Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 113.

• Την τελευταία 8αρα έχω xtrv stable απλά θέλω να περάσω την πιο απλοποιημένη άρομα μόνο με το ντολμπι ατμος. Απλά δεν θέλω να γίνει καμία πατάτα και δεν γίνει καλά η εγκατάσταση. Βέβαια κάποια στιγμή που θα βρω χρόνο θα κάνω και factory reset Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά έχω το kenzo και θέλω να ρωτήσω. Για να περάσω την aroma stable 9 όταν βγει πρέπει να κάνω fr η με τα απλά wipes? Θέλω να μην περάσω κάποιες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιω. Θα μου επηρεάσει καθόλου τη συνολική λειτουργία της Ρόμ? Εννοώ μήπως δεν κάτσει καλα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• το να του βαλω χερι δύσκολο γιατι δεν θέλω να χασω την εγγυηση. Θα το παρακολουθήσω και βλέπουμε τοτε.Ευχαριστω για τις απαντησεις

• παιδιά καλησπέρα. Έχω το παραπάνω κινητό και σημέρα διαπίστωσα ότι πάνω απο εκει που μπαίνει η σιμ το αλουμίνιο έχει κάνει μια καμπίλη. Επίσης στο πάνω μέρος εκει που τελειώνει η ένωση η άκρη εχει βγει λίγο σα να έχει ξεκολλήσει. Επίσης το κάτω μερος με την οθόνη έχει ενα μικρό κενό. Και το τελευταιο πρόβλημα είναι ότι σημερα που εμφανηστηκε και μια κιτρινη κοιλίδα πανω αριστερα εκει που έχουν γίνει αυτες οι αλλοιώσεις. Εχει παρατηρησει καποιος κάτι παρόμοιο? υπάρχει περίπτωση να αρχίζει να φουσ…

• προς τους developer.Το θέμα που είχαν τα kenzo με τον αισθητήρα εγγυτητας ξέρουμε αν περιλαμβάνεται στα fixes στη stable miui 9?

• αλλαγη xtrv σε global redmi 3 ido

cal - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

όλα καλά σε ευχαριστώ πολύ

• αλλαγη xtrv σε global redmi 3 ido

cal - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα redmi 3 με την τελευταία xtrv stable και θέλω να του βάλω την τελευταία global για να το πουλήσω. Μπορεί να μου πει κάποιος τα βήματα γιατί δεν θέλω να κάνω καμια πατάτα.

• Υπάρχει περίπτωση να κλειδώσει ο bootloader? Με twrp δεν γίνεται? Στάλθηκε από το Calltab2GB10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χωρίς miflash δε γίνεται? Στάλθηκε από το Calltab2GB10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά έχω ένα redmi 3 ido και θέλω από xtrv 8.2.2 που έχει να του βάλω την global stable εκτός από factory reset θα πρέπει να προσέξω κάτι αλλο,? Στάλθηκε από το Calltab2GB10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το έκανα αλλά μου βγάζει calibration fail Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το έχω δοκιμάσει αλλά μου βγάζει calibration fail Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με τον αισθητήρα εγγύτητας έχει κανένας θέμα στο kenzo γιατί εμένα τρώει κάτι σκαλωματα όταν μιλάω στο τηλέφωνο και δεν ανοίγει η οθόνη ώστε να κλείσω την κλιση και μένει μαύρη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

cal - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από manousakas: “Την περασα και εγω στο kenzo .... Ολα καλα εκτος απο κατι ψιλα... Εχασα ενα widget που εδειχνε ωρα και καιρο διπλα διπλα..αλλα μικρο το κακο. Μου βγαζει συνεχεια αυτο που λεει ''μην καλυπτετε την πορτοκαλι περιοχη της οθονης κτλ. και κολλαει εκει και δεν φευγει αν δεν πατησω volume up και back... Ειναι καμια ρυθμιση που πρεπει να κανω??? Παρολα αυτα ...η δουλεια που γινεται απο εσας απαιχτη οπως παντα... :hail:” Αυτό με την πορτοκαλί περιοχή και μένα μου το έβγαζε και α…

• Παιδιά στο kenzo μου έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές ενώ έχω φουλ σήμα h+ πάω να συνδεθώ στο ιντερνέτ πχ στην εφαρμογή του fb lite αλλά και στη σελίδα του fb από τον πλοηγό και δεν συνδέεται ακόμα.α και με επανεκκίνηση και μετά από αρκετές προσπάθειες μπαίνει. Το θέμα είναι ότι αυτό μου το κάνει ακόμα και μετά από wipe cache και dalvic.Και το ίδιο πρόβλημα το παρατηρώ και στην εφαρμογή του instagram. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο? Στην 8.2.1 έκδοση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Vasilis Karvountzis: “Καλησπέρα, έχω περάσει στο mi max 2/16gb της κοπέλας μου, την ελληνική stable rom. Καθημερινά και πολλές φορές, της κλείνουν οι εφαρμογές στα καλά καθούμενα, Facebook, Facebook messenger, Chrome... Μονο το viber που το έχω "κλειδώσει" με το λουκέτο στις πρόσφατες εφαρμογές δεν το κάνει. Επιτρέπεται να το κάνει αυτό; Ακόμα και παιχνίδια που παίζει της κλείνουν ξαφνικά Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Φίλε είχα ακριβώς το ίδιο προβλημα σε redm…

• Παιδιά έχω ένα θεματάκι. Όταν έκανα βελτιστοποίηση στο redmi note 3 pro μου πατησα να σταματήσουν να ανοίγουν κάποιες εφαρμογές μέσα από άλλες και τώρα δεν μπορώ να ανοίξω λινκ μέσα από fb και tapatalk. Ξέρετε πως μπορώ να το ξαναενεργοποιησω? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από scarbodyman: “Παράθεση από cal: “Παιδιά ένα bug που έχω παρατήσει στην τελευταία xtrv στο kenzo είναι ότι όταν έχω ενεργοποιήμενη τη λειτουργία για να αποφεύγονται οι ατυχείς κλίσεις στην τσέπη και ξεκλειδώνω το κινητό και πάω να κατεβάσω τις ειδοποιήσεις μου εμφανίζει την προειδοποίηση να μην καλύπτω την πορτοκαλί περιοχή του κινητού που είναι οι αισθητήρας εγγύτητας. Επίσης άλλο ένα bug που έχω παρατήσει είναι ότι αν κρατήσω πατημένο το home butoon κολλάει το κινητό και θα πρέπει …

• Παιδιά ένα bug που έχω παρατήσει στην τελευταία xtrv στο kenzo είναι ότι όταν έχω ενεργοποιήμενη τη λειτουργία για να αποφεύγονται οι ατυχείς κλίσεις στην τσέπη και ξεκλειδώνω το κινητό και πάω να κατεβάσω τις ειδοποιήσεις μου εμφανίζει την προειδοποίηση να μην καλύπτω την πορτοκαλί περιοχή του κινητού που είναι οι αισθητήρας εγγύτητας. Επίσης άλλο ένα bug που έχω παρατήσει είναι ότι αν κρατήσω πατημένο το home butoon κολλάει το κινητό και θα πρέπει να πατήσω το πίσω για να ξεκολλήσει. Τα έχει π…

• Παιδιά αυτό με το ιντερνέτ απλά φτιάχνεται εσείς το apn και το αποθηκεύεται και λύνεται το θεμα. Μου το έκανε και μένα στο kenzo και το έφτιαξα έτσι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk