παιδια καλημερα δυο,τρεις αποριες οποιος μπορει να βοηθησει εχω 5.1.1 xtrvbeta1 8.0.4.0 θελω να παω σε mm και να βαλω παλι ελληνικη rom αν μπορει καποιος να δωσει συνδεσμο με τον οδηγο εχω ξεκλειδωσει bootloader με αιτηση εδω και ενα χρονο και οταν μπαινω en.miui.com/unlock μου εμφανιζει την σελιδα να κατεβασω το unlock tool αυτο σημαινει οτι η αδεια για ξεκλειδωμα ισχυει ακομη,ετσι δεν ειναι??
Καλησπέρα παιδια ενας φιλος αγορασε mi5s plus ειχε unofficial ρομ και μετα απο οδηγιες του εδω φορουμ εγινε αλλαγη της ρομ και μπηκε global rom 8.0.4.0 το θεμα εινσι οτι πεταει συνεχεια bug καποια εξηγηση?
Καλημερα σε ολους , πηρε ενας φιλος το mi5s plus και εχει unofficial rom για να βαλει official global πρεπει να εχει ξεκλειδωτο bootloader?Μπορειτε να μου δωσετε καποιο link με τη διαδιακασια που πρεπει να ακολουθησει ευχαριστω
Παιδιά καλησπέρα μόλις το πηρε ενας φίλος με αυτη τη ρομ μπορειτε να μου πείτε αν η ρομ ειναι official και αν οχι τη διαδικαδια χρειάζεται για αλλαγη, ευχαριστω =============== Φεβ 13th 2017, 6:49pm =============== Καλυτερ
ευχαριστω geo για την απαντηση,δηλαδη πρεπει να βαλω πρωτα την global με τον οδηγο Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) και να δω αν κλειδωσει και μετα να ξεκλειδωσω δεν χρειαζετε να κανω κατι πριν εγκαταστησω τη ρομ?
καλημερα παιδια,μια ερωτηση αν καποιος απο παει απο xtrv beta1 greek stable 8.0.4.0 σε global stable MM ο bootloader θα κλειδωσει ετσι δεν ειναι?αν θελει να εχει μονιμα την global με ota updates χρειαζετε για καποιο λογο να ξαναξεκλειδωσει bootloader? αν κανω λαθος περιμενω διορθωση ή συμβουλες γιατι δεν τα γνωριζω και καλα τα πραγματα ευχαριστω
Kαλημερα σε ολους και καλη χρονια ,εχω το kenzo και ειμαι με xtrvbeta1 stable -8.0.4.0 και θελω να παω στη τελευταια global stable τη διαδικασια ακολουθω και απο που κατεβαζω τη rom?
Καλημέρα σε όλους απλά θα ήθελα να πω μια άποψη-γνώμη για το θέμα αλλαγής απο LL σε MM. Εγώ έχω την xtrv 8.0.4.0 περασμένη εδώ και καμιά 10αρια μέρες, το τηλ ειναι αψογο με φοβερή απόδοση μπαταρίας και πρώτη φορα στο antutu ξεπέρασε τις 78000. Οπότε ειδικά οι νεοι χρήστες ας μην βιαστούν να περάσουν MM ας χαρουν το τηλέφωνο τους και ας αφήσουν την αναβάθμιση για λιγο αργότερα ετσι ώστε οι ειδικοί του φορουμ να έχουν χρόνο για διορθωσεις και βελτιώσεις. Εννοείται και εγώ θέλω το τηλέφωνο μου να έ…