Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.

• Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα το προσπαθήσω

• Χαιρετώ την κοινότητα έχω το Red mi note 4g (με μονη sim) με την 5.4.0 stable. Πώς μπορώ να ρυθμίσω τον αριθμό των χαρακτήρων για τα γραπτά μηνύματα SMS; Ζητώ συγνώμη αν ειμαι στη λάθος κατηγορία. Ευχαριστώ

• Λοιπόν κατάφερα και το άνοιξα. Βρηκα το σημείο σημείο που το καλώδιο δεν κάνει καλή επαφή. Τώρα όμως δεν δέρω πώς να συνεχίσω. Είναι πολύ κοντά στην πλακέτα xiaomi_piston_disassembly.jpg

• Καλησπέρα, έχω τα xiaomi piston v2 σε άσπρο-ασημί χρώμα, αλλά δεξί ακουστικό έπαψε να παίζει. Είδα ότι δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο στο σημείο που ξεκινάει από το χειριστήριο (βλ φωτό1). Έχει κανείς ιδέα εάν μπορεί να ανοιχτεί αυτό το χειριστήριο χωρίς να σπάσει; Μίλησα με το μαγαζί που τα πήρα και μου έδωσαν δυο φωτογραφίες αλλά δεν βγάζω άκρη. Έχει κανείς κανένα χαλασμένο ζευγάρι για να τα ανοίξει άφοβα και να δω πώς είναι από μέσα για να το ανοίξω σωστα; Μάλλον πρέπει να βγουν τα κουμπιά π…

• Καλησπέρα. Μόλις πέρασα την xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Stable_5.4.0.zip (V6 ROM). Το πρώτο που παρατήρησα είναι ότι χάθηκε το OTA updater. Είναι λογικό αυτό; Ένα δεύτερο πρόβλημα που επιμένει από παλιότερη έκδοση, είναι ότι στις επαφές, όταν πατάω κάποιο γράμμα στα δεξιά, με στέλνει το ανάλογο τμήμα της λίστας με τις επαφές. Κάποια γράμματα όμως δεν δουλεύουν (Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω). Edit: Α, και κάτι ακόμη. Για κάποιο λόγο ενώ πέρασα stable rom, μου λέει ότι έχω developer. Κάπως διορθωνόταν αυ…

• Παιδιά τα κατάφερα με την καθοδήγηση του dnomikos! Να είναι καλά το παλικάρι ευγενέστατος! Για να πάω από developer σε stable 1) Κατέβασα την τελευταία rom 2) Μπήκα recovery (έχω την cwm, η οποία διαφέρει από αυτήν που δείχνει ο οδηγός αναβάθμισης με τον 2ο τρόπο). 3) Wipe and Format Options 4) Clean to Install a New Rom και μετά YES 5) Install Zip 6) Choose zip from /sdcard (αν έχετε την rom στην εσωτερική μνήμη) ή Choose zip from /external_sd (αν την έχετε στην εξωτερική κάρτα μνήμης) 7) Επιλέ…

• Χαίρετε, έχω το RedMi Note 4G με περασμένη την MIUI 5.2.6 Developer. Τα προβλήματα πολλά και με έχει κουράσει αλλα δυστυχώς δεν μπορώ να βρω αυτόν που μου έκανε το update και μόνος μου φοβάμαι μην κάνω κάποια ανεπανόρθωτη ζημιά. Για να πάω από έκδοση developer στην πρόσβατη stable rom, πρέπει να ακολουθήσω τον οδηγό Οδηγό Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού ή μπορώ και με τον Οδηγό Αναβάθμισης Υλικολογισμικού - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery). Παλαιότερα που επιχείρησα να κάνω update (από developer…