Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 52.
-
Καλησπερα στην παρεα Μολις μου εστειλαν τον κωδικο ξεκλειδωσα το τηλ μου και περασα την τελευταια ρομ Εχω ενα προβλημμα δεν μπορω να ανοιξω καθολου της ρυθμίσεις !!! Τι να κανω εχω εγκαταστηση 2 διαφορετικες αλλα και παλι τα ιδια κανουν !! xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta1_6.12.8 xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta1_6.12.15!! αυτες δοκιμασα
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΧαχαχαχαχαχα πολυ ζαλαδα ρε παιδια!!!!!! =============== Δεκ 15th 2016, 10:03pm =============== δοκιμασα αλλα δενννννν
-
ΜήνυμαΣωρη παιδια επρεπε να φυγω για δουλεια!!! εκανα τελικα δουλεια με τον οδηγο που εδωσε ο φιλος το προβλημμα νομιζω οτι ηταν οι drivers!!! Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σε ολους!!!! Τωρα ειναι 3 μερες και ακομα δεν μου εδωσαν permision για ξεκληδωμα του bootloader τι να κανω?
-
ΜήνυμαΔοκιμασα και με το αγκλικο αλλα και με το κινεζικο mipc suite αλλα και παλι τιποτα !!!!!!! πειτε μου ρε παιδια ενα τροπο να μπορεσω να περασω μια delevomend rom!!!
-
Μήνυμαλοιπον μου βγαζει και παλι προβλημα και με εγκατασταση fastboot την κινεζικη ρομ λεει remote:device is locked.Canot flash image
-
Μήνυμαredmi note 3 pro
-
ΜήνυμαΜπορω να εγκαταστησω και Ελληνικη fastboot χωρις να εχω ξεκλειδωτο bootloader?
-
ΜήνυμαΕκανα ακριβως οτι μου ειπατε αλλα παλι!!!!!!!!!!!!
-
Μήνυμακατεβαζω και το δικο σου link και ας μου λεει οτι εχω το ιδιο =============== Δεκ 15th 2016, 12:05am =============== ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟς!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!
-
ΜήνυμαΝαι την δοκιμασα και με τρεις τελειες και απο το αγκλικο προγραμμα αλλα τιποτα!!! Παιζει ρολο που δεν εχω μεσα την καρτα σιμ? wi-fi ειναι ενεργο
-
Μήνυμαο.κ τωρα πως μπορω να κανω εγκατασταση την ρομ που μου λετε ωστε να ειμαι ετοιμος !!!! Πρωτη φορα μου συμβενει αυτο και γενικα ασχολουμαι!!!
-
ΜήνυμαΕκανα αιτηση στην Xiaomi ωστε να μου ξεκλειδωσουν τον bootloader μου εστειλαν καποιους κωδικους στο κιν τους εβαλα εκει που τους ζητησαν και απο οτι καταλαβα πρεπει να περασει ενα διαστημα μεχρι να μου στειλουν καποιο μήνυμα οτι μπορω να κανω την διαδικασια για ξεκληδωμα!!
-
ΜήνυμαΠεριμενω την απαντηση τους εκανα εχθες όλοι την διαδικασια με επιτυχία!!
-
ΜήνυμαΤην δοκιμασα και αυτην αλλα τιποτα!!!
-
ΜήνυμαΛοιπον... κατεβασα την ρομ δοκιμασα μεσω της εφαρμογης update kai 3 τελειες δεν το περναει!! δοκιμασα να μπω μεσω του recovery και το Αγκλικο mipcsuite τιποτα!!! δοκιμασα και με το κινεζικο και παλι τιποτα !!!δεν ξερω τι αλλο να κανω?
-
Μήνυμαo.k κατεβαζω!!
-
ΜήνυμαΕχω δοκιμαει με σχεδον ολους τους τροπους δεν ξερω τι λαθος κανω!!