Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.
-
Χαχαχα δεν πειράζει την πέρασα τελικά με fastboot ευτυχώς δεν χρειάστηκε να κλειδώσω ούτε να κάνω , format θα μείνω χωρίς twrp δεν πειράζει ίσως να μην είναι συμβατό με τα καινούργια update δεν ξέρω...σε υπέρ ευχαριστώ και πάλι με έσωσες να είσαι καλα
-
official global ναι αυτο εκανα λαθος? unknown command continues θα δοκιμασω το miflash σε υπερευχαριστω
-
Παράθεση από baxalo: “ποια ακριβως ειχες πριν περασεις το twrp? EU ή Global? οταν περασες το twrp απο το adb, εκανες μετα στο καπακι boot στο recovery? το μυνημα στο εχει βγαλει μηπως οταν πηγες να περασεις τη rom ή μετα την επανεκκινηση στο twrp? κρατα παρατεταμενα το power μεχρι να κλεισει και μετα πατα και κρατα το power + vol down να μπει σε fastboot. συνδεσε το κινητο με τον υπολογιστη, ανοιξε cmd και πανε στον φακελο του adb fastboot devices (να δεις αν βλεπει την συσκευη σου) fastboot con…
-
παιδιά βοήθεια πέρασα το αρχείο TWRP-3.4.1B-joyeuse-fix.img σ και μου έβγαλε μήνυμαthe system has been destroyed και δεν αντιδράει δεν κάνει τίποτα δεν μπαίνει πουθενά...αν το δει κάποιος βοηθήστε γιατί έχω φρικάρει..το bootloader ήταν ξεκλείδωτο με επίσημο τρόπο και είχα κάνει root σύμφωνα με τον οδηγό
-
Παίδες επειδή σπάει νεύρα η ειδοποίηση με το update έχω κάνει ροοτ σύμφωνα με τον οδηγό είμαι αυτή την στιγμή με την 11.0.5.0 για να περάσω την 11.0.7.0 QJZMIXM πρέπει να περάσω TWRP-3.4.1B-joyeuse-fix.img σύμφωνα με τον οδηγό του αρχηγού baxalo σωστά?μετά που βρίσκω το zip τις επίσημης 11.0.7.0 . Μην το κατεβάσω από πουθενά άκυρα και βάλω το κινητό στον τοίχο με τσιμεντακι κρίμα ειναι
-
Παράθεση από baxalo: “Παράθεση από friedman21: “Ακολούθησα τις οδηγίες και δουλεύει άψογα το ροοτ ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά..2 ερωτήσεις μόνο ισχύει ακόμα ότι αμα δώσω ροοτ σε file manager τουβλιαζει το κινητό? Και δεύτερον τώρα με τις αναβαθμίσεις τι παίζει μπορώ να τις κάνω κανονικά από το κινητό η πρέπει να τις περνάω εγώ χειροκίνητα? ” σε ποια εκδοση εισαι τωρα? 11.0.4.0 ή 11.0.5.0?απο την 11.0.5.0 και μετα επανερχεται ο ορθος τροπος αναβαθμισης (ελπιζουμε δλδ χαχαχα) ο τροπος που γινοντε ο…
-
Ακολούθησα τις οδηγίες και δουλεύει άψογα το ροοτ ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά..2 ερωτήσεις μόνο ισχύει ακόμα ότι αμα δώσω ροοτ σε file manager τουβλιαζει το κινητό? Και δεύτερον τώρα με τις αναβαθμίσεις τι παίζει μπορώ να τις κάνω κανονικά από το κινητό η πρέπει να τις περνάω εγώ χειροκίνητα?
