Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 252.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από Danielk: “Μολις το παρελαβα! ηρθε τελικα με EMS και Ελτα πορτα-πορτα. ολα μια χαρα! Τελειο φαινεται, μπηκα στο recovery για να τσεκαρω τη γνησιοτητα και μπαινει στο MiRecovery 2.0.0, οποτε απο αυτο και μονο κρινω οτι ειναι γνησιο! το μονο "αρνητικο" ειναι οτι η συσκευασια ηταν ανοιγμενη (δεν ειχε την εξωτερικη ζελατινα) και το τηλεφωνο ηταν μεσα τοποθετημενο αναποδα (με το λευκο καπακι προς τα πανω)!! ειχε δουλευτει σιγουρα μιας και εχει ηδη εγκατεστημενα τα Play Store, Gmail και Su…
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΘεός όποιος το έκανε! Μάλλον από το πολύ ενδιαφέρον το άνοιξε...
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΕδώ με ρωτάνε στο μετρό τι κινητό είναι αυτό! Άσε που με βρήκε και ένας τύπος με το Mi2 και πιάσαμε την κουβέντα! MIUI unites people!
-
Αν και δεν έχω καταλάβει γενικά ποιο είναι το point της όλης συζήτησης... Λοιπόν! Unstable ROM δεν υπάρχει. Όποια και να βάλεις είσαι OK. Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Όσο για τις κινέζικες εφαρμογές. Η αλήθεια είναι πως το κινητό έχει αρκετές όταν το παίρνεις στα χέρια σου. Οπότε κάνεις ένα wipe γενικό και βάζεις την τελευταία ROM. 3.8.2 σε αυτήν την περίπτωση. Δεν θα έχεις καμία κινέζικη εφαρμογή εκτός από το market και ένα άλλο που είναι σαν cloud! Αυτά...
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΗ οθόνη δεν παθαίνει ποτέ τίποτα. Δεν χρειάζεται protection. Όσο για την άμμο δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Απλά πρόσεχε και φυσα το όταν γυρνάς από την παραλία.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΜην τρελαίνεστε με τα fake. Ακόμα δεν το πήρε ο άνθρωπος! Με γεια!!!!!!!
-
newbie-αγορα mi2s απο Κινα
ΜήνυμαΚοίτα γενικά θέλει προσοχή. Πέρα από αυτό κάτι μπορεί να πάρει σίγουρα πίσω, αν το δώσει πχ στο DHgate.
-
Είμαι άσχετος help
ΜήνυμαΔεν αλλάζει τίποτα. Ούτε που θα το καταλάβεις
-
Είμαι άσχετος help
ΜήνυμαΚοίτα δεν τη λες και beta. Απλά είναι η developer version η οποία περιέχει όλες τις νέες αναβαθμίσεις. Γενικά είναι stable, δε κρασάρει ειδικά σε everyday use. Αξίζει να περάσεις την 3.7.5 για να έχεις αυτά τα άλλοτε μικρά, άλλοτε μεγάλα tweaks ας πούμε.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΈδωσα 35€ και όλα ΟΚ. Ίσα ίσα να στα πρήξουν θέλουν απ ότι κατάλαβα.
-
Μήνυμαmiuiandroid.com/community/thre…photo-of-real-mi2s.21111/ Δες και αυτό...
-
ΜήνυμαΌχι. Η κάθε rom γίνεται customise ανάλογα με το κάθε κινητό. Για αυτό και βλέπεις links για κάθε συσκευή. Ψάξε μήπως αφού έχεις τον φίλο σου μπας και το αλλάξεις και να ξέρεις πως αν δεν το θες το κινητό μη το πετάξεις, πούλησε το.
-
ΜήνυμαΉ αλήθεια είναι πως εξωτερικά είναι ίδιο. Δεν περίμενα βέβαια και τίποτα άλλο. Τώρα από κει και πέρα τα specs είναι ότι να ναι και η rom δεν είναι σε καμία περίπτωση της miui. Τώρα κάτι άλλο δε μπορώ να σου πω. Ότι θες εδώ ήμαστε...
-
ΜήνυμαΛοιπόν αυτό δεν είναι σίγουρα mi2s. Δυστυχώς αγόρασες έναν κλώνο. Επίσης δεν έχει καμία σχέση στα specs και δεν μπορεί να τρέξει miui με καμία κυβέρνηση, για να ήμαστε και στο κλίμα. Αυτά... Πες μου σε τι τιμή το αγόρασες. Παράξενο πάντως να την πατήσατε 2 άτομα και ενώ πήγατε και σε shop κιόλας οπότε το είδατε. Αν μπορείς βάλε και καμιά φώτο από την συσκευή. Εξωτερικά εννοώ.
-
ΜήνυμαΚανονικά θα πρέπει να έχεις tile στο notification bar. Όπως είπαμε δεν ξέρω τι λειτουργικό έχεις οπότε δεν είμαι σίγουρος πως και αν μπορείς να βγάλεις screen shot. Οπότε δοκίμασε να βγάλεις με κάτι άλλο τις φωτογραφίες και ανέβασε τις από το pc.