Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-749 από 749.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από baiosss: “Η μπαταρία στο mi4c πέφτει τόσο εύκολα? Από τις 6.30 το πρωί μέχρι τώρα στις 17.00 και είμαι στο 85% χωρίς να έχω δουλέψει στο κινητό. Ούτε wifi ανοιχτά ούτε data. Είναι καινούρια ή συσκευή αν παίζει ρόλο και θέλει ισως στρώσιμο ακόμα. Οι κάτοχοι mi4c έχετε το ίδιο θεμα? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Χθες συζητούσα το θέμα με ένα φίλο, κάτοχο Mi4c και συμφωνήσαμε και οι δύο ότι απο το 100% στην αρχή χάνει κάπως απότομα 10-15%, α…
-
Η μπαταρία στο mi4c πέφτει τόσο εύκολα? Από τις 6.30 το πρωί μέχρι τώρα στις 17.00 και είμαι στο 85% χωρίς να έχω δουλέψει στο κινητό. Ούτε wifi ανοιχτά ούτε data. Είναι καινούρια ή συσκευή αν παίζει ρόλο και θέλει ισως στρώσιμο ακόμα. Οι κάτοχοι mi4c έχετε το ίδιο θεμα? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από baiosss: “Μια βοηθεια παιδες! Εχω κατεβασει το zip αρχειο της rom για το mi4c το περασα μεσα στη συσκευη αλλα με οποιον τροπο και απο τους δυο και αν προσπαθω να την φλασαρω σταματαει η διαδικασια και γραφει failed. Ακομα και με τον πρωτο οδηγο που κανεις την αναβαθμιση μεσα απο την rom και οχι μεσω recovery με πηγαινει απο μονο του σε recovery mode. Στο mi4 θυμαμαι παντα με αυτον τον τροπο εκανα φλασαρισματα (χωρις να μπαινει σε recovery mode απο μονο του) και…
-
Μια βοηθεια παιδες! Εχω κατεβασει το zip αρχειο της rom για το mi4c το περασα μεσα στη συσκευη αλλα με οποιον τροπο και απο τους δυο και αν προσπαθω να την φλασαρω σταματαει η διαδικασια και γραφει failed. Ακομα και με τον πρωτο οδηγο που κανεις την αναβαθμιση μεσα απο την rom και οχι μεσω recovery με πηγαινει απο μονο του σε recovery mode. Στο mi4 θυμαμαι παντα με αυτον τον τροπο εκανα φλασαρισματα (χωρις να μπαινει σε recovery mode απο μονο του) και δεν ειχα τετοιο θεμα ποτε!
-
Και σε εμενα το κουμπι/σενσορας δεν μου αρεσει σαν ιδεα εαν οντως εχουμε κατι τετοιο. Θα προτιμουσα να μειωνε τα bezels πανω και κατω ισως και τα πλαινα και αν σωνει και καλα χρειαζεται και δαχτυλικο αποτυπωμα ας το βαλει στην πισω πλευρα οπως κανουν οι περισσοτερες εταιριες η ακομα και στο πλαι. Οπως και να εχει το περιμενω σαν τρελος!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από martzicadespell: “χάθηκε η επιλογή της αλλαγής γραμματοσειράς;;;; γιατί δεν το βρίσκω;; πάντως από μπαταρια καλα παει! hgmi 1s” Έχει χαθεί εδώ και τρεις εκδόσεις πλέον. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μεχρι στιγμης ολα καλα και δω. Μονο οι γραμματοσειρες μας λειπουν Ευχαριστουμε!
-
Υπαρχει περιπτωση να βρουμε καπου στο διαδικτυο τις γραμματοσειρες σε μορφη mod? Εκτος φυσικα αν μπορει καποιος με καποιο τροπο να τις μοιραστει εδω μεσα. Ψαχνω για την vir mix.
-
Για mi4 δεν βλεπω πουθενα στις ρυθμισεις την αλλαγη γραμματοσειρας. Εχει αφαιρεθει αυτη η επιλογη?