Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 435.
-
καλησπερα και απο εμενα απο το πρωι που την εβαλα ολα δουλευουν κανονικα σεredmi note 3g για την μπαταρια θα τα πουμε απο δευτερα
-
Παράθεση από geotok: “παιδιά σε mi4c 3/32 έχω θέμα με την κατανάλωση μπαταρίας και Μ αυτή την εκδοση . Όπως και με τις προηγούμενες.... Από το πρωί με πάει έως το απόγευμα έως τις 7 το πολύ 8. Χωρίς πολλές κλήσεις με facebook λογικό και browsing.... Έχω ανοιχτά πάντα Wi-Fi data Bluetooth και καμιά φορα και gps που ζητά να ανοίξει μόνο του..... Κάποιος άλλος με σχετικό πρόβλημα. Κάποια άλλη Ρομ που προτείνετε? ” βαλε καλυτερα μια miui 6 να εισαι πληρες
-
Καλησπέρα και καλό μήνα Περιμένω ένα redmi 3s αυτός που μου το παρήγγειλε τον είπα να μου βάλει την ελληνική ρομ και μου λέει ότι εγώ δεν σου το φτιάχνω διότι αν κλειδώσει θα είναι άχρηστο το τηλέφωνο θα μπορέσω να βάλω την ελληνική ρομ ή θα φάω τα μούτρα μου Σορρι για το μήνυμα που γράφω εδώ
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από sideris20250: “Μια ερώτηση ακόμα σε redmi 3s το σήμα στην πίσω πλευρά είναι ανάγλυφο η μόνο αυτοκόλλητο και όταν βάζουμε το CPU-Z με βγάζει τον επεξεργαστή cortex μπορεί κάποιος να μου δώσει μια απάντηση ” Ανέβασε μία φώτο από το CPU-Z” 30b0507d9b5ba8c757b924f6d95f9b8a.jpg Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια ερώτηση ακόμα σε redmi 3s το σήμα στην πίσω πλευρά είναι ανάγλυφο η μόνο αυτοκόλλητο και όταν βάζουμε το CPU-Z με βγάζει τον επεξεργαστή cortex μπορεί κάποιος να μου δώσει μια απάντηση
-
788991913cdf2ee1e0b0343202fafe96.jpg Τελικά καλά κρατάει η μπαταρία δεν λέει να τελειώσει Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
01e59891a2ad137d871e873261b48efd.jpg789f6e3cbc53ee638b200d12292b0bdf.jpg772e8e95a5acc998fd697ff5e53e0241.jpg Και με νορμάλ χρήση τηλεφώνου η μπαταρία πάει πολύ καλά σε redmi note 3g Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλησπερα μια ερωτηση ποιο απο τα 2 μοντελα να αγορασω το redmi 3s η to redmi 3 pro και ποιο θα παρει την ωουγκατ σορρι που εγραψα εδω
-
87da5faf0948c8abaabefab1beac2ab6.jpgad6f7970a449cc904a16052fdd568a92.jpg 42a7b3bd7f206d9cce866e0a1313b8ab.jpg9d5ce28d82afb930b45655934c858df6.jpg Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 745ce77b118dae182726f059f51c2e4c.jpg Τελικά την βγάζεις την μία μέρα Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από jimmydimo: “Παράθεση από sideris20250: “καλησπερα και απο μενα ολα καλα για την ωρα σε redmi note 3g για την μπαταρια θα σας πω απο δευτερα ” Εμένα μόλις "παίξω" με οποιαδήποτε εφαρμογή για λίγο, το καταλαβαίνω για τη κατανάλωση σύντομα σε 6.8.11, (π.χ. opera με wi-fi, φωτογραφική μηχανή)Επίσης δε δούλευε το hotspot. Έδειχνε οκ, αλλά οι συσκευές ενώ συνδεόντουσαν, δεν είχαν Internet. Εσένα στα έκανε αυτά; Αν ναι, και αν έχεις τη δυνατότητα, και δεν βαριέσαι, μπορείς να τα τσεκάρεις …
-
καλησπερα και απο μενα ολα καλα για την ωρα σε redmi note 3g για την μπαταρια θα σας πω απο δευτερα
-
Παράθεση από gatos1986: “Έχουμε εικόνα ότι θα πάρει το Redmi Note 3(MTK) το επόμενο android(N);;; ”
-
Παράθεση από georgegamma: “Μια βοήθεια!!! Έχω μείνει λιγο πίσω σε ROM (CTV 6.5.28) σε Redmi Note 3G. 1. Ποια είναι η καλύτερη GTV αυτή τη στιγμή και 2. Πως θα γίνει αναβάθμιση σε νεότερη MIUI (πχ. MIUI 8 χωρίς να χαθούν οι ρυθμίσεις των εφαρμογών και τα υπόλοιπα στοιχεία που χρειάζονται όπως επαφές κλπ. Ευχαριστώ.. ” καλησπερα εγω την πρωτη φορα εκανα φακτορι ρεσετ και την δευτερη φορα την εβαλα απο πανω χωρις να κανω φακτορι ρεσετ και δουλεψε κανονικα απλος τωρα ειμαι παλι με την 6,5,5 v7 διοτι…
-
Τελικά λείπει η εφαρμογή Dolby atmos σε redmi note 3g
-
Καλησπέρα και από εμένα Όλα καλά σε redmi note 3g Εκτός βέβαια την μπαταρία που κατεβαίνει αρκετά γρήγορα με σύγκριση την προηγούμενη ρομ
-
Παράθεση από geoanto555: “@spideman3 δοκίμασε να μπεις στις εφαρμογές που δεν δουλεύει το led να δεις αν είναι ενεργοποιημένο το "led ειδοποίηση" ” πως γινετε αυτο
-
καλησπερα απο το μεσημερι εχω την ρομ ολα δουλευουν κανονικα το μονο που παρατηρησα εως τωρα ειναι οτι με κολησε δυο φορες οταν το ανοιγω και πρεπει να βγαλω την μπαταρια για ναξεκωληση ολα αυτα σε redmi note 3g
-
Παράθεση από dfoust: “Κάποιος που να την πέρασε στο note 3G, εμένα μου έβγαλε μήνυμα κάτι για το system Via Xiaomi redmi note 3G ” θα την βαλω το μεσημερι διοτι τωρα φευγω για θαλασσα και να μην εχω τιποτα με το κινητο και βγω παραλια με δευτερρη συσκευη nokia 2700 και γινει χαμος απο τις σελφι χαχαχαχαχαχαχα
-
Παράθεση από arnaougeo: “Σχετικά με το πρόβλημα στο σήμα στο redmi 3G ενημερώνω τους φίλους που είχαν το ίδιο πρόβλημα ότι λύθηκε με την τελευταία ROM ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία. 1. Factory reset. 2. Flash την τελευταἰα V7 (28-5-2016). Βλέπω το σήμα να είναι οκ. 3. Ξανά Factory Reset και πέρασμα της τελευταίας rom (28-7-2016). Καλή επιτυχία. ” δεν εκανα φακτορι ρεσετ την εβαλα πανω απο την 6,5,5 δεν ειχα προβλημα στο σημα ουτε απο την πρωτη V8 ρομ αλλα ουτε απο αυτην το μονο θεμα ειναι…
-
καλησπερα ολα καλα στην ρομ εκτος την μπαταρια τωρα που γραφω ειναι 39% με 2 φωτογραφιες το πρωι μια κληση στις 1400 το μεσημερι 40 λεπτα παιχνιδι 10 λεπτα fb και τιπ[οτα αλλο ολα αυτα απο τις 8 00 το πρωι που το εβγαλα απο την φορτηση μεχρι τωρα εχει ενα θεματακι η μπαταρια. deep sleep αυτο δεν ξερω τι ειναι η δεν μπορεσα να καταλαβω διοτι καποπυ καποιος το εξιγει αλλα λογου ζεστης τσιπουρο και μπυρεςς δεν μπορω να καταλαβω τι λεει ο ποιητης ολα αυτα σε REDMI NOTE 3G