Και νευράκια απίστευτα πρωί πρωί !!! Παράγγειλα από το LightinTheBox 2 διακόπτες της Aqara και μου έστειλαν της Mi !!! Άντε να συνεννοηθώ τώρα με τον κινέζο !!!c182f072d265ba46f4c8d6ca2e6c05b1.jpg Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Η δεύτερη είναι γιατί έχει και WiFi, το λογότυπο της Mijia έχει και το χρώμα δεν παίζει ρόλο γιατί υπάρχει και σε ασημί το οποίο και επέλεξα !!! Διάβασα σε ένα αγγλόφωνο forum το ίδιο πράγμα που αντιμετωπίζω και εγώ και η απάντηση από κάποιον από την Yeelight ήταν να χρησιμοποιεί ο χρήστης Android συσκευή το οποίο είναι γελοίο όταν το App υπάρχει και στις δυο πλατφόρμες !!! Και screenshot από το μενού για την λάμπα !!! 49011aacbcfae17a672f75b4116c58a0.jpg Μόλις ανακάλυψα μέσω της εφαρμογής της Y…
@Jiasios είχες γράψει ότι έχεις την Bedside Lamp, την πείρα από Πάτρα γιατί την βρήκα στα 50€ αλλά λείπει από το μένου το pair με το Mi Band !!! Σε εσένα υπάρχει ;;; Και όταν τοποθετήσετε τις πρίζες ανεβάστε καμία φωτό !!!719cd8dc10a0917512672ad44132501a.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
@Jiasios το Facebook είναι χαοτικό για τέτοιες δουλειές κατά την γνώμη μου και από την εμπειρία μου !!! Για πες για την πρίζα !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Καλησπέρα, θέλει ένας φίλος μου να του παραγγείλω την πρίζα της Xiaomi την απλή και όχι την ZigBee και η απορία μου είναι αν διαθέτει το χαρακτηριστικό από τη φωτογραφία που επισυνάπτω ή θα πρέπει να του παραγγείλω την ZigBee μαζί με το Gateway !!! Αν κάποιος την έχει ας με διαφωτίσει !!!a267bcd4c1795ac44c15cf58d092615c.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Αν δεν έχουν πιστοποίηση CE δεν μπορεί να τα εισάγει η Infoquest !!! Ρώτησα στο MiStore στο Μαρούσι και είπαν ότι ίσως το καλοκαίρι φέρουν κάποια !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δεν είναι ότι δεν δουλεύουν σωστά απλά δεν "βλέπουν" τις συσκευές !!! Όσο για τα κινεζικά είναι θέμα πλατφόρμας !!! Στο iOS το 90% των μενού είναι στα αγγλικά !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Θα το πω άλλη μια φορά χωρίς να γίνομαι κουραστικός ελπίζω !!! Ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε απο τους servers της Xiaomi είναι μέσω Raspberry, δλδ στην ουσία οι συσκευές μετά από αυτό είναι δικές μας και λειτουργούν άμεσα μετά την πρόσβαση μας σε αυτές μέσω του Apple HomeKit (για το Android δεν ξέρω τι χρησιμοποιούν) !!! Απλά χρειάζονται γνώσεις για να γίνει η όλη διαδικασία που εγω τουλάχιστον δεν διαθέτω !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Πριν λίγες μέρες σα είπα πως ήθελα να εκμεταλλευτώ το integration που προσφέρει το MiHome και να προσθέσω στο Smart Home μου 2 πρίζες της ORVIBO για τον λόγο πως δεν χρειάζονται αντάπτορες αλλά δεν μπορούσα να κάνω bind τον λογαριασμό μου στην ORVIBO με το MiHome οπότε και έστειλα mail ... η απάντηση απογοητευτική !!! Thanks for your email, this function only work with the HomeMate account which registered in China mainland. Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Προσωπικά νομίζω ότι θα λυθεί με update στο firmware των καμερών και όχι του App !!! Τα notifications από τους αισθητήρες θερμοκρασίας συνεχίζουν και λειτουργούν κανονικά ενώ στις κάμερες η μια του σαλονιού στέλνει περιστασιακά και η άλλη του υπνοδωματίου των παιδιών καθόλου !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Υπομονή και αναμονή, αργούνε λίγο αλλά πάντα το λύνουν το θέμα !!! Γι’ αυτό εγώ στο τέλος θα τα κάνω bridge με το Apple HomeKit μέσω ενός Raspberry να ησυχάσω μια και έξω !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Καλή ανάσταση εύχομαι σε όλους, παραλίγο να αναστηθούν και τα notifications αλλά μάλλον δεν τα κατάφεραν ήτανε μία και έξω !!! 98c210fa23db81475853789d6b11f76d.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Εγώ πάντως σήμερα το πρωί όπως βλέπεις σε προηγούμενο μου post είχα notifications από τους καινούργιους αισθητήρες θερμοκρασίας !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Κάνοντας κάποια πειράματα τώρα που είμαι στην δουλειά καταλήγω στο συμπέρασμα πως το πρόβλημα με τα notifications εστιάζεται στις κάμερες και όχι στα άλλα προϊόντα της Xiaomi, τουλάχιστον αυτά που έχω εγώ !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Εκτός από το να δώσω permission for notifications δεν έχω κάνει κάτι άλλο, απλά οι καινούργιοι θερμοστάτες της Xiaomi αν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 20 βαθμούς και έχεις δώσει permissions στέλνουν αυτόματα !!! Επίσης το check που κάνουν είναι κάθε μια ώρα !!! Οι πιο παλιοί έχουν αυτό !!!c3b1533a7c8c76fd45a8dcbe49bf7051.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δεν ξέρω τι να πω αλλά σε μένα συνεχίζουν και δουλεύουν, βέβαια η κάμερα έχει μπει στο σπίτι ενός συγγενή όποιος έχει Android οπότε αναμένω !!! 9cef9e93dbb149251463f2c3d0eb3fab.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro