Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 435.
-
Παράθεση από darkmaster9077: “Στο redmi note 3g ολα καλα απλα για ακομα μια φορά 3g δεν εχει. Μονο edge. Μπορει να μας πει κάποιος απο τους προγραμματιστες πως λυνουμε αυτο? Αλλιως παμε σε downgrade πολυ πισω. ” στο εχω πει και σε αλλο μηνυμα που εγραψες στην προηγουμενη ρομ εχω παρατηρηση σε δικτιο της κοσμοτε οτι αλλοτε δουλευει και αλλοτε οχι πρεπει οι βλακες να αναβθμιζουν το δυκτιο τους και για αυτο δεν μπορουμε να πιασουμε Η+ συνναιχεια κατα αλλα ολα δουλευουν ρολοι και με αυτην την ρομ
-
τρην νουγκατ σε 3s ποτε με το καλο
-
Παράθεση από darkmaster9077: “Παιδιά εχουμε καμμοα ενημερωση για το προβλημα με το 3g στο redmi note 3g? Αν ειναι να παμε στις παλιες που επαιζαν. ” δηλαδη τι προβλημα εχεις στο redmi note 3g και δεν το παρατηρησα εγω που το μονο προβλημα που εχει οχι μονο το δικο μας μοντελο αλλα σχεδον ολα τα τηλεφωνα ειναι η μπαταρια διοτι το σημα στα δεδομενα δουλευει κανονικα απλος ειναι θεμα για εμενα η κοσμοτε απο οτι εχω παρατηρησει και φταιει με τις αναβαθμισεις που κανει
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από goupos: “Παράθεση από geobas: “Και τα πρώτα κινητά που θα διαθέτει ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος θα είναι το Xiaomi Redmi Note 3 και Xiaomi Redmi 3. Να δούμε τις τιμές σε σχέση με τους Κινέζους που έχουμε συνηθίσει και βλέπουμε ............. Ρε τώρα που το σκέπτομαι ... μήπως αυτός , αποκλειστικός αντιπρόσωπος (In@@blablabla) , έριξε σύρμα στους τελωνειακούς :misslelauncher ” αυτος οποτε θα ειναι ο λογος που το νεο μου xiaomi ειναι στο τελωνειο? ειναι τελωνειο απο 6/12/16 αλλα με φιλ…
-
eβαλα το κινητο να κλεινειστις μια το βραδυ και να ανοιγει το πρωι αλλα δεν θυμαμαι πωου ειναι αυτο το μενου πεστε μου κατα που ειναι διοτι δεν μπορω να το βρω αυτο το μενου
-
μια ερωτηση θελω να δοκιμασω μια stable πως την περναω με factory reset ? σε redmi note 3g
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από sideris20250: “τι εννοεις δεν το επιασα ” Στην πρωτη εικονα στο Σήμα δικτύου Κινητής όλα τα μη πράσινα.Δυσκολεύεται να πιάσει σημα. ” oi ασπρες γραμμες δειχνουν οτι το σημα ειναι φουλ αν δεν ειχε σημα θα ηταν στο μαυρο χρωμα
-
Παράθεση από geoanto555: “@sideris20250 σβησε από την πρώτη φωτό το ιμει .... ” τωρα το ειδα και γιατι το βγαζει εκει? =============== Δεκ 12th 2016, 6:36pm =============== Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από sideris20250: “Με 4 αναπαντητες 5 λεπτά ” Με 2 σιμ όμως και με δύσκολο σημα δικτύου ” τι εννοεις δεν το επιασα
-
Η μπαταρία πάει κατά διόλου 3705f2db963f26700d794b5f89711d99.jpgcf219817546261281fdb352728d1e057.jpga921ab3819c6b4009486df810135b738.jpg Με 4 αναπαντητες 5 λεπτά στο fb και μια ενημέρωση τον καιρό άρα χάλια μαύρα η μπαταρία Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα έχω παρατηρήσει ότι με αυτήν και την προηγούμενη ρομ τα δεδομένα δουλεύουν μόνο σε enge και πότε δεν πιανει Η+ κοιτάξτε το για την επόμενη ρομ να γίνει Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από sideris20250: “Θα πάρω και νουγκατ στο redmi note 3G τηλέφωνο 3τιας Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Που είδες για nougat στο note 3g; @gkalen η μπαταρία πάντως στο mi4 γαμάει. Από χθες στις 12 που το έβγαλα από τη φόρτιση έπεσε 1% στις 11 το πρωί σήμερα!!! :thumbsup:” 88ea0f444dc90af74f1d3e9fd5271269.jpg Εδώ Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: [XTRV/GTV-6.12.8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 9/12 23:43)
ΜήνυμαΠαράθεση από sideris20250: “Αυτά εδώ τι λένε αλάνια Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα πάρω και νουγκατ στο redmi note 3G τηλέφωνο 3τιας Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτά εδώ τι λένε αλάνια d5334f48eeec523b883df2551db6659a.jpg Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ok kai σε redmi note 3g τα υποληπα μετα το τεστ των 2 - 3 ημερων
-
Παράθεση από thomas01: “Παρατήρησα στην 6.12.1 (αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι το κάνει μόνο σε αυτήν) ότι όταν το κινητό είναι στην οθόνη αναμονής, η παρατεταμένη πίεση του power button εμφανίζει το μενού. Αυτό όμως προκαλεί τον κίνδυνο, να μπει το κινητό σε fast boot ή recovery, αν πατηθεί μέσα στ τσάντα ή τσέπη κατά λάθος. Αν ο χρήστης δεν είναι έμπειρος θα χει θέματικαρε το κουμπι προληψη ατυχων κλησεων και εισαι οκ μετα οπου θες βαλτο και πατα οτι κουμπι θες το κινητο δεν ανοιγοι ”
-
Καλησπέρα και από εμένα έβαλα πάλι την ρομ με τα ελληνικά αυτήν την φορά και παρατηρήσα ότι έχει πόλυ καλή διαχείριση της μπαταρίας Σε redmi note 3G Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις έβαλα την ρομ και ενώ έχω τα ελληνικά όλα μου τα δείχνει αγγλικά άρα πάμε πάλι πίσω διότι δεν ξέρω αγγλικά καρδιά μου Σε redmi note 3g
-
Ερώτηση όταν πατάω στο FB να δω ένα Live βίντεο με πετάει έξω Και μου βγάζει ένα ταμπελακι που αναφορά φταει η Google ή η ρομ
-
σε 3s το κινιτο κολισε και ειναι με ανοιχτη οθονη δοκιμασα να το παρω τηλ να το βαλω στον charger και να βαλω ακουστικα αλλα τπτ πως εγιναν ολα αυτα? διαβαστε: ημουν στο facebook και μου ερχεται μια ειδοποιηση απο το youtube και που κλικαρω κολαει το τηλεφωνο δεν πιανει ουτε ενα κουμπι βοηθηστε με σας παρακαλω!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από c3250nik: “Παράθεση από c3250nik: “Απο την ημερα που περασα στο Redmi Note 3g το Link2sd,δουλευει κανονικα,αλλα ειδα οτι πλεον δεν μπορω να περασω αλλη εκδοση της ROM κολαει στο MI και αναβοσβηνει και δεν προχωραει στο να περασει η Νεα Rom ,εχουμε καμια λυση πως να περασουμε Νεα Rom ???? ” Εδω ξερουμε κατι ????” Ερώτηση αφού πλέον οι φωτογραφίες, μουσική, πάνε στην sd card για ποιο λόγο την έχεις την εφαρμογή μόνο για τα παιχνιδια Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapat…