Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 749.
-
RE:
ΜήνυμαΕγώ αντιθέτως όσο το δούλευα μου φαίνονταν καλύτερο από την τελευταία eu dev που είχα σε Android 7.Παράθεση από Panos21t: “εκτος απο την καταναλωση μπαταριας ενα αλλο bug που εχω διαπιστωσει ειναι οτι το home button ωρες ωρες δεν πιανει στην 10αρα. Το εχει διαπιστωσει καποιος αλλος;” Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από babis306: “@baiosss το εκανα ηδη......Ευχαριστω πολυ και παλι για το ενδιαφερων και την βοηθεια σας.......Κατεβαινει και η 10αρα τωρα οποτε.......εχουμε γεματο απογευμα-βραδυ σημερα!!! BY THE WAY υπαρχει καμια περιπτωση να ξαναδουλεψει στο μελλον τo mimessage?” Και το αστείο είναι ότι εγώ που θα ήθελα πολύ να δουλέψω τέτοιες εφαρμογές όπως το Mi messages, δεν έχω κανέναν με Xiaomi για να τα λέμε. Οπως και το messages της Google που έχω ως εφαρμογή μηνυμάτων που πρόσθεσε τέτοια λειτο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από babis306: “@cacau το backup ελαχιστα με ενδιαφερει οτι θελω να σωσω το εχω περασμενο στον υπολογιστη. οποτε και χειροκινητα να περασω τα προγραμματα δεν με πειραζει.......θα περασει το βραδακι μου ευχαριστα. Το recovery απο το twrp να το κανω install? ή μεσω adb?” Μέσω twrp και ξεμπερδεύεις. install image και σε δύο δευτερα τελείωσες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikos_77: “Λοιπον περαστικε και επιτελους ανοιξε!!! Αλλα με το ποθ ανοιξε μου λεει οτι η συσκευη ειναι κλειδωμενη και πρεπει να συνδεθω στο mi account οταν ομως παω στο wifi να συνδεθω στο δικτυο δεν μου ανοιγει το πληκτρολογιο για να γραπσω το pass...Πραγματικα με εχει ταλαιπορησει πολυ αυτη η 10αρα... καμια ιδεα?” Θα γράψεις εκεί που σου βγάζει πληκτρολόγιο το password του WiFi, θα το κάνεις copy και μετά paste στο wifi. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από cacau: “Την πέρασα, όλα δείχνουν στρωτά προς το παρόν αλλά - όπως προειπώθηκε - μόνο το μήλο λείπει... :D” Και ας μην είναι μασημένο ε; :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από linuxilakis: “@Firem@n μιλάω για τους ήχους που έχει η 10αρα . Τους έχει default είναι οι nature sounds αν δεις. Εσύ έλεγες ότι δεν του έβρισκες... Ή μήπως κατάλαβα λάθος...? Η ιφονιλα υπάρχει εκ γενετής της miui τι να κάνουμε Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Ναι αλλά δεν με πείραζε τόσο πολύ όσο τώρα που την αντέγραψε ακόμα περισσότερο. Πάλι καλά δηλαδή που του διακόπτες της "κουρτίνας" δεν τους έβαλε μέσα σε ξεχωριστά κουτάκια όπως το IOS. Μέτρο σύγκρισης. cfe5d200d3c6a6c…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Αν στην 9αρα το είχατε στο 0.5 τότε λογικό να βλέπετε ότι καθυστερεί. Εγώ που πάντα το έχω στο 1 η miui 10 είναι σε όλα πιο γρήγορη. Και αυτό σας το λέω έχοντας δει 4 τηλέφωνα. Επίσης πρέπει να έχουμε υπόψιν πως από πίσω τα script τρέχουν για δυο τρεις μέρες. Όταν θα κάτσει που λέμε η ρομ ειδικά όταν προερχόμαστε από factory reset θα δείτε την 10αρα σε όλο της το μεγαλείο. Επίσης μην ξεχνάτε ότι είναι από τις πρώτες Oreo. Σε nougat έχει πάνω developing μηνών....” Συμφω…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Είδε αποθηκευτικο??? Ειναι οκ? Να το κλείσω και με magisk???” Ναι και εμένα πλέον είναι κομπλέ. 3.2.2 για Oreo 8 και magisk 16.6. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Firem@n: “Συγχωρέστε με απλά είναι η πρώτη φορά που αλλάζω twrp με αυτήν την διαδικασία, οπότε οι ερωτήσεις σώζουν ταλαιπωρία!! Ευχαριστώ @baiosss” Γι αυτό είμαστε όλοι εδώ. Οσο ζούμε, μαθαίνουμε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Firem@n: “Στο πέρασμα του νέου twrp μου δίνει αυτό: select partition to flash image: boot,recovery,system image. Ποιο είναι το σωστό;” Για recovery το θες. Αρα; Πάντως ομολογώ ότι για μια από τις πρώτες developer εκδόσεις και με Android Oreo 8.1, η rom πάει πολύ καλά χωρίς κάποιο χτυπητο bug μέχρι στιγμής. Φυσικά εξακολουθεί να μην μου αρέσει η νέα εμφάνιση της Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Firem@n: “Έκανα ότι μαγικά ξέρω με το pc & router, τζίφος. μάλλον έχει θέμα ο server, το twrp το κατέβασα τσακ-μπαμ, η ρομ όμως..” Η αυτό φταίει η πρέπει να ξαναδοκιμασεις από την αρχή να το κατεβάσεις. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “4 ώρες? Τι γραμμή έχεις και πάει σα χελώνα? :D” Κι άλλες 4 ώρες να την σεταρει, το έβγαλε το μεροκάματο :p Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Firem@n: “@baiosss το twrp το κάνω αναβάθμιση μέσω adb εντολών;” Όχι κατεβάζεις το img αρχειακι και μέσα από το twrp που έχεις τώρα, επιλέγεις να κάνεις install image. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Firem@n: “Μόλις έλαβα το email αναβάθμισης και πριν προχωρήσω να κάνω ερωτήσεις προς αποφυγή βλακείας.. 1) το backup μέσω twrp το κάνω με το υπάρχον; 2) την αναβάθμιση του twrp που είναι για miui10 - Android 8 πως την κάνω και πότε; πριν το Format Data; Είμαι από Απρίλιο με αυτήν: xiaomi-miui-hellas-7.1_jason_V9_XTRV_8.4.26, Sharp οθόνη έχω κι εγώ :D” Πρώτα περνάς το twrp του @geoanto555' 3.2.2 για Android 8, με αυτό θα κάνει το backup σου. Το format το κάνεις μετά το πέρασμα της νέ…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Παράθεση από geoanto555: “Για δοκιμάστε και εσείς με τις sharp να πάρουμε μια δεύτερη γνώμη, Η πρώτη δοκιμη πέτυχε.. twrp_jason_3.2.2.0_miui-hellas” Εγώ έβαλα αυτό όπως σας είχα πει. Με αυτό φλασαρα την 8.3.15 και τώρα αφού πήρα back up επιτυχώς σε όλα τα partitions πέρασα με factory reset την νέα miui10eu . Όλα καλά και ωραία.. Δεν χρειάστηκε άλλο twrp . Σε εμένα ο διακόπτης του wifi δουλεύει μια χαρά. Ανοίγω κλείνω όλα οκ. Για περισσότερα στις επόμενες μέρες. Η πρώτη…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Όχι βρε. πέρασε το μεσα στο κινητο και μπες απο twrp και κανε το φλας σαν recovery,. Μετά reboot recovery -- δες το και reboot system για να μπεις κανονικα. Τι λεει η νεα ρομ?” Εχει μάλλον ένα bug με το WiFi. Το κλείνεις και δείχνει ότι είναι ανοικτό. Εντάξει αυτά τα περιμέναμε. Κατά τ άλλα δε θα έλεγα ότι με ενθουσίασε κιόλας. Πολύ IOS κατάσταση και αν ήθελα κάτι τέτοιο θα έπαιρνα iPhone. Ισως το συνηθίσω ίσως και όχι. 8.1 oreo και security patch Ιουνίου. Στάλθηκε από …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Η διαφορά τους είναι ο kernel ουσιαστικά , οπότε ίσως γλύτωνες το format. Από την στιγμή που το κανες δεν παίζει θέμα. Εγώ θα έβαζα βέβαια το τελευταίο ..” Οπότε φτου και από την αρχή αν το βαλω; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk