Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 82.
-
Τι να κάνω;;;;;;;; Μια βοήθεια
-
Data Dalvik Cashe όλα τα είχα με τικ
-
Παιδιά βοήθεια ξεκλείδωσα bootloader φλασαρα στην XTRV 11.05 stable και στο τελευταίο βήμα μετά που ελέγχω αν έχει ξανάκλειδωσει ο boot loader βάζω fastboot reboot και αντί να φορτώσει στην νέα rom με ξανά πετάει στην οθόνη του TWRP βοήθεια τι να κάνω έχω το Mi 9t pro global
-
Ωραία το καταλαβαίνω αυτό απλά ρωτάω ποιες οι διαφορές της global rom με την Custom ελληνική. Βασικά εμένα με ενδιαφέρει να μπορώ να αλλάξω την εφαρμογή για τα SMS και την εφαρμογή για τον τηλεφωνητή επειδή δε μαρέσει έκδοση της Google αυτό γίνεται χωρίς να Αλλάξω ROM ή πρέπει να βάλω μία custom ROM. Έχω εμπειρία με την αλλαγή ROM είχα το MI mix 3 και εκεί μπόρεσα να αλλάξω room μιας και είχε τον bootloader ξεκλείδωτο. Δίνει κάτι παραπάνω custom ελληνική ROM σε σχέση με την global official ώστε …
-
Καλημέρα σε όλους. Την Τετάρτη παραλαμβάνω το Mi 9T Pro Global (από Ελλάδα) με εγγύηση από infoquest. Αξίζει να ξεκλειδώσω bootloader; Τι διάφορες θα έχει η ελληνική ROM από την Global που θα έχει το τηλέφωνο εγκατεστημένη; Έχω διαβάσει ότι η Global version έχει τον Dialer & massager της Google εγώ όμως από το προηγούμενο Mi Mix 3 που είχα προτιμούσα τις μανισιες εκδόσεις της xiaomi. Μπορώ να τις αλλάξω χωρίς να ξεκλειδώσω bootloader και να αλλάξω ROM ή όχι ;
-
AmazFit bt Xiaomi
Hristos Psih - - Amazfit
ΜήνυμαΚαλημέρα να κάνω μια ερώτηση εδώ και 2 ημέρες δεν μπορώ να συνδεθώ με τον λογαριασμό μου στην εφαρμογή mi fit αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα;
-
Πατάς παρατεταμένα σε ένα κενό μέρος της οθόνης μέχρι να βγάλει κάτω σε γκρι ανοιχτό χρώμα τις επιλογές ταπετσαρία widgets ρυθμίσεις όταν το βγάλει αυτό θα δεις ότι πάνω από τα εικονίδια των εφαρμογών υπάρχουν γκρι κύκλοι ενώ στους φακέλους όχι πατάς έναν φάκελο και μετά πατάς στον τίτλο και αλλάζεις το όνομα που θες ή ανοίγεις τον φάκελο μετά όταν ανοίξει πατάς παρατεταμένα πάνω του και μετά μόλις βγάλει γκρι κύκλους στα περιεχόμενα του πατάς πάνω στην ονομασία του και την αλλάζεις
-
Άλλη μια χαζή ερώτηση. Στο mi mix 3 που αναβάθμισα σήμερα στην 10.2.2.0 την rom την αποθηκεύσε με μορφή zip μέσα στο τηλέφωνο. Εκεί που την αποθηκευσε βρήκα επίσης αποθηκευμένη από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη πού αγόρασα το τηλ επίσης σε zip την 10.2.1. Η 10.2.1 μου χρειάζεται τώρα που εχω πάει στην 10.2.2.0; Δηλαδή μπορεί το τηλέφωνο να «γυρίσει» πίσω στην 10.2.1 αν το θελήσω ή δεν γίνεται όποτε να την σβήσω να μην πιάνει και χώρο;
-
Κυκλοφόρησε η 10.2.2.0 eu από xiaomi.eu την πέρασα με download και TWRP όλα good!!!! Να δούμε στις επόμενες μερούλες πως θα πάει η μπαταρία σε σχέση με την 10.2.1 eu stable που είχα πάνω. Πάντως από πολλούς ακούω ότι η eu είναι καλύτερη από την Global βέβαια δεν εχω Global μοντέλο και ούτε εχω περάσει την Global στο δικό μου για να ξέρω. Πήρα και 2 θήκες από eBay γιατί η δίκη του είναι επιοικως απαράδεκτη και ένα τζαμάκι της Nillkin και ένα usb C to ir blaster για να εχω και ir θύρα υπερύθρων. Α…
-
Παράθεση από taksidiotis: “Παράθεση από Hristos Psih: “Με 10% υπόλοιπο μπαταρία 7:45 sot είναι καλό αποτέλεσμα; Miui 10.2.1 eu ” 7:45?Μιλάμε για το mix 3? Εξωπραγματικό ακούγεται. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και όμως έτσι μου έδειχνε εκτός και αν η εφαρμογη που δείχνει το υπόλοιπο της μπαταρίας μετράει λάθος. Μιλαμε για το mi mix 3 με miui eu 10.2.1 stable