Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 482.

• Πήγα εχθές πολύ καλή εξυπηρέτηση, τα περισσότερα προϊόντα και τα πιο καινούργια θα έρθουν από 15 Αυγούστου και μετά ενδεικτικά η ζυγαριά το δεύτερο μοντέλο θα είναι κοντά στα 50 € δηλαδή ίδια τιμή αν το παραγγείλεις από με priority line !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Σήμερα έβγαλε μια αναβάθμιση της εφαρμογής (τουλάχιστον στο iOS) με σκοπό μεταξύ άλλων να διορθώσει το συγκεκριμένο πρόβλημα !!! Μήπως έχεις κάποιον με iOS συσκευή ώστε να βάλεις για λίγο εκεί την εφαρμογή για να κανείς την δουλειά σου και μετά να την σβήσετε ;;; Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Έχεις βάλει στις ρυθμίσεις ως χώρα την Κίνα ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Ikariapower - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Δεν επέλεξα courier αλλά registered mail !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Εξαρτάται από το smartphone σου, αν είναι android έχεις λίγο θέμα αν είναι iPhone τα περισσότερα είναι αγγλικά !!! Από που το πήρες και με τι τρόπο ;;; Εμένα από Gearbest με 2€ έξτρα σε 20 μέρες ήταν στα χέρια μου !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Πότε δημοσιεύθηκε το βίντεο ;;; By the way στα 36,42€ σήμερα η νέα πρίζα !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Για την απλή που έχω είναι αγγλικά, για την 360 δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν την έχω !!! Αν κάποιος την έχει ας μας ενημερώσει !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Μακάρι αλλά ποιος σκάει τώρα 60€ για να το διαπιστώσουμε όταν υπάρχει ακόμη διαθέσιμο το παλιό !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Όχι απλά όταν "κοβει" το A/C δεν θα μπορείς να δεις αν είναι σε λειτουργία ή όχι !!! Βασικά είναι bug της εφαρμογής αυτό !!! Αν έχεις το φις του A/C συνδεμένος μπορείς να το δεις από την στιγμιαία κατανάλωση !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Σίγουρα ταιριάζουν, το θέμα είναι αν θέλεις να έχεις ένα κλιματιστικό πάνω σε πολύμπριζο !!! Και οι δυο εκδόσεις είναι gateway και υποστηρίζουν περιφερειακά !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

@kukukali ναι στο iOS είναι σχεδόν τα πάντα στα αγγλικά !!! Μόλις μου έρθουν τα φις από Κίνα θα πιούμε και καφέ να τα πούμε από κοντά !!! Για την κάμερα τι θέλεις να δω ακριβώς δεν κατάλαβα ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Μάρκα ψάχνει μόνο όχι μοντέλο !!!1382ce8be3428028bac1e726c3485051.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

@auteur ασχέτως τι γράφουν σου λέω ότι το Original Xiaomi Aqara Air Conditioning Companion ΔΕΝ έχει Temperature Humidity Sensor αλλά συνεργάζεται με αυτόν και στο λέω γιατί το έχω πλέον σε πλήρη λειτουργία !!! Για τα W δεν ξέρω αλλά δεν αντιλέγω !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Μάλλον δεν υπάρχει καμία διαφορά εκτός του design !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Διαβάζει όλα τα επώνυμα, έχει τεράστιο db αλλά και τρεις τρόπους να προσθέσεις το κλιματιστικό !!! Αυτόματα, manual, μέσω τηλεκοντρόλ !!!

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

@auteur αυτό είπα για το Xiaomi Aqara Air Conditioning Companion, για το Xiaomi Universal IR Remote Controller δεν ξέρω !!!

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

@Ustramator η συγκεκριμένη δεν λειτουργεί όπως νομίζεις αλλά όπως το τηλεκοντρόλ του κάθε κλιματιστικού, απλά βάζεις κι το φις αν θέλεις επάνω για να μετράς κατανάλωση !!!

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Οι υποδοχές που είναι στους τοίχους στην Ελλάδα για να μπουν πρίζες ή διακόπτες είναι στρόγγυλες και η απόληξη της κινέζικης πρίζας τετράγωνη για αυτό πάμε στην επιλογή της εξωτερικής και ας είναι άσχημη !!! Κανένας από τους σε αυτή την σελίδα δεν κάνουν και το θέμα είδε είναι το οικονομικό αλλά η αναμονή μετά η απογοήτευση και μετά ξανά παραγγελία το σωστό !!!

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

@auteur ο θερμοσίφωνας θέλει 20Α και πάνω, μην κάνεις κανένα αστείο και βάλεις κάτι λιγότερο γιατί θα καούν τα πάντα !!! Αν θέλεις λύση στείλε σε pm να σου πω τι έχω κάνει !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Ναι @auteur γίνεται !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro