Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα επειδή είχα καιρό να ασχοληθώ πως μπορώ να βάλω αρχική οθόνη?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν εννοεις για φωτογραφια διαλεγεις αυτη που θελεις -περισσοτερα-ορισμος ως ταπετσαρια-εφαρμογη και διαλεγεις τι θες .Αν θελεις απο το Nova να διαλεξεις αρχικη οθονη πατας το home button και στις σελιδες που θα σου βγαλει πατας το σπιτακι που βρισκετε στη μεση της σελιδας και οριζεις ετσι ποια σελιδα θα ειναι η αρχικη.Εκτος και αν εννοεις κ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ)..........Στρατός Ξηράς, Διαβιβάσεις. ” Παρε μαζι σου και αυτο...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41158/
-
Magic WormHole
Μήνυμα@MarkosVL φιλε μου για σενα αυτο . facebook.com/oficialbancuribeton/videos/1923030734602281/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σαν να δρόσισε λίγο το πρωί m.youtube.com/watch?v=TX9oUYtiNoo
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από EGW4321: “σε εσένα θα το δει όμως απο μένα. ” Παράθεση από dimitra1417: “Καρφιιιιιιιιιι ” Καρφί δε θα τον έλεγα Άρτεμη Ματσα ίσως.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα άλλη μία καυτή ημέρα υπομονή m.youtube.com/watch?v=3o88FVY_bQY
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓια προσεξτε μην εχουμε τιποτα σεληνιασμους καλοκαιριατικα εχει κα ζεστη
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Γεια σας και πάλι..........μετά από ένα επιτυχημένο πέρασμα από ΩΡΛ είμαι πάλι μαζί σας.......με φάγανε αυτά τα κρύα τα νερά! ” Πας για κλαδεμα στις αμυγδαλ-ι-ες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα κα καλή εβδομάδα. Προσοχή στους σεληνιασμενους m.youtube.com/watch?v=H5MVmbnkYFU
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρες m.youtube.com/watch?v=J7-8sCLWwLk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Τον έφαγε το σύστημα αυτόνα, ήταν σούπερ αρχιδι-μεγκα τρολλ αυτός!!! ” Παλι αυτο το Τ9 κατι πρεπει να γινει, αλλα θες να γραψεις και αλλα γραφει
-
Ειρηνη καλη επιτυχια στο νεο νημα. Απο σειρες: Outlander ( Δραμα Ρομαντζο) Narcos (Eγκλημα) The strain ( Τρομου ) The blacklist (Eγκλημα) Breaking bad Sons of anarchy Τα δυο τελευταια "Breaking bad & Sons of anarchy" δεν τα εχω δει αλλα απ'οτι λεει ο γιος μου που τα εχει δει και διαβασα κριτικες ειναι παρα πολυ καλες σειρες αλλα που θα παει θα τις δω, μαλλον κατα το φθινοπωρο. Το "Νarcos"εχει να κανει με τη ζωη του Παμπλο Εσκομπαρ, το "Blacklist" εχει να κανει με εναν πρωην κυβερνητικο πρακτορα …
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο m.youtube.com/watch?v=129kuDCQtHs
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝα προσθέσω στο μαγκαζίνο του @spiderman3 και αυτό Βίντεο: Μοντέλα με μικροσκοπικά μπικίνι κολάζουν κόσμο - Tι θα δούμε στις παραλίες | Pronews
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Καλώς σας βρήκα..........! ” Βρε βρε βρε καλως τον να κι ας άργησε τέλος οι διακοπές τώρα αρκετά banια έκανες. Τωρα Μητσομ τι κάνουμε, εδώ σε θέλω.