Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 749.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Ποια eu dev ειχες; Γιατι η καμερα εχει βελτιωθει και άλλο. Κοίτα εγώ οτι τραβηξα ανέβασα. Και μάλιστα τράβηξα πάρα πολλές για να ειμαι σιγουρος οτι δεν ετυχε λογω κουνημματος ή έστιασης. Αυτό που βλέπω ειναι οτι στις νορμαλ συνθηκες ειναι πολύ κοντά (πχ indoor lighting). Αλλά σε πιο ζόρικες συνθηκες με υψηλο iso και σκοτεινο το κύριο σου θεμα χάνει πολύ σε λεπτομέρεια και χρώματα. Όσον αφορά τη κάμερα ειναι αυτο που σου είπα. Στη χρήση εχει πολύ χαμηλότερη κατανάλωση αλλά…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “@baiosss η συγκριση ηταν με την dev που εχει αλλάξει ριζικα την κάμερα του mi note 3. Με ποια rom είσαι εσυ; Όσον αφορά την αυτονομία, έχω ενα 15% κάτω σε sot. Βέβαια αν το αφήσεις τη νυχτα το mi note 3, επειδη εχει μεγαλύτερο drain στην αναμονή, αν το φορτίζεις το κινητό μια φορά στις 3 μέρες τότε αλλάζει το πράγμα.” Την σύγκριση την είχα κάνει με την προηγούμενη eu dev. Είμαι από αυτούς που τις προτιμάω από εποχές Mi4S Απλά δεν έχω κάποιο δείγμα δυστυχως αποθηκευμένο γι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Παράθεση από baiosss: “Πώς σου φαίνεται το Oneplus πέρα από την κάμερα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν εξαιρέσουμε ότι έχει λιγο μικρότερη αυτονομία (εκει δεν το τρωει κανένα το Mi note 3) ειναι εξαιρετικό. Οθονάρα (φωτεινή και με καλό contrast και calibration), σφαιράτο (πολυ smooth και εξαιρετικό multitasking) και εντυπωσιακό το face recognition αφού με το που ανάψει η οθονη, αν τυχει να με διπλα ξεκλειδώνει άμεσα. Επιπλέον έχει πολύ ενδ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Μιας και μιλάτε για κάμερες, για ρίξτε μια ματιά εδώ OP5t vs Mi Note 3 | Flickr Συγκριτικό op5t με mi note 3 (με dev που έχει βελτιωμένη κάμερα). Στις ζόρικες έκανε την έκπληξη το Mi note 3.” Πώς σου φαίνεται το Oneplus πέρα από την κάμερα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos21t: “Καλημερα. Να σας πω την εμπειρια μ σε θεμα καμερας. Επαιζα με εναν φιλο μ με s8 για πλακα και βγαζαμε φωτο την νυχτα. Οταν βαζαμε τα τηλεφωνα διπλα διπλα κ βλεπαμε τις φωτο μας, το s8 φαινοταν ανωτερο. Οταν ομως τ εστειλα την φωτο μ και την ανοιξε στην δικη του οθονη, τον ειδα να ζοριζεται. Στο ζουμ δε που καναμε σε μια επιγραφη, τς γραμματα στην δικη του φωτο δεν φαινοτανε αλλα στην φωτο του mi note 3 φαινοτανε τελεια. Αυτα.” Αυτό περιέγραφαν και γω πριν καιρο. Στις ίδιε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fotiskam: “Αν ξεκλειδώσω τον bootloader βγαίνω εκτός εγγύησης? Η διαδικασία είναι αυτή που περιγράφεται σε προηγουμενα ποστ, δεν έχει αλλάξει κάτι? Πάντως έχω πει περάσει τζαμακι full cover από ebay και μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται η οθόνη κανονικοτατα.. νομίζω είχε κόλλα μόνο πάνω και κάτω και όχι στο μέρος της οθονης.” Έτσι είναι αυτά βαμμένα τζαμακια, δυστυχώς. Κολλάνε μόνο περιμετρικά. Αν ξεκλειδώσεις bootloader, θεωρητικά χάνεται η εγγύηση. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν ισχύει για…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από paulstavr: “Νέος κάτοχος του τηλεφώνου κι εγώ και μόλις το "έστησα" περνώντας την dev 8.3.22. Όλα δείχνουν καλά εκτός από τις ειδοποιήσεις σε twitter και messenger όπου δεν μου τις εμφανίζει, ενώ έχω ενεργοποιήσει τις ρυθμίσεις τόσο μέσα από τις εφαρμογές όσο και από το μενού ρυθμίσεις/ειδοποιήσεις, δίνοντας τα απαραιτητα δικαιώματα. Είναι κάτι άλλο που πρέπει να ενεργοποιήσω;” Να τις βάλεις και στην αυτόματη έναρξη. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΜε αναμμένη την οθόνη έχεις φωτογραφία; Θέλω να κοιτάξω βασικά αν τρώει καθόλου οθόνη από τα πλαϊνά πλαίσια. - Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tasven: “Παράθεση από NasDriver: “Δες εδώ ---> Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader ” @NasDriver σε ευχαριστώ στο linκ που δινεις δεν βλεπω ΜΙ ΝΟΤΕ 3 μονο Xiaomi Mi-3 (Cancro) Ειναι το σωστό;” Όχι το δικό μας είναι το Jason. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gdy190: “Την Global 9.1.4” Όπως όλοι μας. Λογικά σε λίγο καιρό θα πάρει update και αυτή OTA. Οπότε αν είναι για την γυναίκα σου, μην το πειράζεις. Άσε το απλά ξεκλειδωτο για μελλοντική ευκολία. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από apsogos4ever: “Μόλις εγκατέστησα την τελευταία dev. Ο Καιρός δεν λειτουργεί πάλι” Και στην κάμερα παραμένει το αυτόματη ενισχυση νυχτερινής λήψης σαν bug. Μικρό τα κακό. Για τον καιρό αμέλεια; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από apsogos4ever: “@amavroudis τι σχεση εχει το twrp ? περναγε κανονικα η ρομ και χτυπαγαν τα services πχ dialer ,gallery ,google services.Αν προσπερναγες τον λογαριασμο google εμπαινε κανονικα αλλα μετα που το ανοιγες χτυπαγε παλι ” Παράθεση από Antretng: “Διάβασε τον οδηγό μου στην υπογραφή μου (σε desktop view). Εννοείται πως χρειάζεται ενεργό api2. Δεν είπα ποτέ ότι διαφέρει σε αυτό ” λοιπον εβαλα και αυτο το twrp που μου εδωσες ,δεν πιανει το touch στο r…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Εχω την εντύπωση ότι θα σου κάνουν ζημιά όσον αφορά τα instant messages. Δεν θα λαμβάνεις μυνήματα βράδια και αν είναι πολύ ώρα σε sleep mode. Οπότε αποφασίζεις εσύ. Δοκίμασε το και το πολύ πολύ να το απενεργοποιήσεις πάλι...” Αυτα για τα smart scenes να υποθέσω. Η βελτιστοποίηση Miui τι ακριβώς κάνει? Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “@baiosss Γιαα την εξοικονόμηση μπαταρίας δες εδώ Miui Battery Tips” Αυτά τα ξέρω πάνω κάτω. Για τα άλλα δύο δεν ξέρω. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν θυμάμαι αν έχω ξαναρωτήσει, αλλά τα smart scenes στο μενού της μπαταρίας, κάνουν τίποτα αν τα έχουμε ενεργοποιημένα η τρώνε περισσότερο από την μπαταρία; Επίσης στις επιλογές για προγραμματιστές, η βελτιστοποίηση Miui, τι διαφορετικο κάνει αν είναι ενεργή και τι επιπτώσεις έχει στην αυτονομία, αν επηρεάζει πουθενά; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk b192671f86f4e4681f98e2829533a8bb.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από baiosss: “Πάντως η ενίσχυση νυχτερινής λήψης παραμένει σαν bug και στην 8.3.15 eu developer. Μέχρι στιγμής δεν έχω εντοπίσει κάποιο θέμα. Έχουμε και patch Μαρτίου πλέον Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” @baiosss Όταν λες ενίσχυση της νυχτερινής λήψης Τι ακριβώς εννοείς” Την αυτόματη ενίσχυση νυχτερινής λήψης :p ΗΗΤ. Επίσης ένα ακόμα bug που υπάρχει από την προηγούμενη 8.3.8, είναι ότι δεν αλλάζει η τοποθεσία με την ανανέωση της εφαρ…