Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 304.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
GEARBEST-REGISTERED-NL POST.....Το τρίγωνο του ΠΕΡΙΜΕΕΕΕΕΕΝΕΕΕΕ...χαλαρά....ΕΛΤΑ.....κλπ κλπ κλπ.... !Εχω 2 παραγγελίες απο 2/10 με άφιξη Ελλάδα 24/10.Περιμέεεεεεεενω...περιμέεεεενωωωωω!!Καλά Χριστούγεννα είπαμε?Δεν είπαμε... .Να το βράσω και το priority τους μαζί με τα ΕΛΤΑ βεβαίως βεβαίως!!!Δεν μπορώ βρε παιδιά να διανοηθώ οτι υπάρχει άνθρωπος που για παραγγελία 30 και 40 ευρώ έχει την υπομονή να περιμένει 2 μήνες να παραλάβει.30 το πολύ!Yγεία πάνω απο όλα παιδιά!!Όλα τα άλλα χαβαλές να γίνετα…
-
3 μικροπαραγγελίες απο 2-10-17 απο Gearbest.Apo 24/10 στα Ελτά φαίνεται ''ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ'',είναι Στο Ελ.Βενιζέλος δηλαδή.Ελπίζω να έρθουν μέσα στο Νοέμβριο και όχι με το santa claus για Χριστούγεννα ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Gearbest!!!Μια χαρά μαγαζί αλλά το priority direct του bangood αυτή την περίοδο δεν παίζεται απλά για παραγγελίες απο Κίνα.
-
Εχω μια απορία εδώ και καιρό στο bangood.Θέλω να πάρω μια xiaomi toothbrush σήμερα.Μπαίνω,βλέπω το εξής forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45030/ Μια χαρά τιμούλα λέω!!Σούπερ προσφορά!!Κάνω ο καψερός κλίκ και βλέπω μετά αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45031/ εμφανίζεται μέν στιγμιαία το ''SNAP UP NOW'' με την πάνω τιμή που ποτέ δεν προλαβαίνω να πατήσω μιας και δεν μένει ουτε second!!Εμένα μου μοιάζει ολιγον τι κοροιδία η όλη φάση και το έχω παρατηρήσει και σε άλλα προιόν…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι εκτός απο τα elta έχει καταντήσει αηδία και το gearbest!!Παράλληλη παραγγελία απο gearbest-bangood στις 2-10-2017.Απο το bangood πήρα 4 tempered glass αξίας 6 ευρώ σύνολο και παρόλα αυτά μου έδινε την δυαντότητα priority direct mail με 5 ευρώ σχεδόν.Πάλι με συνέφερε και την πήρα.Την αμέσως επόμενη μέρα παρακαλώ email οτι έγινε αποστολή!!Να μην τα πολυλογώ σημερα βλέπω το πρωί 2017-10-15 09:48 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS ITEM UNLOADED Δηλαδή παραλαμβάνω τις επόμενες μέρες…
-
-
Το σενάριο μου το φτιάχνω.Με την διαφορά ώρας με την Κίνα στο ανεκδηιγητα δύσχρηστο μενού του βρίσκω την κατάλληλη ώρα για ενεργοποίηση ή έτσι νομίζω τουλάχιστον.Αλλά όταν ανοίγω την πόρτα τίποτα.Μονο στο log γράφει window/door open ή close ανάλογα με το τι κάνω.Μάλλον κάτι χάνω στην ενεργοποίηση του alarm στο getway νομίζω εγώ.Και βιντεάκια είδα στο YouTube αλλά δεν το κατάλαβα.Ισως χάνω κάποια απλή ρύθμιση.
-
προσπαθώ απο χθές να φτιάξω ένα scene στο Mi home app για το window door sensor Xiaomi Aqara Window Door Sensor -$7.78 Online Shopping| GearBest.com Έχω μπερδευτεί απίστευτα.Θέλω απλώς συγκεκριμένες ώρες το βράδυ αν ανοίξει η μπαλκονόπορτα που το έχω τοποθετήσει να ειδοποιηθώ με alarm.Το έχει βάλει κάποιος?Έχω κάνει το setup με το getway. edit:Περιμένω απο gearbest και xiaomi ip camera και body sensor.Ελπίζω να βγάλω εύκολα άκρη.
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Ebay και unregistered.. Παίζει και να μην ταχυδρομήθηκαν ποτέ.. ” Αυτό είναι πολύ πιθανό να συνέβη στις δικές μου περιπτώσεις.Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τους.Γιατί εγώ πήρα τα λεφτά μου πίσω απο paypal.Αυτοί χάνουν την αξιοπιστία τους κι εγώ το χρόνο μου. edit:Να παραθέσω κι ένα παράδειγμα χαρακτηριστικό!!Πριν 6 χρόνια παρήγγειλα απο πωλητή USA αρβυλα για μένα και για 2 συναδέλφους.Συνολικό κόστος για 3 ζευγάρια 200 ευρώ περίπου μαζί με έξοδα αποστολής σε σουπ…
-
-
Κι εγώ πήγα με ένα φίλο μου(με μοναδικό προιόν xiaomi,ένα amazfit pace της huami αν πιάνεται..) χωρίς να γνωρίζω κανέναν απο τους παρευρισκόμενους.Περίμενα οτι δεν θα γνωρίζω πιθανότατα κανέναν!!Περίμενα οτι θα νοιώθω αμήχανα.Δεν βρήκαμε ούτε να κάτσουμε μιας και καθυστερήσαμε λίγο.Βρήκαμε όμως εκεί παρέα,καλοπροαίρετους και καλοσυνάτους συνανθρώπους μας!!Πιστέψτε με ο καφές έτσι ακόμα και στο όρθιο ήταν υπέροχος!!!Αλλά ο Χρήστος(derveni) το έθεσε πολύ ωραία και γι'αυτό πήγα ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠ…