Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 304.
-
Θέλω να παραγγείλω το xiaomi amazfit English version.Δυστυχώς δεν πρόλαβα ένα καλό flash sale του Gearbest όπου με priority line θα έβγαινε σύνολο στα 120 euro και δεν θα φοβόμουν τελωνείο.Τώρα το βλέπω σε 94,30 στο Geekbying και κλασικά δωρεάν έξοδα με registered airmail.Αν περάσει τελωνείο πόσο περίπου θα με χρεώσουν?Απο geekbuying εχω πάρει και το mi5 μου και κάτι άλλα ψιλοπράγματα χωρίς πρόβλημα.Απλά όπως όλοι ξέρουμε έχουν σφίξει τα πράγματα με το τελωνείο...!Μήπως να περιμένω κανα flash sa…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαEυχαριστώ πολύ φίλε μου.Μάλλον θα το χτυπήσω γιατί με καλύπτει πολύ στα βασικά που θέλω!Η τιμή του δεν είναι απαγορευτική για τα οικονομικά μου και επειδή οτι xiaomi έχω πάρει μέχρι τώρα(κινητά,bluetoοth,miband,ακουστικά,powerbank,mihome devices,) με έχουν αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο για τα χρήματα που έχω δώσει,είμαι σίγουρος οτι και αυτό θα το χαρώ!!
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΔιαβαζω φίλε μου, αλλά όταν επικεντρώνονται σε κάποια αρνητικά,διαπιστώνω στις επόμενες σελίδες ότι πολλά έχουν λυθεί με update.Γι'αυτο διευκρινίζω τι με ενδιαφέρει πιο πολύ μπας και κάποιος που το δουλεύει καιρό μπορεί να πεί τις εντυπώσεις του σύμφωνα με το τελευταίο update.Π.χ Δεν βρίσκω κάτι νεότερο με GPS accuracy σε σύγκριση με Garmin 235 που έκανε ενας φίλος και είδε σημαντικές αποκλίσεις.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΣκέφτομαι να προβώ στην αγορά του xiaomi amazfit.Το θέλω κυρίως για τρέξιμο(10-20 km) και να είναι το κύριο ρολόι μου για καθημερινή χρήση.Τώρα έχω το miband 2 άλλο για τρέξιμο(runtastic) και ένα gshock(αρκετών ετών παροπλισμένο κάπως χαχαχα αλλά σκυλί!).Θέλω ένα να καλύπτει όλες τις απλές ανάγκες καθημερινής χρήσης(να βλέπω την ώρα με απλά λόγια χαχαχα) και ενός δρομέα μεσέων αποστάσεων και ενίοτε μεγάλων.Δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι λειτουργίες με τα notifications του κινητού για κλήση,μηνύ…
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
PRESEUS - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από zananiro: “@PRESEUS Χρειάζεσαι uk/us tο eu adaptor. Κατι τέτοιο δηλαδή WD-9 EU Plug to Universal US UK AU Socket Adapter 2PCS-$2.7 Online Shopping| GearBest.com ,πρόσεξε να έχει στρογγυλή κεφαλή για να μπαίνει στην μπριζα. Αλλά πες στο gearbest να βάλουν αυτοί ενα eu adaptor στο δέμα, κανονικά θα πρέπει να το στειλουν δωρεάν χωρίς να το ζητήσεις, αλλά μίλησε μαζί τους πρώτα. Sent from my TbooK 16 Pro(E6C1) using Tapatalk ” Θα τους το ζητήσω σαν δώρο αν δεν το περιλαμβάνουν στο πακέτ…
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΝαι είναι κάτι σαν αυτοκόλλητο απο ότι είδα για να ''κολλήσει ο δυνατός μαγνήτης που έχει.Ο συνάδελφος μου το είχε στην θήκη του κινητού(redmi note 3 pro για την ακρίβεια).Εμένα μου άρεσε όπως την είδα.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΜια ερώτηση θέλω να κάνω γιατί έχω ζαλιστεί.Έχω παραγγείλει το xiaomi temp & humidity sensor forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38413/ και το xiaomi smart door & window sensor forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38417/ απο οτι κατάλαβα για να δουλέψουν αυτά τα δυο πρέπει να πάρω και το Original Xiaomi Mi Smart WiFi Remote Control Multi-functional Gateway forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38415/ Για να το συνδέσω στην μπρίζα μου τι adaptor θα χρειαστώ?το ρωτάω για να τα ρί…
-
καλό μήνα σε όλους!!
-
Σήμερα πήρα στα χέρια μου το mi band 2.Κατέβασα τo mi fit από το play store.sorry αλλά όταν πατάω στην αρχική σελίδα το link για να κατεβάσω την εφαρμογή εδώ γιατί μου είπαν ότι είναι πολύ καλύτερη με πετά σε κινεζική σελίδα.τι κάνω λάθος? OK το βρήκα.
-
Μπράβο παιδιά!!Το αξίζετε και με το παραπάνω!!Την κοινότητα την κάνει TOP κατά την ταπεινή μου άποψη η σιγουριά που αισθάνονται τα μελη, εμού συμπεριλαμβανομένου,πως οτιδήποτε και αν προκύψει στο smartphone τους κατά 100% εδώ θα βρούνε άμεσα λύση.Φυσικα δεν χρειάζεται να αναφέρω καν την τρομερή απήχηση στην Ελλάδα του xiaomi brand και του miui κατ' επέκταση που και αυτό απόρροια της τρομερής αυτής κοινότητας είναι.Ενας από τους λόγους που μπήκα στον κόσμο της xiaomi ήταν και η εδώ κοινοτητα.Αντε…
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΧριστός ανέστη!!!
-
Παράθεση από Jason-S: “Παράθεση από alpeppas: “Παράθεση από PRESEUS: “Έχω μια απορία που ίσως να είναι χαζή αλλά θα την παραθέσω.Πρό ολίγων ημερών πήρα το redmi 4A για την σύζυγο.Εγώ έχω το MI5 απο τον Οκτώβριο.Διαπιστώνω οτι το Redmi 4a γράφει 4G πάνω στην μπάρα με το ποσσοστό μπαταρίας-δίκτυο κλπ κλπ και στο δικό μου πάντα 3G.Δεν έχω δεί ποτέ 4G!!Μιλάμε για μέσα στην πόλη της Λάρισας με δίκτυο cosmote και τα 2 τηλέφωνα.Όταν συνδέω δεδομένα στο MI5 έχω το ανώτερο H+.Στην ουσία αυτό είναι το 4G …
-
Αγορά xiaomi redmi 4a
ΜήνυμαΠαράθεση από Karthan7: “Παράθεση από PRESEUS: “το πήρα τελικά για την σύζυγο απο Κωτσόβολο.Πάρα πολύ καλή επιλογή!!Έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη!Το τηλέφωνο για τα λεφτά του πετάει!!Όντως είναι με την Global stable 8.1.4.Δεν μου έβγαλε καμία αναβάθμιση για 8.2. ” Καλημερα φιλε , εχει Ελληνικα μεσα η Global stable 8.1.4 ? ” Ναι φίλε μου έχει !!