Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 435.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από aoritis: “Ωχ μη μου λες τέτοια. Είναι μια SanDisk extreme pro. Είσαι σίγουρος?” αν δεν είναι πολύ φορτωμένη, τότε κάντης ενα φορματ σε FAT32 όχι στο τηλέφωνο αλλά σε card reader και ίσως συνέρθει, αλλά αν την έχεις πολύ φορτωμένη, τότς αυτό είναι μια εξηγηση για την αργοπορια και απλά όταν μπορείς παίρνεις μια πιο γρήγορη” emena που ειναι μονο 3 γιγα φωρτομενη γιατι κανει κανενα πενταλεπτο να ξεκηνησει
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από sideris20250: “Τελικα στην 5.4.17 το προτιμωμενος τυπου δικτυου περνει απο μονο του το προτιμηστε τα δικτυα 3g για τα υποληπα πιστευω οτι δουλευουν κανονικα” Όχι λάθος κάνεις έχεις να επιλέξεις δίκτυο 2g η 3g Πας στο ρυθμισεις διαχείριση sim μετά λεει πληροφορίες sim π. Χ εμένα λέει wind πατάς εκεί και μετά σε βγάζει να επιλέξεις τι δίκτυο θες” καλημερα που ειναι το λαθος στην 5,4,10 ενω επελεγες την εντολη προτηνομενο δικτυο 3g δεν την επαιρνρε καθολυ δουλευ…
-
Τελικα στην 5.4.17 το προτιμωμενος τυπου δικτυου περνει απο μονο του το προτιμηστε τα δικτυα 3g για τα υποληπα πιστευω οτι δουλευουν κανονικα
-
Παράθεση από Patsias78: “Εντάξει παιδιά όλα καλά ,την πέρασα! Μια απορία: Πως καθαρίζει η Ram; Στην προηγούμενη πάταγες παρατεταμένα το κεντρικό,εδώ πως γίνετε;” τωρα με το αριστερο
-
Παράθεση από cy67: “Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από bandit650: “μετα τη εγκατασταση της καινουργιας ρομ και μια που ηταν κενο τηλεφωνο εβαλα ξανα ολες τις εφαρμογες που ειχα. το θεμα ειναι οτι εγκατασταθηκαν στον phone storage του τηλεφωνου, με αποτελεσμα αυτο που φαινεται στη φωτογραφια. με καμια αλλη ρομ δε γεμιζε ο χωρος αυτος. πως μπορω να τις μετακινησω στη sd? η εστω αυτες που θα μπουνε απο τωρα και στο εξης. επισης στο μεσεντζερ δε βγαινει πλεον ο κυκλος με τη φωτο του ατομου που εστ…
-
Παράθεση από panokato1096: “Παράθεση από sideris20250: “Παράθεση από panokato1096: “Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα με την αναβάθμιση, φοβερη δουλεια ελπίζω να συνέχισεται έτσι.” δουλευει η ρυθμιση προτεινομενος τυπος δυκτιου προτιμηστε τα δικτυα 3g” Ναι η ρύθμιση παντα δουλευει, απλως τι γίνετε το πρόβλημα με τη ρύθμιση απ οτι είδα στο official miui είναι θεμα λογισμικου και μπορεί να το αναπαράγεις ευκολα και απλα. Δηλαδη ετσι όπως είναι οι σιμ τις αλλαζεις θέση και της αφήνεις να λειτουργουν κα…
-
Παράθεση από panokato1096: “Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα με την αναβάθμιση, φοβερη δουλεια ελπίζω να συνέχισεται έτσι.” δουλευει η ρυθμιση προτεινομενος τυπος δυκτιου προτιμηστε τα δικτυα 3g
-
καλησπερα στο ρεκοβερι μπορειτε να βγαλετε και εναν οδηγο σε κινεζικη εκδοση το ρεντμι νοτ 3g θα παρει αυτην την εκδοση η θα περιμενουμε?
-
Παράθεση από cy67: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από cy67: “ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ έβαλα την xiaomi-miui-hellas-4.4.2_HM2013023_GTV-5.4.10. και παρατηρώ ότι στις επαφές η αναζήτηση δεν βρίσκει τη επαφή που γράφω αν και στο κατάλογο υπάρχει!! Οι επαφές είναι γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες.” Χρόνια Πολλά @cy67, κάνε rebuild το index και θα διορθωθεί πιστεύω..” Πώς θα το κάνω κάνω αυτό φίλε?” εμενα τις δουλευει κανονικα τις επαφες
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από bluekamikaze: “Επίσης παρατήρησα πως όταν ενεργοποιώ τα δεδομένα του κινητόυ δείχνει μονίμως Ε!” Πήγαινε Settings/Mobile Networks/ Πάτα πάνω στο εικονίδιο της Sim Card / Mobile network Settings/ και πάτα στην επιλογή 3G Prefered[/quote τελικα ενω παταω προτινομενος τυπου δικτυου την επιλογη 1 δεν την πιανει καθολου πιστευω να ειναι το μοναδικο bug και να γινει με την επομενη ρομ 1, προτημηστε τα δικτυα 3g 2, μονο δικτυα 2g εξ.μπαταρ. (πιανει μονο αυτο) 3, μονο δ…
-
Παράθεση από kostaskk: “Σε ρωταω γιατί διαβάζω οτι σε κάποιους έχουν πρόβλημα οι επαφες το ιστορικό κλήσεων λκπ” καλημερα να την βαλεις κανονικα δουλευουν ολα
-
Παράθεση από kostaskk: “Την εβαλες σε redmi note 3g; Έχει προβλήματα;” οπως ειδες στο μηνυμα ποιο επανω γραφω ολα λειτουργουν κανονικα το μονο που δεν μου αρεσε ηειναι η μπταραρια πλεον με κραταει μια μερα
-
καλημερα χριστος ανεστη και χρονια πολλα σε ολους στο θεμα μας τωρα και απο τις 2 ρομ που εμαλα στο redmi note η 5.4.3 και η 5.4.10 το μονο που δεν μου αρεσε ειναι οτι η μπαταρια τελιωνει πολυ γρηγορα με το ζορι μια μερα μου κραταει ολα τα αλλα δουλευουν κανονοικα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.4.10 ROM για το RedMi Note 3G/WCDMA...- Redmi Note 3G/WCDMA => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_GTV-5.4.10.zip (V6 Developer - Root - TWRP Recovery) ----Changelog της τρέχουσας έκδοσης.---- „<span style="font-size: 12pt"><b>RedMi Note 3G/WCDMA</b></span>“- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση - Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.4.10 MIUI ROM - Aναβάθμιση των apks στο data/app - Fine Tunning (Χρήση πόρων) - Fix …
-
για την 5,4,10 δεν ξερω τιποτα ακομα διοτι θα την περασω αυριο το μεσημερι διοτι αν κατι γινει λαθος να μπορω να το ξαναφερω στην τελευτεα εκδοση απλος ηθελανα πω για την 5,4,3 οτι πλεον η μπαταρια δεν κραταει πανω απο μια μερα πιστευω με την 5,4,10 να κραταει παραπανω οπως παλια
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από sideris20250: “εγω δεν εβαλα τιποτα απλος μολις ανοιξα το gps μου εδειξε την πολη κατευθειαν μονο του” Ισως να φταίει κσι αυτό. Ενεργοποίησε το GPS να κλειδώσει μια φορά και με wifi και θα μάλλον υα δουλέψει. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου” deν καταλαβες καλα ο καιρος δουλεψε κανονικα ειπα δεν εχει -ειχε κανενα προβλημα
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από xostel77: “Έβαλα']https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929-GTV-5-4-3-H-νέα-έκδοση-της-Ελληνικής-MIUI-ROM-είναι-διαθέσιμη-για-λήψη/?postID=42599#post42599']Παράθεση από xostel77: “Έβαλα[/url] την v6 στο redmi 3g και το μονο που πρόσεξα οτι δεν δουλεύει ειναι η εφαρμογή για τον καιρό. Για καποιο λόγο δεν μπορει να εντοπίσει τίποτα.” Και μενα μου το έκανε στην αρχή. Απλά μη βάζεις την περιοχή στα ελληνικά και μη βάζεις λατινικά ολόκληρη την λέξη …
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Η']https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929-GTV-5-4-3-H-νέα-έκδοση-της-Ελληνικής-MIUI-ROM-είναι-διαθέσιμη-για-λήψη/?postID=42545#post42545']Η[/url] απλή λειτουργία είχα πάντα πρόβλημα εκτός από τις τελευταίες ρομ της V5. Καλό είναι να μην την δοκιμάζετε μιας και είναι άχρηστη στα δικά μας επίπεδα, εκτός κι αν είστε σε ηλικία άνω των 70. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου” τι εννοεις με την ηλικια των 70 και ανω για διαφωτησε μας λιγο
-
Παράθεση από panokato1096: “Παράθεση από sideris20250: “Ερωτηση στο redmi note 1w στο messager του fb τώρα που έβαλα την 4.4.2 όταν κάνω chat με κάποιον δεν μου βγάζει την εικόνα της επαφής στην αρχική οθόνη αλλά μόνο σαν ειδοποίηση και όταν την πατάω δεν μου την ανοίγει καθόλου πρέπει να πάω στην εφαρμογή για να διαβάσω το μήνυμα” Παράθεση από FreddyK: “Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω :/” Ειχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και ενεργοποιησα μετα απο ψάξιμο στο google τα pop up για την εφαρμογή του messen…