καλησπερα σε ολους, για να παω απο xtrvbeta1-8.2.1.0 σε dev πια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω και ποια ειναι η καλυτερη dev κατα τη γνωμη σας ?? ευχαριστω
[fn =============== Απρ 19th 2017, 7:42pm =============== Παιδια παντως δεν ξέρω αν μετράει ή όχι (μάλλον όχι) εμένα αυτο μου εβγαλε σημερα και χαίρομαι πολύ για την τηλεφωναρα που εχω γιατι κυριολεκτικά ειναι ενα αψογο τηλέφωνο που πιστεύω ολοι χαιρόμαστε!!
Παράθεση από nickkon: “Παράθεση από kostatos: “και κατι τελευταιο επειδη τωρα εχω την 8.1.1.0 για να παω στην 8.2.1.0 θα το κανω μεσω twrp οπως γινοταν και στα lollipop? ” Ναι ακριβώς. Δεν αλλάζει κάτι στη διαδικασία, φροντισε μονο να κάνεις τα σχετικά wipes (dalvik/art cache και cache). Aφού συνεχίζεις από stable se stable δε χρειάζεται ούτε factory reset. Τα δύσκολα τα έκανες όταν πέρασεςαπό lollipop se MM. Πάντα βέβαια να παίρνεις backup για οποιοδήποτε ενδεχόμενο. Καλό φλασάρισμα!!! ” Ευχαρι…
nickkon ευχαριστω και παλι για τις οδηγιες αλλα θα μεινω οπως ειμαι τελικα ,και κατι τελευταιο επειδη τωρα εχω την 8.1.1.0 για να παω στην 8.2.1.0 θα το κανω μεσω twrp οπως γινοταν και στα lollipop?
το root companion πως μπορω να το βαλω ? χρειαζεται πρωτα root? δεν γνωριζω και πολλα ή να μη μπω καθολου σε αυτη τη διαδικασια και εχω αλλα προβληματα μετα
καλημερα παιδια ,χωρις να θελω να γινω κουραστικος γιατι και χθες παλι ρωτησα ,αν γνωριζει καποιος για το θεμα της εφαρμογης gsam battery η οποια μετα απο μεταβαση απο lollipop σε mm οι ενδειξεις που βγαζει για τη μπαταρια ειναι τελειως λαθος,μπορω να κανω κατι ή αν υπαρχει καποια αλλη παρομοια εφαρμογη να δοκιμασω,ευχαριστω
Μολις έκανα αυτά που μου ειπες nickkon και θα παρακολουθήσω πως τα παει, αν δεν συνελθει υπάρχει καμια παρόμοια εφαρμογή που θα μπορούσα να βαλω σαν το gsam?? Ευχαριστώ για τη βοήθεια
το 'monitor on device startup' ειναι ενεργοποιημενο ,το τηλεφωνο δεν ειναι root και αυτο που θυμηθηκα ειναι οτι κατα την εγκατασταση της νεας ρομ στο τελος δεν εβγαλε ερωτηση για εγκατασταση του supersu δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο
καλο μεσημερι σε ολους ,εχω ενα θεματακι αν γνωριζει καποιος,περασα απο 5.1.1 -8.0.4.0 ελληνικη σε mm xtrv stable ελληνικη 8.1.1.0 στο τηλεφωνο λειτουργουν ολα αψογα και δεν ειχα κανενα προβλημα ,αλλα παρατηρησα οτι το gsam battery monitor βγαζει τελειως λαθος μετρησης δηλ.απο το 100% της φορτισης εχει παει στο 95% και βγαζει αποτελεσμα screen on 3ωρες και 30λεπτα αλλα ζητημα να ειναι 30λεπτα η χρηση οθονης και γενικα ολες οι ενδειξεις ειναι λαθος,γιατι συμβαινει αυτο?μπορει να διορθωθει?υπαρχει…
επειδη δεν εχω αριστη γνωση ολων των θεματων το twrp το κατεβαζω απο καπου ξεχωριστα και το εγκαθιστω πριν βαλω τι ρομ και αν ναι ,που το θα το βρω? ευχαριστω Bodai για την απαντηση
καλημερα ,ευχαριστω για την απαντηση spiderman3 αλλα θελω να παω απο global stable se ελληνικη stable ,οπως εγραψα και πριν μου εχει δωθει αδεια για ξεκλειδωμα bootlader