Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 459.
-
Παράθεση από chief: “Κι εμένα μου λειτουργεί κανονικά. Αν δεν πιάσει αυτό που σου είπε ο cal πιο πάνω, δοκίμασε να πας ρυθμίσεις ---> εγκατεστημένες εφαρμογές, βρες το mi remote και πάτα εκκαθάριση δεδομένων ” @ndlns Το δοκίμασες αυτό?
-
Παράθεση από ndlns: “Σε kenzo με aroma stable, δεν μου δουλεύει το mi τηλεχειριστήριο. Βγάζει σφάλμα, ότι συσκευή και να βάλω. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί; Έχω κάνει επανεκκίνηση, αλλά τίποτα... ” Κι εμένα μου λειτουργεί κανονικά. Αν δεν πιάσει αυτό που σου είπε ο cal πιο πάνω, δοκίμασε να πας ρυθμίσεις ---> εγκατεστημένες εφαρμογές, βρες το mi remote και πάτα εκκαθάριση δεδομένων
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@spy123 Φαίνεται ξεκάθαρα, είναι για το hennessy. Το redmi note 3 δηλαδή με τον mediatek επεξεργαστή. Υ.Γ. Με πρόλαβε ο διαχειρηστής
-
@drivth Δοκίμασε να κάνεις format data από το TWRP @teobitoulas Η xtrv είναι ελληνική custom rom που φτιάχνουν τα παιδιά εδώ και είναι βασισμένη σε china source. Εννοείται ότι έχει Ελληνικά. Προσωπικά την προτιμώ από τις official γιατί βλέπω καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας και κυρίως ram στα κινητά μου. Έχει και πολλά άλλα καλούδια πέρα από αυτό. Βέβαια δοκίμασε κι εσύ ώστε να έχεις προσωπική άποψη
-
@tolis6146 Android 5 είναι και η καινούρια stable 9
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
chief - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΌπως σου είπε και ο Γιώργος πιο πάνω ίσως να μη χρειάζεται να βάλεις official developer για να ξεκλειδώσεις bootloader, ενδέχεται να ξεκλειδώνεις και με αυτή που έχεις τώρα. Ωστόσο, για να βάλεις την xtrv θα χρειαστείς factory reset οπότε θα χάσεις τα πάντα από το κινητό σου. Αν όμως απλά αποφασίσεις να ξεκλειδώσεις τώρα το bootloader και να βάλεις αργότερα την xtrv δε θα χάσεις τίποτα απλά και μόνο ξεκλειδώνοντας τον
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΔοκίμασε να περάσεις μια παλιότερη global stable μήπως είναι εκεί το πρόβλημα
-
@bairaktaris Αν αποθηκεύσεις τη rom σε μια κάρτα εξωτερική micro sd δε θα σου σβηστεί με τα wipes. Επίσης θα μπορούσες μετά τα wipes να ξανασυνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή όπως είναι σε TWRP και να ξαναπετάξεις τη rom χύμα μέσα στο κινητό.
-
Παράθεση από mpalanteros: “Κάτι δεν κάνω καλά μάλλον... ” Το δοκίμασες αυτό που σου είπα?
-
@mpalanteros Όπως σου λέει και ο gkalen θες factory reset γιατί είχες παλιά rom πριν πας στην xtrv, ωστόσο το πρόβλημα με τις ταπετσαρίες ίσως και να λύνεται αν πας ρυθμίσεις --> εγκατεστημένες εφαρμογές, βρεις την εφαρομγή καθημερινές ταπετσαρίες και πατήσεις διαγραφή δεδομένων (ή εκαθάρριση δεδομένων. δε θυμάμαι πως το γράφει).
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΕίπε ότι θα το έδινε σε συγγενικό του πρόσωπο γι αυτό πρότεινα format data ώστε να διαγραφούν τα πάντα. Μετά το συνδέει με το pc πετάει την ελληνική rom που θέλει μέσα στη συσκευή και την φλασάρει. Όταν ανοίξει με το καλό διαγράφει το δικό του λογαριασμό και βάζει τον καινούριο
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαOύτε ο bootloader κλειδώνει, ούτε το TWRP χάνεται. Βέβαια ακόμα και να χαθεί, που αποκλείεται, το ξαναπερνάς μέσω adb
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΜπορείς να κάνεις format data
-
Παράθεση από StamRevan: “4) Απαιτείται να έχω unlocked bootloader? 1) Βαζω το .zip στο κινητό και το κανω εγκατασταση απο τον updater η χρειαζεται Factory Reset και flash απο το recovery? 2) Θα λαμβανω μετα με OTA updates τις επόμενες Stable Versions? 3) Θα εχω rooted συσκευή με Stable Rom, απλα με flash του SuperSu απο το TWRP? ” 4) Πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader για να περάσεις την ελληνική, εκτός και αν έχεις ήδη ξεκλείδωτο με official τρόπο, πράγμα που θα το διαπιστώσεις με ένα έλεγχο 1)δ…
-
περίεργο δε δοκιμάζεις να εγκαταστήσεις πάλι το TWRP μέσω adb? Βάλε το τελευταίο που θα βρεις μέσα στη rom που θες να περάσεις.
-
Με κρατημένα volume up + volume down ταυτόχρονα, όταν πατάς το power button σου κάνει πάλι επανεκκίνηση?
-
@akis112 Κλείσε το κινητό και δοκίμασε ταυτόχρονα πατημένα volume up + volume down και το power button
-
@akis112 Στο μενού που σου βγάζει το power button αν πατήσεις recovery τι κάνει? σου κάνει επανεκκίνηση το κινητό και δε μπαίνει TWRP?