Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 130.
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
flxas - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΔοκιμασε να την περάσεις άλλη μια φορά με clean install. Δες τον οδηγό . Μάλλον δεν έχεις κάνει πλήρη διαγραφή και έχει κρατήσει σαβουρα από την προηγούμενη ρομ . Αλλιώς το κινητό πετάει!!!!
-
flxas - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΑστους να λένε. Έχω αλλάξει πάνω από 20 συσκευές xiaomi και πίστεψέ με είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει ποτέ η Xiaomi. Δεν ξέρω για το mi mix 2 αλλά από τα υπόλοιπα είναι χιλιετίες μπροστά!!!
-
flxas - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΣτο mi6 έχουμε στερεο από το κάτω δεξί ηχείο και το ακουστικό πάνω το οποίο όταν παίζει μουσική δουλευει και αυτό. Κάτω αριστερά είναι το μικρόφωνο.
-
flxas - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από veloglou: “Το τζάμι του Mi 6 είναι λίγο curved στην άκρη, το nilkin είναι as good as it gets Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Οκ φίλε μου. Θα παραγγείλω από αυτά και ελπίζω να είμαι κομπλέ. Η ultimateshield που πήρα τώρα είναι απλή ζελατίνα αλλά χαλάει πολύ την ποιότητα της οθόνης...
-
flxas - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΣτα πλάγια κάθεται σωστά παιδια? Γιατί αυτό που πήρα εγώ ήταν μάπα από την αρχή...
-
flxas - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΚαλημερα παιδιά. Πήρα και εγώ το mi6 και θέλω από όσους έχουν δοκιμάσει tempered glass να μου πουν κάποιο που να κάθεται καλά και στις άκρες. Ένα που είχα παραγγείλει μαζί με τη συσκευή κάθεται καλά στο κέντρο αλλά στα πλάγια δεν κολλάει και αρχίζει να παίρνει σκόνη σιγά σιγά και φαίνεται χαλιά...
-
@tasos17 Εγω με την αλλαγη kernel σε miui διαφορά εκτος από τα σκορ στο antutu δεν ειδα. Βεβαια δεν μπηκα και σε διαδικασια να κανω επιπλέον ρυθμισεις κατι το οποιο σιγουρα θα εκανε καποια διαφορα. Μονο με την αλλαγη kernel μαλλον χειροτερο lug θα εχεις. Πρεπει να ξερεις να κανεις ρυθμισεις με kernel auditor και να πειραματιστείς αρκετά. Οσο για τους ugreen φορτιστες είναι μια χαρουλα. Καλη κατασκευή αλλα μην περιμενεις να εχεις πιο γρηγορη φορτιση αποτι με τον μαμα. Ισως 5-10 λεπτα σε πληρη φορ…
-
Παιδια για να βγει η μπαταρια πρεπει να ξεβιδωσεις το ψευτοκαπακο της motherboard το οποιο εχει και τα αυτοκόλλητα της mi. Οποτε χανεις εγγυηση με λιγα λογια. Δεν υπαρχει τροπος να ξεκουμπώσεις το flex της μπαταριας χωρις να χασεις εγγυηση. Μονο αν εχεις αυτοκολληtα mi. Οσο για kernel σε miui @eptanhsios μεινε με τον μαμισιο. Ολοι οι αλλοι λαγκαρουν και το μονο που θα καταφερεις θα είναι να πετυχεις καλυτερα σκορ στο antutu. Από ανταποκριση της συσκευης μαλλον θα εχεις χειροτερα αποτελέσματα...
-
Απ'οτι έχω καταλάβει το mi5 έχει κάκιστη διαχείριση μνημης. Εξού και τα κολλήματα. Έχει ένα από τα κορυφαία soc αλλά με τέτοια διαχείριση της ram δεν πας πουθενά. Δεν είναι δυνατόν με όλες τις εφαρμογές κλειστές να έχεις 1-1,5gb free. με 2-3 ανοιχτές φτάνεις κάτω από 400 mb και εκεί αρχίζει το πανυγήρι.Ασ ελπίσουμε με το miui 9 να γίνει ραγδαία αλλαγή και να είναι η συσκευή όπως πρέπει...
-
Πρόβλημα με Mi5 που μόλις παρέλαβα
flxas - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΚαλα δεν είναι και τρομερό να βγάλεις το καπάκι φίλε μου. Όσο για το ξεκλείδωμα δεν είναι κάτι μη αναστρέψιμο. Θα μπορείς πάλι μετά αν δεν είσαι οκ να κλειδώσεις τον bootloader. Ελπίζω μόνο με την ρομ που φοράς να μπορείς να κάνεις unlock...Αν ήταν official η ρομ που φοράς θα είχε 100% το mi recovery.
-
flxas - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΟπότε δεν έχει recovery και είναι μη official η ρομ που σου έχουν φορέσει... Αν έχεις βεντούζα θα σου πρότεινα να βγάλεις το καπάκι και να δεις αν υπάρχουν οι δυο πορτοκαλί στάμπες MI στις βίδες του κινητού για να εξακριβώσεις ότι δεν είναι επισκευασμένη και μη καινούρια η συσκευή σου. Αν λείπουν τα αυτοκόλλητα χωρίς δεύτερη κουβέντα το επιστρέφεις και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω.
-
flxas - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΑπό αυτά που γράφεις φίλε μου φοβάμαι ότι η συσκευή σου έχει θέμα στην motherboard. Δεν είναι φυσιολογικό να κολλάει έτσι. Αν θες για να γλιτώσεις χρόνο έχω να σου δώσω dummy mi account με δικαιώματα ξεκλειδώματος με pm φυσικά. Δοκίμασε να μπείς σε recovery και να κάνεις από εκεί εργοστασιακές ρυθμίσεις clear all data αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Από εκεί δεν θα πρέπει να κολλήσει κανονικά...
-
Καλυτερα να ζητήσεις full refund. Τα μεταφορικά δεν είναι πολλά. Με ΕΛΤΑ θα το στείλεις συστημένο απλά. Όχι express . Μην κάνεις το λάθος και το στείλεις με courier γιατί και πιο πολλά θα πληρώσεις και πιο δύσκολα θα το παραλάβει χωρίς να περάσει τελωνείο αν είναι εκτός Ευρώπης. Ανάφερε στην συσκευασία low value 35$ device for parts not working και όταν δεις να το παραλάβει από το tracking πάρε τα λεφτά σου πίσω. Τα λεφτά της αποστολής μόνο αν είναι ντόμπρος ο seller θα στα πληρώσει...
-
Αν είναι από Ευρώπη θα έχεις γρήγορη ανταπόκριση. Απλά ότι κινήσεις κάνεις να είναι μέσα από το ebay ,μην συνεννοηθείς μόνο με τον πωλητή γιατι είναι πολύ πιθανό να σου παίξει κομπίνα.Ξεκινα διαδικασία επιστροφής από το ebay και μην φοβάσαι για τίποτα. Και οπωσδήποτε τραβά φωτογραφία από το πακέτο επιστροφής με τον αριθμό αποστολής και το βάρος της συσκευασίας και βίντεο όπως το συσκευαζεις. Έχε τα για αρχείο για καλό και κακό. Έχω μπλέξει με διάφορους παλαιότερα και με ζορισαν πάρα πολύ για να …
-
Η μπαταρία είναι με flex. Δεν βγαίνει αν δεν το παραβιάσεις οπότε δεν το κάνεις. Σε βλέπω για επιστροφές και refund... Δοκίμασε με διάφορους φορτιστές μπας και. Επίσης δοκίμασε όταν το συνδεσεις σε pc να κρατάς το power buttob και volume down μήπως μπεί σε fastboot Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φίλε @kritigr βάλτο στον φορτιστή και άστο για κάμποση ωρα. Καμμιά φορά τα xiaomi κάνουν κάτι τέτοια τρέλα. Παθαίνουν πλήρη αποφόρτιση και μετά δεν χαμπαριαζουν. Αν δεν γίνει έτσι άστο στον υπολογιστή μπας και φορτίσει. Μάλλον για μπαταρία σε βλέπω... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε ταχύτητες που τρέχει το 128 μόνο με custom kernel μπορείς αλλά δεν στο συνιστώ. Ακόμα όλοι είναι σε πειραματικά στάδια και ενω ορισμένες φορές θα βλέπεις να πετάει το κινητό άλλες θα σέρνεται για τα καλά. Αν σου έβγαλε στο reboot unlocked bootloader είσαι έτοιμος. Περνάς μέσω fastboot το zcx recovery για gemini. Κάνεις format data μέσω του recovery , έπειτα περνάς την ελληνική ρομ χύμα στην άδεια πλέον συσκευή και την κάνεις εγκατάσταση μέσα από το recovery. Πλέον θα είσαι κομπλέ με περασμένη…