Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 82.
-
@gthom Ακολούθησα τον οδηγό Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020) δεν έχω κάποιο θέμα
-
Γεια σας. Σε redmi note 7 από stable 11.0.1 έβαλα την 20.5.21 Ολα καλά Σας ευχαριστώ.
-
Changelog της Miui 20.5.21 ROM (Developer MIUI 12 ROM) - News from Xiaomi Miui Hellas
-
Γεια σας. Συγνώμη αν είμαι εκτός θέματος Γιατί οι αναβαθμίσεις του redmi note 7 (lavender) είναι ξεχωριστά, τώρα π.χ. είναι 20.5.13 ενώ όλες τις άλλες είναι 20.5.14 και πιο παλιά ήταν για το rn7 20.4.27 και οι υπόλοιπες 20.4.30 Σας ευχαριστώ.
-
Γεια σας σε redmi note 7 έκανα αντικατάσταση από developer 20.4.27 σε stable 11.0.1 όλα καλά Σας ευχαριστώ
-
Γεια σας για redmi note 7 κατεβάζω για το redmi note7 pro ή θα ανεβάσετε άλλη ?
-
Γεια σας σε redmi note 7 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67342/ βγάζει σφάλμα στην εκκαθάριση και έχω μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία από την προηγούμενη έκδοση
-
Γεια σας. Σε redmi note 7 όλα καλά Σας ευχαριστώ
-
καλό μήνα σε redmi note 7 νομίζω ότι έχει την καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Συγνώμη για την καθυστέρηση... Μόλις είδαμε ότι από κάποιο BUG σταμάτησε να μας στέλνει το Paypal τις πληρωμές που έχουν γίνει ώστε να ανανεωθούν αυτόματα οι συνδρομές... Δώσαμε πριν από λίγο την εντολή να γίνει και πάλι η αποστολή από το Paypal, και σε λίγα λεπτά θα πρέπει να είναι όλα οκ ... Ευχαριστούμε για την υποστήριξη ” Παρακαλώ Με την ευκαιρία δεν μου ήρθε e-mail πριν λήξη η συνδρομή μου έστειλα μήνυμα εχτές από την επικοινωνία του φόρουμ και δεν απαντήθηκε (μάλλο…
-
Καλησπέρα και καλό μήνα. Παρακαλώ κοιτάξτε την ανανέωση της vip συνδρομής μου 28/4/2020 1Y133799VS821541N Σας ευχαριστώ, Καλή συνέχεια να έχετε
-
δεν την έπαιρνε από adb όποτε περίμενα για να σας ρωτήσω
-
Παράθεση από geoanto555: “Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Πλέον η ρομ δεν έχει το αρχείο που επηρέαζε. Αν κάποιος έχει βαλει την 20.3.5 κ δεν έχει περάσει το km4 θα έχει πρόβλημα . ” καλημέρα κάνω την εγκατάσταση της νέας rom πάλι από twrp σωστά ? το αρχείο km4 θα το περάσω ? ευχαριστω
-
ναι την καρτα sd
-
Παράθεση από geoanto555: “Την 20.3.5 την είχες πέρασει η έκανες μετάβαση από πιο παλιά; ” Με OTA από την 20.3.12
-
Παράθεση από geoanto555: “εχεις κάνει την διαδικασία με το km4.mbn?Μπήκες ξανά σε twrp? ” Όχι δεν την είχα κάνει. Μόνο το νέο twrp που είχατε ανεβάσει του έβαλα (twrp_lavender_3.3.1_07-03-2020}
-
Γεια σας. Σε redmi note 7 δείχνουν όλα να δουλεύουν καλά. Σας ευχαριστώ.
-
Γεια σας. Σε redmi note 7 όλα καλά. Σας ευχαριστώ.
-
Παράθεση από jvalas: “ Δηλαδή σχετικά με το VoWiFi εισε σε airplane mode, συνδεμένος σε WIFI, και μπορείς να κάνεις κλήσεις ? ” ναι