Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 435.
-
καλησπερα στο redmi 3s δεν υπαρχουν γραμματοσειρες εκτος την default
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από sideris20250: “το θεμα ειναι οτι το τηλεφωνο δεν ανταποκρινετε καθολου ουτε με usb ουτε με volume+power ” Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις το Power & Vol χρειάζεται πάτημα λίγο παραπάνω ” ευχαριστω πολυ ολα καλα
-
Παράθεση από gkalen: “@sideris20250 Τσεκαρε τον bootloader .. Συνδέσου σε fastboot , άνοιξε το miunlock και ξεκλειδωσε bootloader ξανά .. @jpastos Ομορφιές , έτσι ?? Αν και σου είναι γνώριμο το περιβάλλον .. ” το θεμα ειναι οτι το τηλεφωνο δεν ανταποκρινετε καθολου ουτε με usb ουτε με volume+power
-
+καλησπερα πηγα να βαλω την ρομν μεσω φακτορι ρεσετ σε redmi note 3s και τμολις πατησα ινσταλ και αρχισε να ωρτονει η ρομ εκλησε το τηλεφωνο και δεν φτιαχνει τιποτα δεν ανοιγοι πλεον το συνδεο στο πισι και δεν κανει τιποτα ουτε αν πατησω voloume kai power δεν ανοιγοι τι θα κανω τωρα
-
Παράθεση από gkalen: “@sideris20250 Βοηθα λίγο , δεν είναι κατανοητό αυτό που λες .. Τι ακριβως κάνει ?? Τι error σου βγάζει?? Δώσε πληροφορίες του προβλήματος .. Με το , "δεν τη παίρνει τη ρομ" , δεν μπορούμε να καταλάβουμε κάτι .. @sioannis Είναι νέο feature στις συσκευές 5,5" , απενεργοποιείται από τις ρυθμίσεις και μετά για να το κρύψεις το πιάνεις χαμηλά και το σερνεις προς τα κάτω και φεύγει ή αν το θες , πιάνεις πάλι χαμηλά και σερνεις προς τα πάνω και εμφανίζεται ξανά .. ” καλημερα δεν μ…
-
προσπαθω να βαλαω την ρομ στο ρεδμι 3s και δεν μου την περνει την ρομ γιατι μη[πως πορεπει να το κανω factory reet to τηλεφωνο ειναι ξεκληδωτο και φοραει την 6.9.22 ας μου απαντηση καποιος για να μην παιδευωμαι τσαμπα
-
προσπαθω να βαλαω την ρομ στο ρεδμι 3s και δεν μου την περνει την ρομ γιατι μη[πως πορεπει να το κανω factory reet to τηλεφωνο ειναι ξεκληδωτο και φοραει την 6.9.22
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Giannisagal: “ωπα ωπα.....διαβαζω για τα mb της ρομ μικρη-μεγαλη.....εμενα κατεβηκε 533,02mb ειμαι οκ??? ” Οχι δεν είναι σωστή!! Καλά τα Md5 γιατί τα βάζουμε?? ” σωστη ειναι σε εμενα ηταν 535 mb σε redmi note 3g
-
Όλα οκ σε redmi note 3g για μπαταρία από Τρίτη
-
Σε παλιές συσκευές όπως το redmi note 3g θα περνουμε την ρομ και πως θα ξέρουμε αν θα είναι καλή αφού το τηλέφωνο αυτό το έχουν 2, 3 άτομα
-
ολα good σε redmi note 3G ΠΕΡΙΜΕΝΒ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ κατι ακομα καλο θα ειναι να δουλευουμε 1.2 μερες και μετα να ποσταρουμε για καθε συσκευη
-
μηπως πρεπρι να κατεβαζουμε τις ρομ με τον παλιο τροπο δηλαδη πριν 4,5,6, μηνες διοτι και ταχυτητα υπηρχε και δεν ειχαμε και κανενα προβλημα αν ειναι να περιμενουμε απο 2-5 ωρες ζητω που καηκαμε
-
θα περιμενουμε 6 ωρες για να κατεβασουμε μια ρομ στο megadysk Screenshot by Lightshot
-
καλημερα και καλο Σ/Κ μια ερωτηση πως μπορω να γυρισω το redmi3s στην επισημη ρομ της xiaomi
-
καλησπερα και παλι στο redmi note 3g η μπαταρια παει κατα διαολου και σημερα παρατηρησα κατι κουφο ενω μεχρι τις 1700 το απογευμα ειχα για ρολοι ενα widgets μιας εφαρμογης με καιρο τωρα δεν μου το ανοιγει καθολου γιατι ?
-
Τελικά οι ρυθμίσεις για τα θέματα είναι μέσα στο μενού da72a1e740e13d6a85f383090373dbdd.jpg Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά στο redmi note 3g και τα Led που δεν δούλευαν απλός σήμερα μπήκα στις εφαρμογές και είδα ότι όλες είχαν απενεργοποιημενο το κουμπί των Led απλός στα θέματα χάθηκε το κουμπί mix δηλαδή που αλαζαμε τα κουμπιά την επ. Εργασίας
-
Ερώτηση στο redmi 3s έγινε αναβάθμιση του super su από το Google Play τι πρέπει να κάνω τώρα εννοώ πρέπει να κάνω factory reset και να ξαναπερασω την ρομ ή το αφήνω όπως έχει
-
καλημερα και καλη εβδομαδα στο redmi note 3g δεν δουλευουν παλι τα led