Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-138 από 138.

• RE:

loran - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Δοκίμασε κάνεις αυτό που έκανα; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Play store (Κωδικός σφάλματος: 492)

Μήνυμα

Τώρα που πήγα να δω κι εγώ τι γίνεται με τις ενημερώσεις (έχουν καιρό να ενημερωθούν γιατί είμαι συνέχεια με data) μου έβγαλε κι εμένα ένα λάθος που έλεγε πως δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τον server ή κάτι τέτοιο. Απλά δοκίμασα να τα κάνω όλα update αλλά έβγαζε λάθος για όλες τις εφαρμογές και μετά από την οθόνη του screenshot πάτησα update ένα ένα ξεχωριστά και ξεκίνησε μετά από λίγες προσπάθειες. Δοκίμασέ το αν θέλεις και πες μας. Αν ξεκινήσει μία φορά, τότε διορθώνεται όλο το πρόβλημα. 99…

• RE:

loran - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Το γνωρίζω πως έδωσαν έμφαση στην απόδοση αλλά μάλλον θα πάρει χρόνο να το δω αν έγινε κάτι σημαντικό :/. Όταν βγεί το Android 8 τότε η LG, Samsung κλπ θα βγάλουν σε 3-4 μήνες αναβαθμίσεις στις συσκευές τους. Στο Note 4 Global που έχω δεν έχω δει παραπάνω από 1.6gb ελεύθερη μνήμη και αυτό συμβαίνει όταν δεν έχω κάποια εφαρμογή να τρέχει! Δεν έχω δοκιμάσει κάτι απαιτητικό, όπως παιχνίδι για να δω αν θα κολλάει και πόση μνήμη θα έχω όμως δεν φαίνεται λογικό να παίρνεις κινητό με 3Gb και να έχεις τ…

• RE:

loran - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Το θέμα είναι πως αν είναι σκάρτη αναβάθμιση, τι περιμένουμε; Το Android 8 φτάνει κι εμείς δεν θα έχουμε καν το 7 ενώ το υποσχέθηκαν! Άλλες εταιρίες το πολύ σε 4 μήνες βγάζουν την αναβάθμιση, εδώ ασχολούνται μόνο με UI. Δηλαδή σε μια συσκευή με 3Gb RAM θα έπρεπε μα έχεις αρκετά και όχι μέχρι 1.5. Αν η νέα αναβάθμιση δεν μας σώσει από αυτό..; Το UI του MIUI 8 μια χαρά είναι. Γνώμη μου είναι πως πρέπει να δουλέψουν για την καλύτερη απόδοση καθώς η εταιρία μεγαλώνει. Sent from my Redmi Note 4 using…

Μήνυμα

Δοκίμασες να φλασαρεις gapps pico? Δοκιμασε να κάνεις backup και μετά gapps. Μόνο με WiFi στο βγάζει το πρόβλημα ή και με δεδομένα; Κάπου είδα πως ένας είχε κάνει εκκαθάριση των δεδομένων της εφαρμογής Google Play Services και δούλεψε. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Μήνυμα

Δοκίμασες να πας στην λίστα με τις εφαρμογές και να πατήσεις update all? Είχα πάθει κάτι παρόμοιο κι εγώ. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Δηλαδή για Global ROM τίποτα; Ένα χρόνο πίσω θα είμαστε στο Android, γιατί Οκτώβρη συνήθως βγαίνει νέα έκδοση. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• VOLTE MI5 [SOLVED]

loran - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Bump Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• VOLTE MI5 [SOLVED]

loran - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Κι εγώ ψάχνω την επιλογή για ενεργοποίηση αλλά δεν εμφανίζεται καν. Δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται; Note 4 Global, miui 8.

• root σε Note 4 Global Version

loran - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Δες το μήνυμα #5 του παρόντος. ” Έκανα την διαδικασία και αφού έκανα boot στο twrp xiaomi-miui.gr πάτησα να κάνει reboot και κόλλησε στο mi icon. Edit: Όλα πήγαν καλά, το έφτιαξα. Ευχαριστώ όλους!

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@loran Αν έχεις αυτές τις συσκευές αυτό θα σε καλύψει για αυτό που θέλεις xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=448248#post448248 ” Έχω το mido. Τα αρχεία που θα φλασάρω ποιά είναι;

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “Κοίτα και εδώ [Redmi note 4 SD] Guide/Tutorials/ROM's/Revi… | Xiaomi Redmi Note 4 ” Παράθεση από George Kaggelaris: “Για να κάνεις Root σε Official ROM, θα πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader, να περάσεις TWRP και στη συνέχεια το SuperSu και το lazyflasher. ” Ποιό πρέπει να ακολουθήσω (όταν ξεκλειδώσει τελικά), το πρώτο ή το δεύτερο; Στο δεύτερο τα αρχεία δουλεύουν για τη συσκευή μου;

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Όχι στις αρχικές ρυθμίσεις. Απλά θα πρέπει να φλασάρεις ξανά TWRP, Root Manager κτλ... ” Ευχαριστώ πολύ. Θα το κάνω σήμερα. Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Όταν ξεκλειδώνουμε το bootloader, γιατί η υπηρεσία εύρεσης απενεργοποιείται; Edit: Μάλλον θα χρειαστεί να περιμένω.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39265/

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Ναι αλλά κάθε φορά θα πρέπει να κάνεις την ίδια διαδικασία μετά την ενημέρωση γιατί όλα θα γυρίζουν στα Default π.χ recovery, root κτλ. ” Δηλαδή θα κάνει αναβάθμιση και μετά θα πρέπει να το επαναφέρω (root κλπ) ή θα πρέπει να το επαναφέρω στις αρχικές ρυθμίσεις κάθε φορά για να κάνει αναβάθμιση και μετά να ξανακάνω root;

Μήνυμα

updates θα παίρνω κανονικά;

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Για αρχή, ανέβασε μια φωτό από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο, να δούμε ποιά ROM έχεις. ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39243/

Μήνυμα

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Σήμερα παρέλαβα το πρώτο μου Xiaomi. Κατ' αρχάς με το που έβαλα κάποιες εφαρμογές ήρθαν πάλι τα ads (είχα adaway στο άλλο). Γενικά θέλω να μπορώ να το πειράζω εύκολα αν προκύψει κάτι καινούριο. Θα μου προτείνατε να περάσω developer rom ή να to κάνω root με την Global ROM που είναι τώρα; Κάπου είχα διαβάσει (ίσως στο miui.com) πως γινόταν να είσαι root και να λαμβάνεις ενημερώσεις κανονικά, ισχύει; Τι προτείνετε γενικά να κάνω στις πρώτες μέρες, δεδομένου πως έχω δι…