Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 482.

• Παράθεση από Harrytzo: “Παιδιά ψήνω μια xiaomi mijia 1080p την σταθερή. Ψάχνοντας η απόκλιση στις τιμές είναι μεγάλη. Η μία είναι FHD(?) η άλλη τα ίδια αλλά όχι FHD. Άλλη στην πλάτη πίσω από τον φακό που έχει τις τρύπες του ηχείου αν δεν κάνω λάθος ειναι άσπρη και όχι μαύρη. Έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά; Το FHD κάποιος μου είχε εξηγήσει τι είναι αλλά δεν το πολυκαταλαβα κι έχω μείνει με την απορία. Τι να προτιμήσω; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Η φθηνή έχει "κομμέ…

• Φρέσκο πράγμα για να αντικαταστήσω το Mi λόγω των πρόσθετων λειτουργιών του Aqara !!!a79095e64ef6419baa1a522994645535.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Harrytzo: “Παιδιά καλησπέρα. Από το Σάββατο έχω αρκετά θέματα με το sensor. Ξεκίνησε με scene no motion for 2 min δεν απενεργοποιεί smart plug ούτε gateway light. Σήμερα δεν βλέπω να ανοίγει κιόλας το φως με την πρίζα. Έσβησα το scene και ξαναεφτιαξα καινούργιο. Πάλι τα ίδια. Απ' ότι είδα σήμερα δεν ανοίγει κιόλας ενώ το έχω ρυθμίσει από τις 19:30 να ανάβει με κίνηση. Μήπως έχει κάποιος καμία ιδέα τι παίζει; Στα logs να ενημερώσω πως δεν ανιχνεύει κίνηση για να παραμένει αναμμένο. Έ…

• Παράθεση από RpMz: “Καμία συνεργασία του Mi Home με IFTTT, γνωρίζουμε αν θα έχει?” Όχι όταν είναι συνδεμένο στην Κίνα, σε άλλους server μπορεί και να παίξει όπως και οι Yeelight οι λάμπες !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από psybill: “Σίγουρα αν δεν μπει και στο mi home το συγκεκριμένο hub, προσωπικά ως χρήστης Android δεν βλέπω πουθενά τη χρησιμότητα του. Πάντως αφού μίλησες για Yeelight, οι άνθρωποι της εταιρείας στο forum έχουν δηλώσει ότι ετοιμάζουν τους δικούς τους διακόπτες για τις λάμπες τους χωρίς να χρειάζεται το mi home. "Guys, have some patience, we are working a new wall switch to solve this problem, you don’t need to buy any Hub or expensive Aqara"” Το θέμα είναι να τα έχεις όλα σε ένα και …

• Να σας πω τον προβληματισμό μου σχετικά με το Aqara Gateway ;;; Τι φώτα θα συνδέσετε όσοι είστε με Android μιας και το App τρέχει είτε μόνο του με ότι child device έχει η Aqara είτε με το Apple HomeKit και ότι προϊόντα περιλαμβάνει αυτό ;;; Yeelight δεν θα μπορούν να να ανάψουν ούτε οι iOS users ούτε οι Android users (οι iOS users θα μπορούν αλλά θα χρειαστούν Raspberry bridge) !!! Το App όταν πατάς add δεν έχει καμία λάμπα !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Παράθεση από AlexanderK: “δεν πρόλαβα....” Δεν έπαιζε η φάση, 12 η ώρα ήμουν ακριβώς από πάνω και δεν έγινε τίποτα !!! Θα δούμε από αύριο !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Από ότι λέει εδώ UTC to Athens Converter - Convert Universal Time to Athens, Greece Time - World Time Buddy είναι στις 12 το μεσημέρι !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Παράθεση από PaixXiaomi: “Παράθεση από psybill: “Παράθεση από aenaos7: “Παράθεση από Jiasios: “Αυτη τη φορα οντως κυκλοφορησε η Αqara gateway ” Ο δεσμός δε λειτουργεί.Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αυτό πρέπει να είναι το link. Αν και νομίζω ότι χρειάζεται λίγο υπομονή για να δούμε τις προθέσεις της Aqara. Το brand έχει επίσης δηλώσει στο twitter ότι οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες τον Σεπτέμβριο στην Αμερική και τον Οκτώβριο στην Ευρώπη... ” Όποιος το τσιμπήσει να ξέρει,…

• Παράθεση από kotlid: “Έχουμε πληροφορίες για αυτόν τον θερμοστάτη;88e33ef27469de401496ddde725d36e6.jpg Sent from my Hi9Air using Tapatalk” Καμία όμως !!! Και τον ζαχαρώνω καιρό !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από RASTAVIPER: “Έχω την YI 720p camera. Θέλω να βάλω το motion sensor να ενεργοποιείται μέσα από τα settings της για 8-17:00 κάθε μέρα. Πρέπει να υπολογίσω κάποια διαφορά στις ώρες; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk” Τη στιγμή που μιλάμε η ώρα Κίνας είναι 5 h μπροστά αλλά μήπως να δοκιμάσεις πρώτα τοπική ώρα ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Harrytzo: “Συγγνώμη για τη διακοπή παιδιά . Από geekbuying ψωνίζουμε; Το γνωρίζει κάποιος; Μόνο εκεί έχω βρει την 1080 σταθερή ενώ gearbest και ali ειναι σε έλλειψη. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Την έβγαλε το Banggood προπαραγγελία !!! Check it out !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Στο όλο θέμα με τις ειδοποιήσεις δεν μπορώ να βοηθήσω αυτές τις μέρες που ακούω τόσα πολλά προβλήματα γιατί έχω iOS αλλά μου φαίνεται τραγικό να δουλεύει καλύτερα στο iOS παρά στο Android από όπου προέρχεται και το όλο project !!! Εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Harrytzo: “Μπορώ να το δω κάπου αυτό; Έχει σχέση με το τελωνείο; Εγώ θα πατούσα prioriry προχωροντας στην παραγγελία. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά για το Geekbuying, όποτε παράγγειλα ήταν απο ευρωπαϊκή αποθήκη !!! Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά για το Priority Line του !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Harrytzo: “Συγγνώμη για τη διακοπή παιδιά . Από geekbuying ψωνίζουμε; Το γνωρίζει κάποιος; Μόνο εκεί έχω βρει την 1080 σταθερή ενώ gearbest και ali ειναι σε έλλειψη. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν δεν την έχει σε ευρωπαϊκή αποθήκη όχι !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Harrytzo: “Out of stock μου δείχνει. Παίζει να είμαι τόσο άχρηστος και να διαβάζω κάτι λάθος; Παράθεση από Harrytzo: “Ok. Πάω για mijia 1080 μάλλον που διαβάζω και τα πιο κολακευτικά σχόλια. Μέχρι και ζώνες αισθητήρα υποτίθεται πως διαλέγεις. Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγώ σου έλεγα ότι είναι διαθέσιμη η άλλη, όντως αυτή είναι out of stock !!! Sent from my iPhone using Tapatalk…

• Παράθεση από Harrytzo: “Ok. Πάω για mijia 1080 μάλλον που διαβάζω και τα πιο κολακευτικά σχόλια. Μέχρι και ζώνες αισθητήρα υποτίθεται πως διαλέγεις. Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν υποτίθεται διαλέγεις πραγματικά μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και με ζώνη ευαισθησίας κιόλας το που θέλεις και το πως θέλεις να σε ειδοποιεί η κάμερα !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Harrytzo: “Super! Ευχαριστώ πολύ! Δεν υπάρχει stock στη συγκεκριμένη αλλά ύστερα από μελέτη ανακάλυψα την dafang 1080 και την κατατάσσουν ως την καλύτερη smart cam. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Για μένα μην πάρεις έχω ακούσει πολλά προβλήματα γενικά με τις Dafang !!! Και πως το βλέπεις ότι δεν υπάρχει σκοκ εγώ την βλέπω διαθέσιμη στον Gearbest !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Harrytzo: “Άρα μιλάμε για mijia 1080? Στην ουσία είναι η ίδια (στρογγυλή κλπ) αλλά 1080? Τελωνείο παίζει; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Βάζεις ως τρόπο αποστολής το Priority Line που κοστίζει για το συγκεκριμένο προϊόν 2,96 € και πριν το check out επιλέγεις και Shipping Insurance το οποίο στο δείχνει εκείνη τη στιγμή πόσο είναι αλλά δε νομίζω να είναι και παραπάνω από 2 € και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, θα αργήσει βέβαια λίγο να έρθει αλλά θα έρθει στα σί…