Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 122.

• Δεν έχω άδεια αλλά θα κάνω αίτηση,αν μείνω εντελώς στοκ με κλειδωμένο bootloader υπάρχει πρόβλημα; θέλω να δώσω την συσκευή στο μέλλον στη γυναίκα, νομίζω τα xiaomi παίρνουν update για πολύ καιρό μετά Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οπότε θα τσεκαρω και το lock; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Vaggelis74 - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από Vaggelis74: “Θα κλειδώσει και ο bootloader αυτόματα; ” Οταν περάσεις με miflash την fastboot μη διαλέξεις κάτω δεξιά στο miflash το κλείδωμα...” Μα θέλω να κλειδώσει γιατί είχε ξεκλειδώσει από άλλον, έτσι μου είπαν τα παιδιά Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από Vaggelis74: “Ok παιδιά ευχαριστώ δεν θα κάνω καμιά βλακεία ” Μετα θα είναι και καθαρό από όλα όσα πέρασε... Του κουτιού!!!” Θα κλειδώσει και ο bootloader αυτόματα; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ok παιδιά ευχαριστώ δεν θα κάνω καμιά βλακεία θα σας ακούσω φυσικά γι'αυτό ρώτησα άλλωστε,σας ευχαριστώ και συγνώμη για την ταλαιπωρία Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εδώ λέει ότι γίνεται με ένα ακόμα αρχείο ξέρει κανείς τι παίζει; youtu.be/ObQZs-Xs_xU Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Εγω πιστεύω θα περάσει... Κ για τον ... πονόδοντο ακόμα κάνει το format data!! :lol:” Θέλει να αλλάξω TWRP η είναι οκ η 3.2.1 μπορείς να δώσεις λινκ με την δική μας stable Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι ρε παιδιά αν κάνω format data δεν θα περάσει Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν μπορώ να βάλω την δική μας μέσω twrp;θα μπρικαρει; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ξεκλειδωτω το πήρα με twrp Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ο σωστός τρόπος είναι να περάσεις με miflash fastboot rom official και κατόπιν εκ νέου twrp και ελληνική xtrv.” Αφού έχω TWRP γιατί; πολύ δύσκολα μου φαίνονται ρε παιδιά στα xiaomi Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικά άκυρο δεν μπορεί ο φίλος μου να το γυρίσει σε στοκ,πώς μπορώ να βάλω πάλι την δική μας ελληνική ρομ έχω TWRP 3.2.1 επίσημη και είμαι σε Los 15.1 Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από linuxilakis: “Ναι δουλεύει κανονικά χωρίς κάτι άλλο. Διότι το τηλέφωνο μας έχει ενεργοποιημένο το api2 από default Sent from my 2013023 using Tapatalk” Ωραία φίλε ευχαριστώ, λέω να περάσω την τελευταία global stable, είναι καλή επιλογή θα έχει updates; επειδή είναι και λίγο παλιά η συσκευή Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Μόνο με fastboot rom και miflash tool θα είσαι σίγουρος ότι θα γυρίσεις με τον πιο ασφαλή τρόπο.. Στις επιλογές θα βάλεις flash all & lock.. Εκτός απο το sighn out που κάνεις απο το mi account θα πρέπει να μπεις στο i.mi.com και να την αφαιρέσεις και απο εκεί .” Ευχαριστώ φίλε μου, βρήκα έναν φίλο μου που έχει εμπειρία από xiaomi και θα το κάνω σήμερα,η κάμερα είναι της Google δουλεύει με κλειδωμένο bootloader και χωρίς root δηλαδή σε στοκ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρη…

• Παράθεση από kxt: “Μήπως πρέπει και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να το αφαιρέσει από τις συσκευές του; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πώς γίνεται αυτό; έκανε διαγραφή του account από την συσκευή, πρέπει να κάνει κάτι ακόμα; παιδιά έβαλα Los 15.1 θέλω να γυρίσω πίσω σε στοκ global rom και να κλειδώσω bootloader είναι εύκολο; υπάρχει κίνδυνος brik; πρώτη φορά με συσκευή της xiaomi και έχω χαθεί συγνώμη που σας πριζω, θέλω να ξεκλειδώσω με τον σωστό τρόπο που είπατε Στάλθηκε από τ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Πάμε από την αρχή Αν το αφήσεις έτσι και γίνει το οτιδήποτε με αποτέλεσμα να κλειδώσει ο bootloader, ο μόνος τρόπος για επαναφορά είναι με άνοιγμα πλάτης και test point. Ομοίως για να ξεκλειδώσεις εκ νέου θα πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον 3 μέρες. Αν περάσεις τώρα official, κλειδώσεις και ξεκλειδώσεις με το δικό σου λογαριασμό δεν θα έχεις όλα τα παραπάνω :)” Φίλε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου πρώτα,το άνοιγμα πλάτης και το test point δεν το κατάλαβα;για το ξεκλεί…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Από θέμα λογαριασμού όχι όχι, δεν θα έχεις πρόβλημα. Από θέμα ξεκλειδώματος, ναι, μπορεί να έχεις πρόβλημα :/” Ξεκλειδωμενο είναι γιατί να έχω θέμα; εννοείς αν μορικαρει και χρειαστεί να ξεκλειδώσω; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά τώρα ένας φίλος με ενημέρωσε ότι επειδή έκανε διαγραφή ο προηγούμενος το miui account και έχω κάνει σύνδεση εγώ με το δικό μου καινούριο account και το δέχτηκε ότι δεν θα έχω πρόβλημα ισχύει; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ παιδιά, είμαι από Θεσσαλονίκη δυτικά Εύοσμο, οποίος μπορεί να βοηθήσει κερνάω καφεδάκι Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και πως θα το κάνω παιδιά; θέλει pc φοβάμαι μην το κάνω μπρικ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk