Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 162.
-
YUSUN W800
Μήνυμακαλημερα, μπορω να εγκαταστησω MIUI για το YUSUN W800? δεν ξερω αν ανοιγω το θεμα στην σωστη θεση,το ιδιο ερωτημα εκανα κ το 2014 στα μεσα καλοκαιριου και δεν μου δωσατε μια απαντηση,αν μπορειτε σας παρακαλω να με βοηθησετε . το κινητο εχει θεμα ,οταν καλουν την συσκευη κανει μονη της ρισταρτ!! Ωστοσο η ΜΙUI ειναι απιστευτα καλο λειτουργικό κ ηθελα να το εγκαταστήσω κ εκει!αν γίνεται να μου δωσετε πια ΡΟΜ να βαλω. ευχαριστω πολυ εκ τον προτέρων
-
εδω ειναι [Release] Tweaked Mi Band English Version [15.01.2015 - 1.2.631_331 + Notify] - Mi Gadgets - Xiaomi MIUI Official Forum οσοι το εχουν ηδη στο κινητο τους μεσα πρεπει να το απεγκαταστησουν πρωτα κ να εγκαταστησουν το MiBand_1.2.631_331_en_notify.apk μετα απλα ακουλουθηστε τις οδηγιες κ τελος!! 6b85e2cc6964c71910fd4b64e3514196.jpg
-
ok το βρηκα πως γινεται! οι εφαρμογες κατω που ελεγα ειναι για την κινα βασικα ,δεν δουλευονται ελλαδα αποτι καταλαβα! τελικα εγω ηθελα να με ενημερωνει για καθε ειδοποιηση ! facebook , viber , whaatsapp , messenger k γενικος οτι ειναι σαν ενημερωση στην μπαρα ειδοποιησης! η χιαομι εχει βγαλει σε ΒΕΤΑ mi band Tweaked!! δλδ πειραγμενη .. κ την βρηκα στο επισημο σαιτ της χιαομι κ την κατεβασα.. δουλευει στην αγγλικη γλωσσα κ σε ολες τις ενημερωσεις ειναι 100% working!! gH01fbZ.png
-
eyxaristo poly,h omada sas kanei apisteyta kalh douleia!!
-
καλησπέρα παιδια, να κανω κ εγω μια ερωτηση,σημερα πηρα το Mi band κ συνδεθηκε μια χαρα,όλα οκ. Όμως εχω δει ότι εχει κατι άλλες εφαρμογες οι οποιες είναι ανενεργές,πως μπορω να τις ενεργοποιησω!!? είναι οι τρεις πρωτες κατω από την φωτο.. τα μυνηματα το πικασα κ το Λαιν..το <ΦΒ> είναι οκ ενεργοποιημενο!! zQz8nWxWhceuOG9V2ljPjuXslsXVrynC4Waq1UacAI7KWpgKH18I_GJyf7VZlm7E2iZi=h900
-
apo to OTA!den mporo na thn katevaso thn anavathmish!(mi3w) apo to Redmi 1S eimai ok!
-
logika egine dexth k gia ta dyo kinhta!exo k hongmi ,apla den exo kanei eggrafh edo gia to kinhto ths gynaikas mou :DB4C0aGZ.png
-
kalhspera paidia, pos psivizo re gmt? kano sxolio apla? k anafero MIUI Greece? ayto ekana! h prepei kati allo?
-
Καλή μας τύχη ,κ καλές γιορτές σε όλους
-
καλημερα, μπορω να εγκαταστησω MIUI για το YUSUN W800? 032PS2WF6JSWAG8WC47C1K131KDIG9V1.jpg
-
καλημερα παιδια !!ΟΛΑ ΟΚ!!! σας υπερευχαριστω ολους για την αμεση απαντηση κ το ενδιαφερον!!!! s.jpg
-
καλησπερα παιδια, σημερα παρελαβα το hongmi 1s, δεν μπορω να κανω αναβαθμηση!! εχω και το Μi3 w και ξερω πως γινεται. εδω στο hongmi 1s ενω κατεβαζω απο εδω οκ το update το μεταφερω στο κινητο,μετα παω στο "σχετικα με το τηλεφωνο" κ οταν παταω στο αναβαθμηση...με πεταει στην επιφανεια εργασιας κ δεν μπορω να κανω κατι!! http://prntscr.com/533vql και εδω παλι Screenshot by Lightshot please help
-
μπραβο παιδια ,καλη δουλεια !! ευχαριστω
-
Καλησπέρα. Μπράβο που βγαλατε το expiria. Όλα μια χαρά... Μια ερώτηση σε όσους έχουν mi3 .. Στο, viber δεν μπορώ πλέον να στείλω φωνητικό μύνημα!!! Καθόλου!! Είναι θέμα ROM;; θέμα mi3 ;;; δεν ξέρω. Ευχαριστώ
-
Να πω κάτι για το κόλλημα του mi3... Είχα πεί πως μας πετάει στην επιφ. Εργασίας όταν επιλέγουμε μια εφαρμογή. Για να μην ξανά κολλήσει επιλέγουμε το Google πληκτρολόγιο. Όμως παρά αυτά κάνει πάλι κολληματακια κ με ξανά πετάει. Λύση: Πάτε εφαρμογές κ απενεργοποιηστε το πληκτρολόγιο expiria κ τέλος!! Καληνύχτα :thumbup::thumbup::D
-
Παράθεση: “Ναι όντως το Xperia Keyboard προκαλεί προβλήματα στο σύστημα και στην επόμενη έκδοση εάν δε διορθωθεί θα το αφαιρέσουμε.” καλημερα, μου κανει κ το εξης...μονο του,ενω εχω επιλεξει προεπιλογη το Google πληκτρ., το πεταει κ βαζει προεπιλογη το expiria ..με τα γνωστα αποτελεσματα!...η γνωμη μου ειναι να το αφαιρέσετε!!!!!
-
για οσους εχουν προβλημα,κ σας πεταει στην επιφανεια εργασιας οταν επιλεγετε μια εφαρμογη.. εκανα οπως ειπατε επανεγκατασταση της rom και μετα πηγα στην γλωσσα κ εισαγωγη κ αλλαξα σαν προεπιλογη το expiria κ εβαλα παλι το google πληκτρολογιο!!τωρα δουλευει οπως πριν αψογα!!!! να πω κ ενα ΜΕΓΑΛΟ μπραβο στο ΤΕΑΜ !!!!απιστευτα γρηγορες λυσεις!!!κ φοβερη ανταποκρισει στις απαντησεις(πολυ γρηγορα) BigLike_cover_post_285x190.png
-
Εγώ κατέβασα την4. 9.15 κάνω Flash και τίποτα!!! Δεν κάνει εγκατάσταση!! Το ota updater. Είναι νεκρό. Γτ ?? Μπορώ να κάνω χειροκίνητα την εγκατάσταση ? Έχω mi3 3be677b1eea6804a72f08714d9c668fd.jpg
-
Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : Oι νέες ROM για τις Mi-3W & Mi-4 συσκευές είναι έτοιμες για download.... - Mi3w Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-4.9.14.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon]) - Mi4 wcdma [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_mi-4_Hellas-GTV-4.9.14.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon]) „<span style="font-size: 12pt"><b>Mi-3W (WCDMA)</b></span>“- * Bασίζεται στην τελευταία έκδοση 4.9.14 της MIUI V6 - * Διόρθω…