Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
Περασμα rom
ΜήνυμαΑ,μαλιστα...και μια τελευταια χαρη,ποιο ειναι το τελευταιο twrp για την συσκευη μου και πως θα το περασω;Και παλι χιλια ευχαριστω για τις βοηθειες!!!
-
Περασμα rom
ΜήνυμαΟποτε αν καταλαβαινω καλα,κανω factory reset απο twrp και περναω την καινουρια rom ως σσυνηθως χωρις καποια αλλη διαδικασια...Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και καλη συνεχεια στο εξαιρετικο εργο σας!!!!
-
Περασμα rom
ΜήνυμαΕυχαριστω για την απαντηση.Απλα να ενημερωσω οτι εχω το mi 5s plus οχι το mi 5s.
-
Περασμα rom
ΜήνυμαΜηπως υπαρχει καμια απαντηση;Ευχαριστω.
-
Περασμα rom
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63579/
-
Περασμα rom
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολους.Θα ηθελα τα φωτα σας.Εχω περασμενη την 8.10.18 beta και επειδη εχω μεινει πισω θα ηθελα να περασω την τελευταια που εχει βγει αλλα επειδη διαβαζω για αλλαγες στις πηγες των rom δεν ξερω την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω.Οποια βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη.Ευχαριστω.
-
Στο natrium μου με την 8.8.2 μέχρι στιγμής όλα καλά...Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την εξαιρετική δουλειά τους!!!
-
Καλη τύχη σε όλους!!!
-
Παράθεση από akisjes: “Σου το ξαναλέω, θα εβαζα την τελευταία stable.Πρεπει να κάνεις όλα τα wipes να τα σβήσεις όλα και από την αρχή να στήσεις το κινητό με την νέα Ρομ.Για περισσότερα πήγαινε στο tread με τις stable.Τωρα εάν θες να μείνεις με beta πάλι πολύ πίσω είσαι οπότε το format data δεν το γλυτώνεις ” Αχαχαχα!!!Οκ φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ!Καλό βράδυ και καλή συνεχεια!!!
-
Οκ!Ποια μου προτείνεις αν είναι και πως χρειάζεται να την περάσω;(Επειδή είμαι με xtrv το λέω...)Σε ευχαριστώ πολύ!
-
Παράθεση από akisjes: “Εδω και 2 εβδομάδες που δώσανε Ρομ σε miui 10 σε mi5splus δεν συνοδεύτηκε και με αλλαγή έκδοσης android.Κοίτα εάν δεν αλλάζεις έκδοση android από μόνη της η μετάβαση από 9 σε miui 10 δεν δημιουργεί θέμα οπότε δεν θέλει format data μόνο με τα wipes και όλα μια χαρά . Εννοείται ότι έχω natrium και έχω την τελευταία αrωma . Κοίτα όμως εγώ βάζω κάθε εβδομάδα και καινούργια Ρομ.Εαν είσαι πολλές Ρομ πίσω ενδεχομένως να χρειάζεται και format data(εάν αλλάζεις έκδοση android είναι…
-
Παράθεση από akisjes: “Παράθεση από Lookasgti: “Καλησπερα σε ολους!Μηπως εχει δοκιμασει κανενας να περασει την MIUI 10 σε Mi 5s plus;Και αν ναι πως;Εχω περασμενη την XTRV 7.9.7 και εχω περασμενο twrp και root.Ευχαριστω!!! ” Τι εννοείς πως την περνάμε???? Όπως περνάμε όλες τις ρομ ” Λεω πως την περναμε διοτι η Miui 10 και η Miui 9 που εχω ειναι βασισμενες σε διαφορετικη εκδοση android οποτε μηπως χρειαζεται να κανω κατι διαφορετικο(ειναι η πρωτη φορα που θα επιχειρησω κατι τετοιο ως νεος κατοχος …
-
Καλησπερα σε ολους!Μηπως εχει δοκιμασει κανενας να περασει την MIUI 10 σε Mi 5s plus;Και αν ναι πως;Εχω περασμενη την XTRV 7.9.7 και εχω περασμενο twrp και root.Ευχαριστω!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
LETV X910 LE MAX PRO Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 6.33 Inch 2K Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Flash την 7.1.6.0 stable multi xiaomi.eu (με ελληνικά και root) μέχρι το ξεκλείδωμα του bootloader
Μήνυμαεννοειται θα επανελθω για να περιγραψω εντυπωσεις.ενα μονο πραγμα που ανακαλυψα:στο viber ακουω τον συνομιλητη μου αλλα αυτος δεν με ακουει...το ψαχνω βεβαια στο google...ειδομεν!!!
-
Flash την 7.1.6.0 stable multi xiaomi.eu (με ελληνικά και root) μέχρι το ξεκλείδωμα του bootloader
ΜήνυμαΤελος καλο ολα καλα!!!Περαστηκε με επιτυχια!Τελικα ηθελε να εχω περασμενο και το miuisuite...Ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον και τις απαντησεις ολων στο φορουμ.Παρεπιπτοντως η rom ειναι πολυ καλη!!!Ακομη δεν την εχω λειτουργησει πολυ(τωρα την εβαλα...)αλλα απο σημα wi-fi,φωτογραφικη και γενικα η λειτουργια του κινητου ειναι ομαλη.αν παρατηρησω κατι θα το αναφερω.
-
ΜήνυμαΒεβαιως και σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου.Στα του προβληματος μου τωρα:το κινητο ειναι κλειστο και αφου πατησω την ενταση μειον και συνδεσω το usb.Αν εννοεις τους drivers του προγραμματος,ναι παταω εγκατασταση αγνοωντας το μηνυμα.πηγαινω στον φακελο και τρεχω το αρχειο flash tool.exe.επιλεγω αυτα που λες και ξετικαρω εννοειται το preloader.Η rom του κινητου ειναι η:MIUI 7.0 Stable 7.0.22.0(LHNCNCJ) και μου ζηταει να περασω την 7.1.8.0.LHNCNCK.Ευχαριστω πολυ και παλι.