Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 304.

• XiaomiΜΑΝΙΑ

PRESEUS - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από PERSEUS: “Έπεσε και δεύτερη παραγγελία σε προιόντα xiaomi σήμερα ξανά απο geekbying όπου έμεινα ευχαριστημένος απο την αγορά του MI5.Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα έχω στην κατοχή μου ένα original xiaomi powerbank 10.000 mAh,ένα xiaomi bluetooth και original xiaomi piston basic ακουστικά.Όλα μαζί στοίχισαν 38,28 euro(including shipping insurance 1,86 euro).Είμαι σίγουρος οτι θα μείνω απόλυτα ικανοποιημένος.. ” Έχουν φέρει στο geekbuying την 2η έκδοση των 1000…

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Μήνυμα

Έπεσε και δεύτερη παραγγελία σε προιόντα xiaomi σήμερα ξανά απο geekbying όπου έμεινα ευχαριστημένος απο την αγορά του MI5.Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα έχω στην κατοχή μου ένα original xiaomi powerbank 10.000 mAh,ένα xiaomi bluetooth και original xiaomi piston basic ακουστικά.Όλα μαζί στοίχισαν 38,28 euro(including shipping insurance 1,86 euro).Είμαι σίγουρος οτι θα μείνω απόλυτα ικανοποιημένος..

• Καλώς σας βρήκα παιδιά!!Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

• Xαιρετώ και απο δώ την υπέροχη κοινότητα!Γιώργος 38 ετών,κάτοικος Λάρισας(Καστοριά η καταγωγή).Παντρεμένος με μια μικρή κορούλα.. .Δουλεύω στην Πολεμική αεροπορία.Στον κόσμο των smartphones μπήκα με το htc desire οπου του είχα βάλει οτι ROM είχε βγεί γι'αυτό!Μετά πέρασα στo iphone 4s οπού και άραξα για σχεδόν 3,5 χρόνια.Πρόσφατα κάτοχος του xiaomi MI5 οπού με την βοήθεια της κοινότητας ξεκλείδωσα bootloader και δέχτηκα κάθε βοήθεια που χρειάστηκα.Τώρα έχω βάλει στο ματι για αγορές xiaomi piston …

• Φίλε μου πρίν λίγες μέρες είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα!Έχω κι εγώ το MI5 prime 3/64 και μου ήρθε με global stable όπως και εσένα.Η λύση που μου δόθηκε απο τους έμπειρους εδώ είναι αυτή που σου λένε και πιο πάνω.κάνω copy paste τι μου έγραψε ο iAmLiakos Αυτά που θα σου πω θα τα κάνεις ΜΟΝΟ απο το κινητό σου και δε θα ακουμπήσεις pc: Κατεβάζεις αυτήν απο εδώ -> MIUI ROM for Xiaomi Mi 5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum (με τα πράσινα γράμματα και συγκεκριμένα το αρχείο θα γρά…

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από PERSEUS: “ ” Εγχειρίδιο θα βρεις εδώΓενικό Εγχειρίδιο Χρήσης Xiaomi Smartphone - MIUI (User Guide) - Αγγλικά ” Ευχαριστώ πολύ!

• Παράθεση από maddoctor: “@PERSEUS σε όλα τα xiaomi θα βρεις ένα εγχειρίδιο στα κινέζικα μόνο. Δεν προβλέπεται κανονικά διάθεση εκτός κίνας και γι'αυτό δεν υπάρχει εγχειρίδιο σε άλλη γλώσσα. ” Πέρασε και αυτό απο το μυαλό μου,ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.. .

• - Την επωνυμία της επιχείρησης:geekbying - Την Διεύθυνσή της (URL):geekbying.com - Tι ακριβώς αγοράσατε:xiaomi MI5 3/64 - Την ημερομηνία αγοράς:9-9-2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε:32 Μέρες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):Ηρθε με global stable και κλειδωμένο bootloader.Δεν χρειάστηκα κάτι και με την βοήθεια της εδώ κοινότητας έκανα τα υπόλοιπα που ήθελα. - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά):Θα έκαν…

• xiaomi redmi pro ή xiaomi mi5?

Μήνυμα

έκανα για καλό και για κακό τον έλεγχο ξανά forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21035/

Μήνυμα

Μια χαρά την βλέπω την Global dev.Δεν βλέπω να ξαναγυρνάω στην stable αν δεν έχω προβλήματα πάσης φύσεως.Αν αποφασίσω για Ελληνική θα δώ πλέον τους οδηγούς και θα ζητήσω την απαραίτητη βοήθεια.Ευχαριστώ πολύ!

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21034/ EΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!είδα φώς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Καλό είναι να μην επαναφέρεις τις εφαρμογές με backup γιατί πας απο stable σε dev. Ειδικά αν είναι λίγες, στήστο απο την αρχή. Πολύ καλά τα νέα λοιπόν. Μετά θα προχωρήσεις σε ξεκλείδωμα και πέρασμα της ελληνικής εαν θέλεις. ” ελπίζω να ξεκλειδώσω αυτή τη φορά.οκ δεν χρειάζεται να επαναφέρω τίποτα ουτως η άλλως.Λογικά global stable θα ξαναπεράσω αν δεν μείνω στην dev για αρχή.Με τον ίδιο τρόπο που μου είπες να ξαναπεράσω ελληνική ή global stable μετά?ή να την κατεβάσω στο…

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Οκ τότε προχώρα.Τις επαφές μπορεις να τις κάνεις και Export -> vcf αρχείο απο την εφαρμογή Contacts και να τις έχεις και άμεσα .. ” το έκανα και αυτό.. .

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Να κάνεις backup τι? Εχεις βάλει κάτι στην συσκευή? ” επαφές και 2-3 εφαρμογές.κλαιν δηλαδή!τις επαφές τις βρίσκω άμεσα απο micloud.ευκαιρία να το μάθω κιόλας ήταν.βάζω global dev πλέον και θα δοκιμάσω μετά ξεκλείδωμα του bootloader.δούλεψε ο τρόπος αυτός απο οτι φαίνεται.Μετά απο 4 σχεδόν χρόνια IOS χρειάζομαι εξοικείωση....

Μήνυμα

ενημερωτικά για αρχή,κάνει κανονικά flash την global dev με τον τρόπο αυτό!!Αλλα πριν το προχωρήσω πως κανω backup? edit:Οκ το βρήκα μόνος μου χαχα.

Μήνυμα

έμπλεξα με όλα αυτά και ξέχασα να σας πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ για το τεράστιο ενδιαφέρον σας!!Εγώ οκ είμαι και με την Global stable,αυτήν ήθελα να βάλω για αρχή ούτως η άλλως.Θέλω να ξεκλειδώσω όμως τον bootloader και να μάθω και τα υπόλοιπα όπως να φλασαρω ROM.Το κινητό είναι πραγματικά υπέροχο!!!Θέλω να λύσω απλώς αυτά τα θέματα και να ρολάρει το πράγμα μετα..:):)

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Αυτά που θα σου πω θα τα κάνεις ΜΟΝΟ απο το κινητό σου και δε θα ακουμπήσεις pc: Κατεβάζεις αυτήν απο εδώ -> MIUI ROM for Xiaomi Mi 5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum (με τα πράσινα γράμματα και συγκεκριμένα το αρχείο θα γράφει " miui_MI5Global_6.10.13_da78c1e6a1_6.0.zip " ) Δεν την μετονομάζεις αλλά την περνάς όπως είναι στον φάκελο "downloaded_rom" που θα βρείς μεσα στη συσκευή. Δοκιμάζεις να φλασάρεις μέσω του updater(choose update package) ενώ είσαι συνδ…

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “δηλαδή έχεις κατεβασμένο μέσα στο κινητό το zip της developer που ενδιαφέρεσαι, πας updater-->choose update package--> το σβουντουράς και δεν????? Παράθεση από PERSEUS: “κατέβασα και την china dev ακολούθησα και τον οδηγό του spiderman αλλά αυτό που λαμβάνω είναι το εξής H ουσία είναι οτι αυτή την στιγμή ούτε bootloader μπορώ να ξεκλειδώσω ούτε να περάσω άλλη ROM μέσω του updater. ” Παράθεση από PERSEUS: “Ναι αλλά εγώ είμαι με global stable rom.έτσι ήρθε το τηλέφωνο.και δε…

Μήνυμα

Παράθεση από Kataras: “Off/On usb debugging ξανά σε fastboot mode κ πέρασε το 50% σε 2 συσκευές το ίδιο θέμα κ μόλις έκανα αυτό ξεκλειδώσε...τώρα στην περίπτωση σου μπορεί να έφαγε σκαλωμα ο σέρβερ ή από τις πολλές προσπάθειες που έχεις κάνει για unlock να κόλλησε... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι αλλά εγώ είμαι με global stable rom.έτσι ήρθε το τηλέφωνο.και δεν μπορώ να περάσω άλλη μέσω του updater για να ξαναπροσπαθήσω