Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 183.
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΕυχαριστώ αν και είδα πριν λίγο από μια δημοσίευση του maddoctor οτι βγηκε και για το mi max 2 οποτε θα τσεκαρω για το miui 10.
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΑπο την 8.4.19 αρωμα αν παω στην stable V9.5.5.0 θα πρεπει να κανω fr; Και οταν ερθει το miui 10 θα πρεπει να ξανακανω fr για να κουμπωσω το 10;
-
Και πολύ άργησε!!! Περιμένω πως και πως για oxygen. Για hermes δεν παιζει να βγει ετσι;
-
Χαχα εντάξει σταματάω, συγγνώμη. Απλά μου φάνηκε πάλι περίεργο.
-
@NasDriver @gkalen Όχι δε έχω κάνει κάποιο λάθος. Τις κατέβαζα όπως πάντα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτη τη ρομ ασχετως αν περασω και την καινουρια. Απλα ετυχε κακ μου πεταει αυτη την ειδοποίηση και σας το λεω για να ξερετε περι τινος προκειται!
-
@NasDriver nop, δε μιλάω για email! Στο κινητό μου πέταξε πάλι παραθυράκι στις ειδοποιήσεις για να κάνω ενημέρωση. Να κατεβάσω την καινούργια ρομ και να την βάλω. "CHANGE LOG XTRV 8.3.29" Το σημα της ομάδας απο κατω και πιο κατω τι εχει η ενημερωση μεσα. Μου ειχε για ληψη 906ΜΒ
-
@MIUI_ART Καλημέρα. Δεν είμαι vip αλλά μου έρχονται ειδοποιήσεις για καινούρια έκδοση όπως αυτή. Πως γκενεν ατο; ΥΓ: Η εφαρμογή στο κινητό δε με αφήνει να ανεβάσω φωτογραφία για κάποιο λόγο.
-
Παράθεση από gkalen: “@SkourosAnastasios Ίδιες ρομς , διαφορετικός installer .. Γούστα είναι αυτά , εγώ επειδή δεν έχω στάνταρ προτιμώ απλή xtrv χωρίς ota .. Για το update θα δούμε .. ” cool. κομπλε, κραταω αρωμα γιατι μου αρεσει πιο πολυ.ευχαριστω & καλη συνεχεια
-
Παράθεση από gkalen: “@SkourosAnastasios Αυτό είναι σωστό , αν είσαι VIP .. Αλλιώς ίσως έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα .. ” Δεν ειμαι vip. με μπερδεψε και μενα αυτο το update. τωρα τα εχω περασει κομπλε με αρωμα. δεν ξερω πως εγινε αλλα δε με βολευει κιολας για τα update η απλη ρομ. Δινει τιποτα παραπανω απο τι η αρωμα?
-
Παράθεση από gkalen: “@elloxim3 Αν φλασαρες τη ρομ που σου έχει σταλεί στο mail σου , δε νομίζω ότι θα χρειαστεις patch ... είσαι οκ .. @SkourosAnastasios Αυτό που λες με την ενημέρωση μου φαίνεται περίεργο γιατί μόνο οι VIP έχουν ΟΤΑ update ... ” Αυτο???
-
Παράθεση από gkalen: “@SkourosAnastasios Κάθε φορά μετά από πέρασμα της ρομ , μετά φλασαρουμε και το supersu zip .. ισχύει για όλες τις συσκευές .. ” @gkalen Εγινε.. Απλα μεχρι τωρα κατεβαζα μονο αρομα. το mi max 2 το εφτιαξα. Απλα στο rn2 καθως ειχα την αρομα μου πεταξε ειδοποιηση το κινητο για ενημερωση η οποια ηταν απλη ρομ και οχι αρομα και απο κει μπερδευτηκα. ξανακατεβαζω την αρομα και την περναω.
-
gkalen οποτε καθε φορα κατεβαζω την ενημερωση που μου δινει η συσκευη στο rn2 και μετα παω twrp και φλασσαρω το supersu? για το mi max 2 το ελυσα. απλα το ξαναφλασσαρα. μονο για το rn2 θελω.
-
@MIUI_ART root δεν εχω ουτε στο mimax 2. Τι λαθος κανω; Καθε εβδομαδα παταω εκει που πατουσα και κατεβαζα κανονικα τις roms και ειχα root μπαινοντας στο ARΩΜΑ και απο κει πατουσα για supersu. Τωρα τι παιχτηκε; Στο mi max 2 στις ρυθμισεις ειδα κατι για EPIC ROM. Απο που να κατεβασω και να κατεβαζω τις roms που να εχουν root;
-
@MIUI_ART Έβαζα κανονικα τις ARΩΜΑ και μου πεταξε ειδοποιηση στο κινητο οτι εχω ενημερωση και ειχε κανονικα το λογοτυπο της ομαδας. την κατεβαζω, την βαζω και ηταν xtrv. Ειναι ιδια απο το λινκ που μου εστειλες. Απλα θα μου βγαζει καθε εβδομαδα πολλες φορες ενα παραθυρο για καινουρια εκδοση. αυτο θελω να αλλαξω, στο να μη μου πεταξει παλι αυτες τις ειδοποιησεις γιατι ετσι και αλλιως θα αλλαζω εκδοση
-
Μια ερωτηση γιατι μου ερχονται ειδοποιησεις αναβαθμισης στο RN2 για updates σε αυτη την εκδοση αλλα σε XTRV... Root στην XTRV δεν γινεται? Κατεβαζω το SuperSu αλλα μου λεει unrooted. Θα μου σπαει τα νευρα που θα μου ερχονται ειδοποιησεις για κατεβασμα της XTRV ROM. Εγώ βαζω συνεχεια την ΑRΩΜΑ μονο και δενεχω ασχοληθει καθολου απο XTRV..
-
Μια ερωτηση γιατι μου ερχονται ειδοποιησεις αναβαθμισης στο RN2 για updates σε αυτη την εκδοση αλλα σε XTRV... Root στην XTRV δεν γινεται? Κατεβαζω το SuperSu αλλα μου λεει unrooted. Θα μου σπαει τα νευρα που θα μου ερχονται ειδοποιησεις για κατεβασμα της XTRV ROM. Εγώ βαζω συνεχεια την ΑRΩΜΑ μονο και δενεχω ασχοληθει καθολου απο XTRV..