Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από mavros.ofis: “μετα γιατι ζηταει μονο κωδικο και οχι mi acount username? ” Αυτή η συσκευή είναι για λόγους ασφαλείας συνδεδεμένη με το δικό σου account. Δεν μπορεί να μπει άλλος με το δικό του account. Πρέπει να γίνει πρώτα αποσύνδεση μέσα από τις ρυθμίσεις αφού βάλεις password.
-
-
-
Ανοιχτό πως το βλέπει;
-
Ενεργοποίησε τη συσκευή σου και πήγαινε λίγο στη διαχείριση συσκευών να μου πεις πως το βλέπεις.
-
Ξεκλείδωτος bootloader
Μήνυμα@Nikos Papadopoulos καταρχάς καλορίζικο. Εδώ συζητάμε γι' αυτό το θέμα. Για να έχει global rom η china version συσκευή σου ο bootloader είναι ξεκλείδωτος με κάποιο άγνωστο account. Η πρώτη δουλειά που θα πρέπει να κάνουμε σ' αυτήν την περίπτωσή είναι να διαπιστώσουμε ότι όντως είναι ξεκλείδωτος ο bootloader για να προχωρήσουμε στη συνέχεια σε κλείδωμα του με κινέζικη Ρομ. Αφού γίνει αυτό πρέπει να ξεκλειδώσεις με το δικό σου account ακόμα και αν είσαι απ' αυτούς που δεν πειράζουν τη συσκευή τους…
-
@mavros.ofis πήγαινε στη διαχείριση συσκευών και πες μου πως βλέπεις τη συσκευή. Με θαυμαστικό;
-
-
-
-
Παράθεση από derveni: “@jpastos Δεν γνωρίζω εγώ ανέλαβα από την στιγμή του brick και μετά είναι φίλος μου affiliate στο Facebook τώρα πως την πάτησε, μάλλον από την υπερβολική σιγουριά του. ” Καλησπέρα και από μένα. Επειδή γράφεις πάνω ότι μπρίκαρε μετά από αναβάθμιση. Εννοείς ΟΤΑ; Μήπως πήγε να το κλειδώσει με global από την υπερβολική σιγουριά του;
-
@kara_bill αφού είναι official θα παίρνει κανονικά αναβαθμίσεις.
-
Καλορίζικο @trifos. Υπομονή. Έτσι ακριβώς. Η ζελατίνα μπαίνει για πλάκα.
-
@kara_bill είσαι πιο ασφαλής με την official china stable rom. Από εκεί και πέρα αν επιλέξεις να ξεκλειδώσεις με δικό σου account και να περάσεις global πρέπει να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ενημέρωση των updates και να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τις αναβαθμίσεις που θα κάνεις. Αλλά μετά τα τελευταία νέα μάλλον σε κινέζικη θα πάμε όλοι.