Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 668.

• RE:

Kostas_kanal - - RedMi 4 PRO (Markw)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Λίγο τις παραθέσεις ρε παιδιά. Τις απολαμβάνουμε τις φωτογραφίες, ακόμα και αν τις ανεβάσετε μόνο μια φορά...” τι έκανε τις ανέβασε διπλές;απο tapatalk δε περίμενα και κατι καλύτερο

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από em56464: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από em56464: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Παιδιά έχει κανείς κάποια miui stock camera apk που να τραβάει ομως photo σε 8MP; ” οπως το γράφεις και σε πάει σε σελίδα με τα stock apk λογικά θα έχει ρυθμίσεις!!! ” ψάχνοντας βρήκα τη stock camera απο το Moto Z Play η οποία για κάποιο λόγο με ίδια ανάλυση (13MP) έχει καλύτερη λήψη σε αρκετές σκηνές,οι φώτο πιάνουν μονο ~500KB (δε ξέρω πως γίνεται αυτό!) σε σχέση με τα ~3MB της stock + υπάρχου…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από em56464: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Παιδιά έχει κανείς κάποια miui stock camera apk που να τραβάει ομως photo σε 8MP; ” οπως το γράφεις και σε πάει σε σελίδα με τα stock apk λογικά θα έχει ρυθμίσεις!!!” ψάχνοντας βρήκα τη stock camera απο το Moto Z Play η οποία για κάποιο λόγο με ίδια ανάλυση (13MP) έχει καλύτερη λήψη σε αρκετές σκηνές,οι φώτο πιάνουν μονο ~500KB (δε ξέρω πως γίνεται αυτό!) σε σχέση με τα ~3MB της stock + υπάρχουν αναλύσεις απο 1MP-13MP. +Το ιδιο στο βιντεο.και οτ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από em56464: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Παιδιά έχει κανείς κάποια miui stock camera apk που να τραβάει ομως photo σε 8MP; ” κοίταξες στο site με τα στοκ app της xiaomi?” που δηλαδη;

• Παιδιά έχει κανείς κάποια miui stock camera apk που να τραβάει ομως photo σε 8MP;

• Παιδιά έχει κανείς κάποια miui stock camera apk που να τραβάει ομως photo σε 8MP;

• t.me/update4pro Να και το κανάλι του markw στο telegram.Τα πάντα μαζεμένα roms,mods..Όποιος βρει 100% bug free Miui ported Nougat rom ας μας πει..

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από homer: “Και split screen και σαν να παει αρκετα πιο γρηγορα..Επιτελους κατι καλο Αν μας εφτιαχναν και το bug με την εγγραφη βιντεο θα ηταν σουπερ” αν εισαι root..φλασαρε αυτό που σχολιαζω απο κατω σαν kos25k.το zip με τα 96db.Ο ήχος έφτιαξε 100%.αυτο που εχει το thread το δοκίμασα παλιά,αλλά δε κάνει κάτι το σπουδαίο.. Audio Record Fix v2.2 Redmi 4 Prime (markw) MIUI Global 8.2.1, 8.2.4 and 9.2.3 - Redmi 4/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum

• Ευχαριστώ!εχω ψάξει πολύ..επειδη δε βλεπω να φτιάχνεται το auto brightness της ported miui 7.1.2 του Mi5x..μπηκα και λιγο στο Ρωσικό 4pda και βλέπω η ψηφοφορία με διαφορα λεει για miracledroid (mdroid) Την εχει δοκιμάσει κανείς;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από firedrake: “Καλημέρα, κι εγώ με την 9.5.3.0 είμαι εδώ και μήνες! Είναι άπαιχτη απο όλες τις απόψεις!” να σου πω..στην τοποθεσία..εκει που διαλεγεις απο 3 επιλογές..η μονο gps η μόνο wifi κλπ..δουλεύει;στην 8.5.1.0 βρίσκω μονο αυτο το bug..δουλεύει μόνο με την επιλογή του gps.. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• νομιζω κατευθειαν flash τη rom..δε νομίζω να παίζει ρόλο αν ηταν περασμένη με fastboot..τωρα δοθηκε και ο source code του Android P οπότε παμε καλά! Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• η twrp δε σβήνεται..οποτε δε την ξαναπερνας!εγω λεω καλύτερα f.reset,flash τη rom,flash το magisk και έτοιμος! Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• υπαρχει και πιο απλος τρόπος.κανε dirty flash τη rom..και μετά magisk v16.. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• να πω την αλήθεια θα δοκίμασα treble P αλλά δε μπορώ να φύγω απο MIUI..Η Ρωσική 100% σταθερή ήταν που τη δοκίμασα αν και για ώρες βέβαια..το καλό είναι οτι βλέπουμε ακόμα υποστήριξη και unofficial treble P έστω..οπότε έχουμε ακόμα ελπίδες δε μας παράτησαν! Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• η multirom δουλευε άψογα..αν βρεθεί και κανα fix με το auto brightness τη φλασαρα!μετα δοκιμάζω αυτο το fix του ηχου μπαας και στρώσει και ολα ετοιμα!παντως η gcam στην Nougat εδωσε ρέστα.. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• μετα απο 1μιση χρονο επιτέλους βρήκα σε ενα ρωσικο φορουμ διορθωσηρ του χαλια ηχου εγγραφης βιντεο!!μπειτε μέσα,εγω το δημιούργησα το thread.φλασαρετε οποιο απο τα 2 θελετε εγω φλασαρα αυτο με τα 112 db και ο ηχος ειναι κρύσταλλο!!!! δε ξερω αν πιανει και σε miui 9,φλασαρετε με δικη σας ευθυνη!σε μενα στην xtrv 8.5.1.0 δουλευει μπομπα! Finally found a way to fix crackling video recording sound! - Redmi 4/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά δοκίμασα σήμερα την multirom 7.1.2.Δε λειτουργεί η αυτοματη φωτεινότητα και η εγγραφη ηχου στο βίντεο παραμένει χάλια.οποτε την ξηλωσα.κατα τα αλλα..πολυ καλη και σφαιρααα.η gcam επισης εδωσε ρέστα.ακομα πιο χαοτική η διαφορά που εκανε η gcam στο android 6.δειτε..04eecf1ec52a02831b44fe8c563049f4.jpgcaebe7e1f977e2adb2817647e2732b65.jpg Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk b4d95f689b30c329c23cb0be90e1146e.jpg0c2f9294e6c5d607fff70ad781d7d3eb.jpg

• αν μπορει κάποιος ας μου τη στείλει καποιος με gdrive γιατί 2η φορά την κατεβασα και παλι τα ίδια!!

• οι aroma roms δεν εχουν επιλογή να σου περνάνε το magisk;

• φτου...ενω τα ετοιμασα όλα,μου λεει το zip ειναι corrupted θα χαζεψουμε εντελως!εχει καποιος την aroma xtrv 9.5.3.0 στο google drive πχ?