-
Καλησπερα εγώ που είμαι με miui global 11.0.5.0(QJZMIXM) τι επιλογές έχω για root?μιας και βλέπω ότι ο οδηγός είναι μόνο για 11.0.4.0...μονο root με ενδιαφέρει κυρίως όχι custom rom/recovery σε πρώτη φάση το κινητό τα σπάει όπως ειναι
-
Ναι κανονικά..ολη την διαδικασια μεχρι και wipe internal storage εκανα..δεν ξερω τι αλλο να κανω πραγματικα για καποιο λογο μετα απο 2 3 κλησεις φτιαχνει..στο call test του κινητού πρέπει να μιλάω κανένα λεπτό για να αρχίζει να με εντοπίζει και να ακούω την φωνή μου..Οποίος μπορεί ή να μου πει τι να κάνω θα είναι πολύ η μεγάλη βοήθεια
-
καλησπερα σε όλους και καλή Ανάσταση να έχουμε.Τον τελευταίο καιρό όταν περνώ ή με περνούν τηλέφωνο με ακούνε πολύ μακριά.για κάποιο λόγο από ότι έχω καταλάβει ενεργοποιείται το πάνω μικρόφωνο του κινητού και όχι το κάτω όπως πρέπει.αν κλείσω και ξαναπαρω 2 3 φορές φτιάχνει αλλά έχω μεγάλο πρόβλημα με την δουλειά μου που πρέπει να μιλάω στο τηλέφωνο συνέχεια.εχω την xtrv developer rom την περναγα σχεδόν κάθε εβδομάδα μετά περασα την stable 8.2 το πρόβλημα παρέμεινε..Άνοιξα το κινητό καθάρισα το …
-
κατ αρχάς ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια..τα έκανα όλα με την σειρά στο adb βλέπει κανονικά την συσκευή και την αναγνωρίζει το mipcsuite και ο υπολογιστής δεν την βλέπουν...δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει..στέλνω και μια φωτό με συνολικά τι μου γραφουν όλα τα προγράμματα gyazo.com/7c36568a1e804e8c46ae022c5c34d25c =============== Φεβ 19th 2017, 11:08pm =============== τελικά το έφτιαξα επιτέλους με αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της MTP επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 1…
-
Καλησπέρα παιδιά εχω ένα πρόβλημα που το έχω από τότε που πήρα το κινητό..δεν μπορώ να το συνδέσω με τον υπολογιστή..ούτε όταν είχα την miui 8 global stable ούτε όταν έβαλα την ελληνική developer rom..ξέρει κανεις γιατί? στον υπολογιστή μου στις συσκευές μου λέει άγνωστη συσκευή και Τα Windows δεν είναι δυνατό να εκκινήσουν αυτήν τη συσκευή υλικού επειδή οι πληροφορίες παραμέτρων της (στο μητρώο) δεν είναι πλήρεις ή έχουν καταστραφεί. (Κωδικός 19) Έχω κατεβάσει κάτι adb drivers έχω διαγράψει dri…
-
τελικά ξαναπέρασα την rom και όλα καλά μέχρι τώρα.. Ευελπιστώ να μην ξαναγίνει και περνάω Ρομ συνέχεια..
-
Οχι απο ΜΜ ημουν.. Δεν υπάρχει άλλος τροπος? Ξέρουμε που οφείλεται αυτο το πρόβλημα?
-
Καλημέρα παιδιά πέρασα την παραπανω ρομ και σημερα μου εχει βγάλει αυτό το πρόβλημα δεν μπαίνει σε play store YouTube πουθενα οπου εχει σχέση με google μου λεει δεν μπορεί να συνδεθεί με τον διακομιστή .. Εχω κανει εκκαθάριση δεδομένων οτι εχει σχεση με google διέγραψα τον λογαριασμό εκανα εκκαθάριση cache davlik απο recovery προσπαθησα να δω και το αρχείο hosts απο root Explorer αλλ δεν μπορώ να το επεξεργαστώ μου λεει υπάρχει πρόβλημα με το ροοτ τίποτα δεν δούλεψε .. Καμια ιδεα πως να το λυσω?…
-
σε ευχαριστώ παρα παρα παρα πολύ για την άμεση βοήθεια θα τα κάνω και ελπίζω να φτιάξει το πρόβλημα.. =============== Ιαν 2nd 2017, 2:16am =============== το πρόβλημα μετά το πέρασμα της official rom λύθηκε.. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια και καλή χρονιά.
-
2015112 λεει....