Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα επειδή είχα καιρό να ασχοληθώ πως μπορώ να βάλω αρχική οθόνη?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν εννοεις για φωτογραφια διαλεγεις αυτη που θελεις -περισσοτερα-ορισμος ως ταπετσαρια-εφαρμογη και διαλεγεις τι θες .Αν θελεις απο το Nova να διαλεξεις αρχικη οθονη πατας το home button και στις σελιδες που θα σου βγαλει πατας το σπιτακι που βρισκετε στη μεση της σελιδας και οριζεις ετσι ποια σελιδα θα ειναι η αρχικη.Εκτος και αν εννοεις κ…

• Αν γινετε και πως μπορω να ακουω συνεχεια μουσικη απο το youtube και μετα αφου σβησει η οθονη, γιατι οταν σβηνει η οθονη σταματαει και η μουσικη.

• Magic WormHole

zanos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ)..........Στρατός Ξηράς, Διαβιβάσεις. ” Παρε μαζι σου και αυτο...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41158/

• Magic WormHole

Μήνυμα

@MarkosVL φιλε μου για σενα αυτο . facebook.com/oficialbancuribeton/videos/1923030734602281/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σαν να δρόσισε λίγο το πρωί m.youtube.com/watch?v=TX9oUYtiNoo

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από EGW4321: “σε εσένα θα το δει όμως απο μένα. ” Παράθεση από dimitra1417: “Καρφιιιιιιιιιι ” Καρφί δε θα τον έλεγα Άρτεμη Ματσα ίσως.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα άλλη μία καυτή ημέρα υπομονή m.youtube.com/watch?v=3o88FVY_bQY

• Magic WormHole

Μήνυμα

Για προσεξτε μην εχουμε τιποτα σεληνιασμους καλοκαιριατικα εχει κα ζεστη

• Αλλη μια σειρα που θυμηθηκα ειναι το Lucifer οπου ο Διαβολος εχει κατεβει στο LA εχει ανοιξει ενα club και βοηθαει μια αστυνομικο να εξιχνιασει τα εγκληματα της πολης ενω παραλληλα προσπαθει να την ριξει στο κρεβατι, πολυ ωραια και ευχαριστη σειρα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Γεια σας και πάλι..........μετά από ένα επιτυχημένο πέρασμα από ΩΡΛ είμαι πάλι μαζί σας.......με φάγανε αυτά τα κρύα τα νερά! ” Πας για κλαδεμα στις αμυγδαλ-ι-ες

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα κα καλή εβδομάδα. Προσοχή στους σεληνιασμενους m.youtube.com/watch?v=H5MVmbnkYFU

• Το "Crossbone" σειρά με τον Malkovich η ποια την σταμάτησαν λόγο ακριβής παραγωγής.

• Από γαλλικό κινηματογράφο : "Πάρτυ ηληθιων" και το "Θεέ μου τι σου κάναμε"

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρες m.youtube.com/watch?v=J7-8sCLWwLk

• @fog το "Dextet" δε ξέρω αλλά δεν μου κολλήσε από την αρχή όταν έδειχνε το star τα άλλα θα κάτσω να το δω

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Τον έφαγε το σύστημα αυτόνα, ήταν σούπερ αρχιδι-μεγκα τρολλ αυτός!!! ” Παλι αυτο το Τ9 κατι πρεπει να γινει, αλλα θες να γραψεις και αλλα γραφει

• Ειρηνη καλη επιτυχια στο νεο νημα. Απο σειρες: Outlander ( Δραμα Ρομαντζο) Narcos (Eγκλημα) The strain ( Τρομου ) The blacklist (Eγκλημα) Breaking bad Sons of anarchy Τα δυο τελευταια "Breaking bad & Sons of anarchy" δεν τα εχω δει αλλα απ'οτι λεει ο γιος μου που τα εχει δει και διαβασα κριτικες ειναι παρα πολυ καλες σειρες αλλα που θα παει θα τις δω, μαλλον κατα το φθινοπωρο. Το "Νarcos"εχει να κανει με τη ζωη του Παμπλο Εσκομπαρ, το "Blacklist" εχει να κανει με εναν πρωην κυβερνητικο πρακτορα …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο m.youtube.com/watch?v=129kuDCQtHs

• Magic WormHole

Μήνυμα

Να προσθέσω στο μαγκαζίνο του @spiderman3 και αυτό Βίντεο: Μοντέλα με μικροσκοπικά μπικίνι κολάζουν κόσμο - Tι θα δούμε στις παραλίες | Pronews

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Καλώς σας βρήκα..........! ” Βρε βρε βρε καλως τον να κι ας άργησε τέλος οι διακοπές τώρα αρκετά banια έκανες. Τωρα Μητσομ τι κάνουμε, εδώ σε θέλω.