Λοιπον περαστικε και επιτελους ανοιξε!!! Αλλα με το ποθ ανοιξε μου λεει οτι η συσκευη ειναι κλειδωμενη και πρεπει να συνδεθω στο mi account οταν ομως παω στο wifi να συνδεθω στο δικτυο δεν μου ανοιγει το πληκτρολογιο για να γραπσω το pass...Πραγματικα με εχει ταλαιπορησει πολυ αυτη η 10αρα... καμια ιδεα?
Τελικα εβγαλα τον κωδικο απο το wifi και εκανα δουλεια...
Λοιπον περαστικε και επιτελους ανοιξε!!! Αλλα με το ποθ ανοιξε μου λεει οτι η συσκευη ειναι κλειδωμενη και πρεπει να συνδεθω στο mi account οταν ομως παω στο wifi να συνδεθω στο δικτυο δεν μου ανοιγει το πληκτρολογιο για να γραπσω το pass...Πραγματικα με εχει ταλαιπορησει πολυ αυτη η 10αρα... καμια ιδεα?
Θα γράψεις εκεί που σου βγάζει πληκτρολόγιο το password του WiFi, θα το κάνεις copy και μετά paste στο wifi.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εβγαλα για λιγο τον κωδικο απο το wifi και ολα ενταξει. Μια ασχετη ερωτηση ξερει κανεις πως μπορω να παρω και αλλο χωρο στο mi cloud? Εχει γεμισει και οταν παταω να παρω και αλλο μου βγαζει κινεζικα και δε βγαζω ακρη....
Γράψε το pass του wifi στο mi account και κάνε copy. Μετά πήγαινε στο wifi και κάνε paste και συνδέσμου. Μετά πίσω στο account και βάλε το pass του account. Και βουρ στη 10
Προσπάθησα σε 2η φάση να περάσω και την gcam αλλά κρασάρει. Την έκανα επαναφορά από titanium αλλά δεν... Πείραξα και το build prop τίποτα. Μετά ξαναέτρεξα το aroma script επιλέγοντας gcam - δεν εμφανίστηκε πουθενά οπότε έμεινα με την μαμά...
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
Περνά τη άφοβα Θανάση... Δεν έχει gcam όμως για την ώρα... Μόλις βρεθεί λύση θα την βάλουμε εδώ. .. Gcam και miui 10 δεν έχει για τον Ιάσωνα... Και από όσο ξέρω και για άλλες συσκευές όπως στο mido
Περνά τη άφοβα Θανάση... Δεν έχει gcam όμως για την ώρα... Μόλις βρεθεί λύση θα την βάλουμε εδώ. .. Gcam και miui 10 δεν έχει για τον Ιάσωνα... Και από όσο ξέρω και για άλλες συσκευές όπως στο mido
Θεωρώ πως το Dolby Atmos πέρα από την ένταση που δίνει δεν έχει πολλά άλλα να παίξεις.... Το viper4amdroid ...μέσα από το magisk εύκολα μπαίνει.... πιστεύω ότι είναι πιο μανιτζεβελο με περισσότερα μπλιμπλικια . Πιο ολοκληρωμένο δλδ. Οπότε η gcam μας λειπει
Σχεδόν 3 ημέρες με την 10αρα: με καθαρό στήσιμο και ίδιες εφαρμογές παρατήρησα λίγο τσιμπημένη κατανάλωση μπαταρίας και λίγο πιο ζεστή η μπαταρία, όχι κάτι τραγικό αλλά έγινε αντιληπτό. Δεν έχω bugs και κολλήματα, ήχος καθαρός και αρκετά δυνατός, κάμερα στα ίδια επίπεδα (stock), τα θέματα δουλεύουν χωρίς αλλαγή τοποθεσίας, το ξυπνητήρι δεν έχει το σκάλωμα που είχε στην τελευταία rom, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος σχεδόν 99% από την rom και 100% από την δουλειά όλων των παιδιών της κοινότητας!!
Παρατήρησα πως στην νέα rom δεν είχε μέσα στις εφαρμογές αυτήν του φόρουμ, έτσι την εγκατέστησα μετά. Στην αλλαγή σελίδας όμως με πηγαίνει 9 στις 10 φορές στο τέλος της και στο κάτω μέρος με αποτέλεσμα να βλέπεις ένα ωραιότατο γαλάζιο φόντο...δεν ξέρω αν είναι bug της rom ή της εφαρμογής.