Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 183.
-
To facebook μου δημιουργεί συνέχεια τον φάκελο fb temp. Πως μπορώ να το απενεργοποιήσω; Μου μαζεύει τα περιττά αρχεία εκεί. Πήγα στην ασφάλεια, πάτησα Facebook cleaner, καθάρισα τα περιττά αλλά ο φάκελος ήταν ακόμα εκεί μαζί με τα αρχεία του. Τι μπορώ να κάνω; Κουράστηκα να φτιάχνετε αυτός ο φάκελος και να μαζεύει άχρηστα αρχεία.
-
Πρόβλημα με την αριθμομηχανή.
-
@amavroudis λογικα αυτο μπορει να ηταν... Τωρα ακριβως χωρις να του κανω τιποτα, εχω και παλι δονηση. Αλλα το κινητο δεν το ειχα πεταξει καπου, ουτε κοπανησε
-
@amavroudis πατησα και short & long. Τιποτα απο τα δυο δε δονηθηκε
-
Παιδιά. Πέρα απο τη ρομ που εχει μπει καλα, και σε αυτη αλλα και στην 9.1.10 (αν θυμαμαι καλα), η δονηση δεν υπαρχει. Ουτε όταν παιρνω μηνυματα ουτε στα τηλεφωνηματα κτλπ. Κοιταζω και ξανακοιταζω τις ρυθμισεις οι οποιες ειναι κομπλε αλλα δεν καταλαβαινω τι παίζει...
-
Στο oxygen έχει battery drain. Πέφτει πιο γρήγορα απο το συνηθισμένο. Απο 100 πηγε 88 μεσα σε μιαμιση ωρα μονο με μικρη χρηση δεδομενων (20 λεπτα κοφτα) και να παιζει μονο μουσικη στο background. Δεν είναι η μπαταρία που ηξερα. Θα βγει σημερα καινούργια ρομ;
-
Και σε αρωμα ρομ 10.1.0.0 η καμερα σε slow motion δε δουλευει. Με πεταει εκτος. Τι φαση;
-
Η XTRV σε oxygen στην καμερα με την επιλογη slow motion δε δουλευει. Με πεταει εκτος εφαρμογής. Αλλαζω σε arwma ιδιας εκδοσης ρομ 10.1.0.0 . Ποτε θα βγει καινουρια για oxygen;
-
@MIUI_ART κατάλαβα.. Απλα απο ρομ σε ρομ (αρωμα) βλεπω αρνητικα πραγματα. Θα παω σε xtrv δυστυχώς αν και ειχα συνηθίσει σε αρωμα μηπως δω διαφορα... Θα πρεπεο να κανω παλι fr ή την περναω απλα;
-
@MIUI_ART Και με αυτή τη ρομ κολλάνε οι εφαρμογές με το wifi.... Με τα δεδομενα ειναι καλυτερα. Οταν ακουω μουσική επισης καποιες φορες laggαρει σταδιακα πανω στη μουσικη. Οι εφαρμογές αργουν να ξεκινησουν και βλεπω την μπαταρια να πεφτει πιο γρήγορα απο τι σε παλαιότερες ρομς. Καθημερινη συνεχόμενη χρηση. Αν δεν το αγγιζω δεν πεφτει η μπαταρια. Πχ Instagram, Facebook, Messenger. Αργουν οι ειδοποιήσεις και τα μηνυματα και θα πρέπει να κλεινω τις εφαρμογές και να ξαναμπαινω. Εχει γινει fr για την…
-
Καλησπέρα παιδιά. Έχω την 9.5.4.0 stable της ομάδας. Χωρίς τίποτα ανοιχτό και απλά να είναι στην αναμονή με κλειστή οθόνη μου έβγαλε 15 μέρες αναμονής. Αλλά όταν το λειτουργώ η μπαταρία πέφτει αρκετά γρήγορα. Μπαταρία μπορώ να βρω κάπου; Επίσης ξέρετε καμία άλλη Ρομ που να τρέχει το κινητό καλύτερα; Ευχαριστώ.
-
@MIUI_ART Θυμάσαι που σε είχα ταγκαρει για πρόβλημα του wifi στην προηγούμενη ρομ αλλά και για την προπροηγουμενη; Και πάλι κολλάει σε αυτή τη ρομ 8.12.6. ARWMA ρομ πάντα. Το βλέπω και στο σπίτι αλλά και έξω που παω στις καφετέριες κτλπ. Να κάνω φρ; Κάποια άλλη λύση υπάρχει;
-
@MIUI_ART Καλησπέρα. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα ρούτερ όπως και έξω στις καφετέριες και στην επιχείρηση μου... Τωρα αν ειναι να ξανακανω φρ χαθηκα.
-
@MIUI_ART την 8.11.22/23 Αρωμα. Ναι ειχα κανει fr.
-
Κάτι πρέπει να έχει το wifi. Σε αυτή και στην προηγουμενη ρομ μου κολαει το wifι σε oxygen Ή θα με πεταξει εκτος, ή θα μου βγαλει καποιο ερρορ ή θα μου κολλαει. Στην τριτη περιπτωση στο χωρο του σπιτιου οι αλλες συσκευες δεν κολλανε π.χ (τηλεόραση με οτε τβ- κινητα). Μήπως υπάρχει καμια λυση; Υπαρχει καμια εφαρμογη απο playstore για ρυθμιση; Ευχαριστώ!
-
Την εχει βαλει κανεις σε oxygen; Καλημέρα!
-
Οκκ τωρα διαβασα οτι ειναι δοκιμαστικη. Απο την 8.11.1 αν θυμαμαι καλα που ηθελε fr εγω της ειχα κανει. Δε γαμιεται θα περιμενω αλλες δυο μερες μεχρι να βγει καινουρια ρομ. Oxygen εχω οποτε δε φοβαμαι για την μπαταρια να με αφησει. Εχω κανει βελτιστοποιηση για εξοικονόμηση μπαταριας σε ολες περιπου τις εφαρμογές. Θα δουμε! Τωρα για την καινούργια που θα βγει θα χρειαστεί fr ή την περνανε κανονικα; Επισης εχω βαλει την arwma εγω.
-
@gkalen Οχι, δεν το εχω διαβασει.Ποιο ειναι το προηγούμενο ποστ;
-
Την έχω βάλει σε oxygen και εχω δει battery drain. Οπως και με την προηγούμενη ρομ αλλα τοσο αισθητα οσο αυτη. (Arwma) περιμενω πως και πως την καινουρια μηπως και φτιαξει.
-
Ηχογραφηση
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας. Μια απορία έχω περί ηχογράφησης σε κλαμπ. Όπως βλέπω σε άλλους που ανεβάζουν ιστορίες στο ινσταγκραμ ο ήχος που ακούγεται είναι αρκετά καλος εως και καθαρός... Εγώ όταν κάνω ιστορία μετά ακουγεται μπουκωμενο , να σκρατσαρει και να ακουγεται πολυ χαλια. Δεν ημουν κατω απο το ηχειο. Ενώ εκει ακουγεται ετσι στο αμαξι που θα βαλω μουσικη ακουγεται κανονικα. Τι γίνεται τωρα με αυτο; Μπορω να του κανω τιποτα; 8.11.1 Αρωμα ειναι η ρομ μου.