβαση στο Apple HomeKit όπως εγώ δεν αξίζει τον κόπο τουλάχιστον προσωρινά μιλώντας !!! Το μεγάλο μείον αυτή την στιγμή είναι ότι δεν υποστηρίζει όλα τα Mi περιφερειακά και δεν ξέρω τι γίνετε με φωτισμό, δλδ αν κάποιος μετακομίσει σε Aqara δεν είναι βέβαιο πως θα μπορεί να ελέγχει με τους διακόπτες τις Yeelight λάμπες !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Παράθεση από Harrytzo: “Αν έρθει κι από εδώ θα μάθουμε! S.O.S Πριν λίγο είχα ένα ατύχημα με το mi wireless switch το στρογγυλό το κλασικό και κατέληξε. Να παραγγείλω το ίδιο ή έχετε κάτι άλλο να προτείνετε σε aqara?” Το Aqara είναι πιο στιβαρό αλλά να προσέξεις γιατί υπάρχουν 2 μοντέλα, ένα με δυο λειτουργίες και ένα με τέσσερις !!! Αυτό με τις τέσσερις το βρίσκεις στο Banggood και στο Alliexpress περίπου στα 12 ευρώ !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα παιδιά, παρέλαβα σήμερα τον αισθητήρα θερμοκρασίας και υγρασίας aqara λαό βάζοντας τον δίπλα σε ένα ψηφιακό θερμόμετρο που έργου δείχνει υγρασία 66% ενώ το ψηφιακό δείχνει 48%. Η αλήθεια είναι ότι η αίσθηση είναι πιο κοντά στο 48 παρά στο 69. Θέλει χρόνο για να ισορροπήσει η μετράει άμεσα? Μου φαίνεται μεγάλη απόκλιση πάντως. Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πόση ώρα αφού τον τοποθέτησες έκανες μέτρηση ;;; Μεγάλη σημασία έχει επίσης να…
-
Παράθεση από antoniotse: “Έχω την Mi smart plug basic ,η λειτουργία on off λειτουργεί ένταξή το πρόβλημα είναι στη countdown λειτουργία ,γνωρίζουμε ποιο είναι το πρόβλημα?” Έχω το ίδιο πρόβλημα και νόμιζα πως φταίει η πρίζα, στείλε feedback να στείλω και εγώ και όποιος άλλος αντιμετωπίζει θέμα μπας και ξεκουνηθούν !!! By the way το hub της Aqara βγήκε στο GearBest, περιμένω να δω τι θα γίνει με λάμπες και είναι κοντά η ώρα που θα τα μετακομίσω όλα στο Apple HomeKit και θα απεμπλακώ μια και καλή …